-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Én még várok egy t-mobilos ics frissitést és ha minden igaz sikekerül hozzájutnom egy olcsó Samsung note II hoz remélem összejön nagyon baba telefon de ezt nem adom el megtartom! vagy édesanyámnak odadom
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
domojko
senior tag
Nem szeretném leszólni az LG ICS-ét de egy xar. Beadtam a telót szervizbe mert kuka volt a gps. Tegnap voltam érte, cseréltek gps modult. És már az új magyar ICS-t rakta fel nekem a szerviz. Az értesítési sávot már a szervizben nem lehetett lehúzni. Azt vettem észre hogy amíg nem fut le a Setup Wizard addig csinálja ezt a hülyeséget. Viszont ugyanazok az anomáliák is megmaradtak amik voltak 28A 28C alatt is. Amik a következők: bárhogyan is állítom be a kijelző fényerőt, egy újraindítás alkalmával visszaáll teljes fényerőre. Akár az értesítési sávról állítom akár beállítás menüből, és mindegy mit állítok be, automata vagy csak leveszem 50%-ra, akkor is visszaáll fullra. Ugyanezt csinálja a képernyő lezárása is. Alapból ugye 2 perc tétlenségre van beállítva. Leveszem 30 másodpercre, le ok-zom újraindítom, és megint 2 perc. A szervizben már most utálják az ICS-t. Azt mondták ha nagyon xar lenne vigyem vissza hétfőn, akkor lesz benn az a szerelő aki csinálta és felrak egy GB-et. Mondtam hogy köszi azt otthon én is meg tudom csinálni. Komolyan nevetséges amit művel ez a koreai cég. Elnézést kérek ha bárkinek is megbántottam volna az érzékeny lelkét. Egyszerüen csak felháborítónak tartom ezt a hercehurcát amit az ICS-el műveltek, és ráadásul amikor kiadják akkor is egy bughalmaz. Köszi LG
-
saphancs
aktív tag
Ne mááár , minden értelmes ember elhúz innen??!!!??? A fenébe, a végén nekem is telefont kell vennem, pedig szeretem a kicsikét, és pínzmag se igen adódik. De ki fog rajtam segíteni, meg felhívni a figyelmemet az új romokra?? Srácok, ne tegyétek ezt velem!!!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #22995 üzenetére
(#22995) foxymaxy
Na mindenki vált mi történt?
(#23004) takessz
Arra várhatsz szerintem,mint már írtam, valószínű, hogy a szolgáltatók nem fogják kiadnia az ICS.
(#23005) domojko
No Comment
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz balintka #23009 üzenetére
Ha foxymaxy elmegy a akkor a fórumot bezárom, az oldalamat mint írtam csak valószínű. Nem biztos ,e lehet, hogy meg hagyom. Maradni maradok.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23007 üzenetére
Olyan nicns hogy függö készülékeken nincs ics jelly been is be lett igérve és ics is szóval ez rossz rémhír!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
d3kk
senior tag
válasz takessz #23012 üzenetére
ezt senki nem mondta hogy függőre nem lehet ics-t rakni..
csak azt hogy a szolgáltatók nem csinálnak update-et az OB-hez..
de Te attól fel tudod rakni Csak nem LG updaterrel
(#23014) bubus66
Hivatalos biztos nem...
más: már megijedtem hogy ezt a topicot akarod záratni...
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz takessz #23012 üzenetére
(#23012) takessz
JB meg biztos, hogy nem lesz hozzá. Hol olvastad a JB
(#23011) FerNandor
Amit a foxymaxyval közösen csináltunk. Ezt
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23014 üzenetére
lesz JB is hidd el csak az még a jövö nagyon függö ics is elméletben nem sokkára jönni fog kedves ismerösöm mondta aki tmobilban szervizes!
-
bubus66
nagyúr
válasz takessz #23015 üzenetére
Persze el hiszem, hogyne hinném el azt hogy a 4X HD meg az L9 meg kapja a JB, de azt hogy a Black a 2X meg a 3D meg kapja, ez egy nagy mese.
-
domojko
senior tag
válasz gabancs #23017 üzenetére
Azt hiszem nem egyedül vagyok akinek az ICS-nél nem lehet lehúzni az értesítési sávot. De másnak is olvastam már a fényerő problémás hsz-ét, sőt valaki vagy valakik arról panaszkodnak hogy újraindításnál elfelejti a csengőhangbeállítást. Persze ezeket mind én találtam ki. Meg az egyész ICS hercehurcát is. Ezt én is írhatnám hogy nocomment.
-
anderledani
őstag
válasz kengyel #23019 üzenetére
Kamerafagyás a GB-ben még talán több is volt mint ICS-ben. Nincs több bugja ennek mint mondjuk a v20N-nek, teljesen elfogadható és biztos jön még C,D,E fogják javítgatni.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kengyel
nagyúr
válasz anderledani #23021 üzenetére
Nálam a GB-vel soha nem volt kamerafagyásom De alapjában véve nekem tetszik ,és bejött az ICS Bár hamarabb jött volna
kengyel
-
shaggy
aktív tag
Szeretnék egy jó fejhallgatot a telefonhoz csak nagyon nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni.
Edigitalba nézegettem, de annyira nem értek hozzá ebben kérnék segítséget -
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23020 üzenetére
Az értesítési sávot egy rebootnak meg kell oldania. Nekem, még egyik ICS ROM-nál sem volt ilyen.
(#23022) kengyel
Nekem egyszer volt a kamera fagyás a V28C-nél, utána meg formáztam az SD kártyát azóta semmi bajom vele.
Más
Meg persze TB-vel nem ajánltos a GB mentéseket vissza állítani,azok is okozhatnak próblémát
[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
válasz domojko #23020 üzenetére
Értesítési sáv és tárcsázási probléma esetek többségében megoldódik resettel...(3845#*970#)
Fényerő és csengőhangot még nem néztem....
Más:
Alapjában véve még mindig jó készüléknek számít,de a "hírét" alaposan lerontotta már régen LG papa a rengeteget késő frissítésekkel. Ez mondjuk az egész LG palettára igaz.
Egyébként az ICS felhasználóbarátabbnak mondható itt is,szóval érdemes arra frissíteni. (akadások is jelentősen mérséklődtek)
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
josha
tag
válasz Stukker1987 #23025 üzenetére
mit tegyek az aksi problémával? lemerül a telefon kikapcsol. visszakapcsolom és félig az aksi.össze vissza jelzi az állapotát
-
josha
tag
na jó ez siralmas amit az ics csinál.
-
anderledani
őstag
Miért nem rakod újra Smart Flash Tools-al aztán ha akkor se jó akkor szerviz.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
dani_maci
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
(#23028) josha
Vedd meg az enyémet. Fent van a HA-n
(#23031) dani_maci
Igen próbáld meg újra telepíteni de előtte is csinálj egy factory resetett 3845#*970# meg a smasrtFlashTools- is csináltasd meg, ha van GB mentésed azok lehetőleg ne állítsd vissza
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Előtte a SmartFlashTools-sl felraksz egy rocoverys GB.
Először v7 (based on V20S):ezt és utána a és a leg utolsó updatett Tessék
Vagy innen a V7 ROM-ot Eddig tart látod
[ Szerkesztve ]
-
PapG.
tag
Szevasztok!
Kérnék egy kis segítséget, utbaigazítást tőletek, tudni illik most vettem egy p970et és még soha nem volt lg-m. Valamennyire van rutinom a témában, defyt, s2, atrixot már rootoltam romoltam, stb. Ez egy független gyári romos 2.2-es android, tudomásom szerint soha nem volt frissitve. Amit szeretnék az az, hogy a legujabb eredeti gyári stock rom felkerüljön a telora, majd rootolnám is. Mi ennek a legegyszerübb módja, melyik a legfrissebb rom erre (gondolom a gingerbread az tuti kijött már, van esetleg ics vagy jb is?), egy minimál leirást vagy linket ha mutatnátok, meg hogy mit milyen sorrednben meg mire figyeljek nagyon ha kell azt megköszönném. Illetve milyen navigációs program fut szépen meg jól ezen a telon, tapasztalotok van? Köszönöm az infókat!
-
aprila44
csendes tag
Most jelent meg a LG által hivatás ICS?
Most jelenleg 2.2.2 van rajta LG-970-V10e és ha felfrissítem ICS-re és nem tetszik, bugos isten tudja mi, akkor visszatudom tenni LG-970-V10e-t?
2.3 is hallotam, hogy bugos.
Hogyan kezdjek neki?
1 hsz-lást olvastam, nem ma írták azt se. -
firemanus82
senior tag
Nekem is az első két lemerülési ciklusban kikapcsolt, ha visszakapcsoltam előbb 47%, majd másodszorra 37% -ot mutatott! Azóta ezzel nem volt probléma, sőt a 4X-em is produkálta ezt az elején! Szerintem elmúlik!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz aprila44 #23040 üzenetére
(#23040) aprila44
A SmartFlashTools-os változat le írását miért kellene frissíteni?
Max annyi a GB-és és az ICS Romok között hogy az ICS-hez nincs recoverys ROM. A ICS Rom frissül, ahogy kiadják, az ICS ROOT-lást meg csak az ottani leírás alapján lehet meg csinálni eddig.
Valamint a GB-t recoveryből kell rootolni, az ICS meg Unlockroot-tal. a Recon666 azt hiszem meg a 2.2.2 rootolásat is le írta, az is bent van az 1 HSZ-ben
(#23038) PapG.
Konkrétan meg találod a GB rootolás leírását is meg ics rootolásásnak a leírásász is az 1 HSZ-ben
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Hello Szerintetek melyik a legstabilabb rom most a blackre...?
-
kengyel
nagyúr
-
atillaahun
veterán
válasz kengyel #23045 üzenetére
Köszi szépen, ezek tényleg komoly eredmények, grat.
Még a hanghívásokba, meg képernyőbe belemennél légyszi, és megírnád, hogy hány perc volt belőlük?
Tiszta V30B ugye? WiFi és/vagy 3G akkor nem volt bekapcsolva?(#23047) kengyel
Megérinted a hanghívásokat az akkustatisztikában.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz atillaahun #23046 üzenetére
Igen a magyar V30B van fent Nem tudom most hogy tudok belemenni ,mert töltőre raktam . Szükség van este a telóra és 30%-al nem viszem. Hanghívás biztos sok volt mert a családin mi 5-en beszélgetünk .
atillaahun ! De az nem gond hogy már töltőm ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
anderledani
őstag
válasz kengyel #23045 üzenetére
Ezt én nem értem, nekem annyi használat mellett amivel a GB 14-15 órákat bírt (elég baj hogy az is csak annyit de mivel már kezdetektől így van nem az aksival van gond) az ICS alig 10 órát bír.
Szerintem csinálok egy alapos wipe-ot és újrarakom az ics-t (majd holnap) és meglátjuk mi lesz.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz anderledani #23048 üzenetére
Látod nálam ilyen eredmény született. De hozzáteszem nálam GB-alatt is megvolt ez az adat Ja igen és 1.5-éves a telefon ,gyári aksival.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest