- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15751 üzenetére
Ha a widgettekre gondoltál benne hagytam. Holnap megy akkor.Meg a HoloLauncher volt bent? Igen neked még az eredeti de ebben már a görgetős lesz. Holnap reggel küldöm. Írd meg melyik Launchert tegyem bele az LGHome2-őt? Jó ét.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #15752 üzenetére
Az enyémben semmi sem volt.
Csak vagy 10 plusz alkalmazás. Quick Boot, alkalmazás eltávolítók, meg takarító program, sms, és hívástörténet mentő, és visszaállító.Ez.
V20O_T-MOBILE HU recovery+root
Háát, a hololaunchert azt látom milyen, szerintem nagyon jó. De az LG Home2-t nem is ismerem, és nem is láttam még róla képeket sem. Szerinted melyik a jobb, látványosabb, és gyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15753 üzenetére
tzsolesz
Meg csinálom mind a kettőt és eldöntöd melyiket akarod feltenni. Töltöm fel a HoloLauncherest most tesztelem az is megy fel. A 4sharedról tudsz le tölteni vagy máshova tegyem fel?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kriszpontaz
veterán
Valaki meg tudja mondani hogy az MIUI Rom-ból csak XDA-s verzió van vagy a "hivatalos" verzió is érkezik valamikor?
Vagy csak én néztem be és az XDA-s a hivatalos? -
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #15758 üzenetére
Igen Csak ebben már a LG.UI.3 Téma és ikonok vannak. Egy 20-25perc és töltheted de még se a 4sharedre ment mert szórakozik velem.
[ Szerkesztve ]
-
taky023
tag
válasz atillaahun #15718 üzenetére
Köszi, amihez én használnám: appok, filmek, zenék, képek, szóval főleg multimédiás elemeket tartanék rajta. Akkor az se számít, hogy Class 4-6, vagy 10-es?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Mostanában nálam hívásfogadáskor egyre többet lefagy a gép ! Most kezdetlegesen csináltam egy komplett gyári visszaállítást ,ami kiderül meddig gyógyszer a dologra. Röviden fel akarom venni a hívó felet ,teljes fagyás, nincs hang, de rezeg,térerő eltűnik és csak pár másodperc után tér magához Gyári frissítővel lett rátéve a 2.3.4 ! Ha esetleg tudnátok ajánlani valami gyógyszert erre szívesen venném. Ezért is várnám már az ICS lehet megoldana egy két dolgot .
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz pcsabat #15769 üzenetére
Most nagyon őszinte akarok lenni és vagyok is ! Nem igazán merek belekezdeni mert valahogy félek tőle ! A másik hogy idáig ami frissítés jött az mindvégig az LG updaterrel lett csak usb kábellel rátéve. Nem tudom hogy változtassak e ennek a folyamatnak a menetén Már töprengek rajta és olvasom bubus kolléga oldalát de nem igazán vágom.
kengyel
-
pcsabat
őstag
válasz kengyel #15770 üzenetére
ha jól tudom Ő elég jól össze szedett mindent az oldalán + az első hsz is tud segítséget nyújtani benne. Nem egy nagy dolog, hidd el. Elrontani pedig kvázi nem lehet. Ha mégis valami elcsesződik akkor ott a smart flash tool, aminek a használata még talán egyszerűbb is mint a recovery-nek. Ha van egy kis időd vele szöszmötölni akkor sztem megéri, veszteni nem fogsz vele. Nem is a rom felpakolása az időigényes (nekem ált. megvan recovery-ből pár perc alatt), hanem a telefont "belakni", de ha előtte csinálsz mentést a programjaidról és telefonkönyvedről akkor azok visszaállítása sem fog túl sok időt igénybe venni
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #15770 üzenetére
Nem muszáj neked recoveryset fel tenni tehetsz fel gyárit is. a SmartFlasTools-al. De ennél próbálj egy factory resertet a tárcsázóba beütöd ezt 3845#*970# majd a factory reset. Mindent töröl, ez telepítettet alkalmazásokat beállításokat stb..
(#15771) pcsabat
Azt tudod, hogy a recoveryből nem kell az egész backup-ot vissza állítani, vissza lehet csak a systemet a data-át stb. Magyar vissza lehet állítani darabjaiban a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz pcsabat #15771 üzenetére
A bubus66 kollégának nagyon korrekt felvázolású és áttekintő oldala van. Olvastam hogy sokan megcsinálták már az ő leírásával a telefont. Olvasgatom elméletben gyakorlom ,de még várok egy kicsit most a visszaállítás után pár napot. Még egyedül a garancia vesztéstől félek mert több mint egy év van rajta. És köszönöm neked a segítséget Természetesen gondolkozom az általad leírtakon.
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #15775 üzenetére
A V20Q DEU A meg jelenése óta használom, semmi gondom nem volt vele. Csak akkor előtte a V20Q-DEU Recoveryset tedd fel a SmartFlashTools-sal és utána a ki takarítottat. De válogathatsz, is mert mindegyikben meg van oldva a hívás fogadás késés. A T-Mobile-osban is van ki takarítót, ma csináltam a tzsolesznek egyet. A kijelzővel azonos ideig világító gombsor, HoloLAuncher LG.UI.3 Téma, és ikonok. Ugyan ez meg van V20Q-DEU-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz bubus66 #15776 üzenetére
Ez most jól is hangzik ahogy így olvasom ! De gőzöm sincs hozzá hogy kezdjek neki elsőnek Tudom ez a nem semmi, pedig ilyen van. Most olvasom ezt a SmartFlashTools programot de még számomra kínai. Ebbe a programba kell betallózni a kiválasztott romot ? Nem egy zseni vagyok az biztos
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #15777 üzenetére
Igen abba, de azt azért írtam mert mivel mappában van egyből azt nyitja meg és akkor nem kell keresgetni. Nem olyan kínai a képek is segítenek. De ha meg csinálod akkor zseni leszel. Ahogy pcsabat is írta a SmartFlasTools-sal nehéz el rontani. Szerintem szinte lehetetlen. Ebbe a HSZ-ban van a az LG.UI.3 téma, csak itt az LGHome2-vel van. de a HoloLauncher gyorsabb és jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #15779 üzenetére
Hát az egy ravasz kérdés szerintem nem a WIN7 igen mert én azt használok, de a Win8 biztos, hogy nem mert még nincsenek hozzá driverek, a leírásban szereplő programok és driverek csak XP és Vin7 alatt működnek. Tudom, hogy nem ide való, de ezért meg kérdezem,hogy milyen a win8?
-
-
Richee11
senior tag
ha jelenleg egy 2 gbs kártya van a telefonomba, de veszek egy 8-at, akkor elég csak átmásolni a cuccokat, és működik ugyan úgy tovább?
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15790 üzenetére
Melyik háttérkép és időjárás widget?
(#15788) Richee11
A TC -be állítsd be rejtet fájlokat és az látja az SD kártyáét is. Ha kell TC írj PÜ-t és küldök.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
ba3_2107
tag
Sziasztok! Feltettem az LG UI 3.0 témát, de előtte csináltam recovery-ből egy biztonsági mentést. Az új témával nem látta a SIM kártyát a telefon, most visszaállítottam az előző hibátlan állapotot, de most sem látja. SIM kártyát kiszedtem, visszaraktam, akksi ki-be és semmi. PIN kód kérést is kikapcsoltam. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest