- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Most kicsit összezavarodtam.
V20S-HUN teljesen egyenlő a V20S-Spain-el?
V20Q-DEU teljesen egyenlő a másik kettővel?
Mindháromba van hívásfogadás késés? Jobbak vagy rosszabbak mint a V20Q?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #15901 üzenetére
Le tudnál még annyit tesztelni nálad hogy viselkednek a Flash videók böngészőből? Pl. Opera-ból, vagy ha az nincs akkor amit használsz. Nálam elég keményen összefossa magát már a 480p-től is, ami azért Zeus alatt úgy rémlik jobban ment. Arra gondolok lehet ennek is a HW decoding defektjéhez van köze.
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #15955 üzenetére
(#15955) anderledani
Nem tudom mert már nem foglalkozok vele, többet. Én a V20S-HUN Használom abban nincs hívás fogadás késés, ezt 100%-ra állítom. A gyáriban se meg amit magnak csináltam meg, abban sem áll fent a hívásfogadás késése. Az általam készített ROM-ok mindegyikében meg van szüntetve.
A V20Q egyikében sem áll fent ez a dolog. Mondjuk alapból közük nincs egy máshoz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #15957 üzenetére
Csinálnál nekem egy recoverys, smart flash toollal telepíthető V20S-HUN-t amiben semmi sincs módosítva csak a recovery van felrakva? Nagyon megköszönném
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
Na, mehet az enyém is a szervizbe. A kijelző alatt elengedett a ragasztás és az előlapi hangszóró csak akkor szól ha benyomom ott az ujjammal. Szerintetek akkor nem fognak kötekedni, ha felrakom a V10A-at aztán a gyári programmal frissítem V20N-re?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
tomic
addikt
válasz atillaahun #15954 üzenetére
Fogalmam nincs. Mindent amit az itteni írásból találtam benne.
Majd legközelebb jobban figyelek. -
jegenye77
addikt
válasz atillaahun #15961 üzenetére
Ha jól tudom ez alapján pucolta ki.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #15958 üzenetére
(#15958) anderledani
Fent van az oldalamon tessék itt van Hogy ne kelledjen keresgetni. Nem fognak szolin mert a gyári frissítő, amúgy is a legfrissebbet rakja fel ez pedig a V20O vagy ha nem szolgáltatós akkor a V20S. Ha viszed a szervizbe addig ne rakd fel a recoveryset.
tomic
jegenye77 amit linkeltél az nem jó az alapján csináltam én is fel dolog nem működött. A linken található alapján vannak azok a ROM-ok is kitakaritva amelyek fent vannak az oldalamon.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
gabancs
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a V20o és a V20s között?
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #15964 üzenetére
(#15964) gabancs
Az O betű meg az S betű Az S-ben több alkalmazás van és a hívás fogadás késés nem áll fent. Meg szerintem gyorsabb legalább is amit magamnak meg csináltam. De a gyári is gyorsabb volt. A P990 BB része van bent.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #15966 üzenetére
A P990 BB Baseband része ami a SmartflashToolsnál a fls végű fájl. Ezt csak külön is fel lehet rakni. Én tegnap tettem fel amit magamnak csináltam az összes LG szemetet kiszórtam, belőle, LG.UI.3 témával használom. Eddig semmi gond nem volt vele.
-
Richee11
senior tag
régen olvastam ezt a forumot, és nem tudom manapság mi a vezető hírek Black téren, de lesz végülis hivatalos ICS?
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt ! Úgy vettem észre mióta felraktam a V20s hogy stabilabb a gép ,nincsenek fagyások ami nálam elég sokszor előfordultak. Eltűnt a híváskésés és talán a beszélgetésnél mintha tisztább lenne. Ezt így egy jó pár napos figyelgetés teszt alapján írom. De lehet hogy az én képzeletem de mintha az aksi is többet bírna egy kicsit, ugyan azokkal a műveletekkel mint amiket eddig használtam Ez így röviden összegezve a nálam tapasztalt dolgokról. De nem akarom elkiabálni !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
gabancs
addikt
És az emelkedő csengőhang megszűnt már?
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #15956 üzenetére
Hahh hq videókat nézek rajta akadásmentesen,GYÁRI böngészővel(de operával is toltam már)
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, augusztus közepe, de ICS-ről még semmi hír. Ráadásul kétlem, hogy mostanában jönne, akkor miért adták ki a V20s-t 2.3.4-el? Ennyire nem unatkozhatnak, hogy csinálnak egy frissítést egy nagyobb frissítés előtt. Már ez eleve gyanús.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kengyel #15976 üzenetére
Hát erre én sem emlékszem már.
bubus66: A gyári kamera alkalmazást vissza tudom rakni? Mert ez az Arc Kamera szerintem rosszabb képeket lő, mint a gyári. De lehet hogy csak én tévedek. Egyáltalán lehetséges ez? Az is érdekes, hogy szinte teljesen megegyezik az alkalmazás, csak az exponáló ikon más egy kicsit, és az exponáló keret vastagabb.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15977 üzenetére
(#15977) tzsolesz
Igen itt a recoveryből telepíthető előtte töröld le a másikat. Ebbe ki tudod kapcsolni a hangot, csak annyi a különbség a gyáritól.
(#15970) kengyel
Igen amit leírtát az mind jó én a magnak meg csinált, ki takarítót V20S-HUN-t használom, eddig nem volt vele semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #15978 üzenetére
(#15978) foxymaxy
Valami lehet mert a SmartFlashTools-os is telepített drivereket pedig csak legelső alkalommal szokott telepíteni, a SmartFlastools Ebből is csináljak neked amit a másikból csináltam? Ha csináljak akkor írd meg mi kell bele légyszíves.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #15980 üzenetére
Ha megcsinálod, akkor lehet én is felteszem.
Olyat lehet, hogy az eredeti felfelé nyílós képernyőnyitással, és szép bejelentkező animmal, gyári kamerával, világító gombsorral, hangkésés nélküli, százalékos akksijelzéssel?
Huhh, ez már gondolom nagyon sok volt egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15981 üzenetére
(#15981) tzsolesz
Így gondolod
LG lock LG.UI.3 Téma LGHome 2 ArcCamera gyári és még mit teszik kérni. A többi tiszta ezek kellenek bele? Tudok ICS százalékos akksi kijelzést meg simát is amiheze nem megy a LG.UI3 Téma. Írd meg mit tegyek bele 1 1,5 óra és kész lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #15982 üzenetére
A gyári kamerának a neve hogy ArcCamera?
Igen így gondolom ahogy mondod, LG Lock, vagy lehet hasonló, csak teljes képernyős felfelé nyílós legyen.
Egyébként pedig csak annyi amit felsoroltam, és persze az LG Home2 LGUI3.0-val.Milyen az a sima százalékos, és az ICS-es? Úgy tudom ez a mostani az ICS-es. A sima az a kerek alakú, amit már korábban is linkelt itt valaki?
MÁS, gond:
Én most azt letöröltem (ArcCamrea), és feltettem a gyárit recoveryből. Csak egy a gond vele, hogy az ikonja nem illik a többihez. A régi LG ikonú kamera lett így. Nem is találom a jó ikont a listában, tehát azt a barnát. Meg lehet ezt oldani?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15987 üzenetére
Igen rakd fel a SmartFlasToolsal az oldalamon fenet van a recoverys a foxymaxynak másik kell nem olyan mint neked. A recoverys romoknál meg találod V20S-HUN. Mikor telepited a recoveryből akkor nézd meg, hogy mit ír ki ennek a végére Optimus V20S by.....
Most telepítem ha felment akkor már töltöm is fel.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Mikor jön már az ICS? Szerdán?
-
pcsabat
őstag
válasz kriszpontaz #15989 üzenetére
vagy soha?
-
kengyel
nagyúr
válasz kriszpontaz #15989 üzenetére
Szerintem a 4.1 gyúrnak Úgy vannak vele sokat kérdeztek a magyarok az ICS-ről ,inkább meglepjük őket
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15992 üzenetére
(#15992) tzsolesz
Igen csak akkor a BB V20O ami nem biztos, hogy jó lenne. Dob fel csak a fls fájlt az oldalamon az leírások 1-ben benne van. Képekkel.
Tessék itt van[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15996 üzenetére
Persze úgy kell mert akkor a BB rész is akkor lesz V20S Ezt úgy tudod meg nézni, hogy a tárcsázóba beütöd a 3845#*970# Version Infó azon belül factory infó . csak azért mondtam mert nem kell az egész rom-fel rakni elég csak a BB-t a SmartflashTools-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest