- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13050 üzenetére
(#13050) 8nemesis8
A Romba nincs recovrery az a telefonon van. Terméseztessen, van bent rootol-val van mivel felrakta, a telefonomra csináltam egy backupot, és a backuból csinálta meg. Ki lehet takarítani a romot, de azt is csak akkor, ha van root jogod, csak ott nagyon figyelni kell. Csak a backupnál menti le a recoveryt.
(#13051) tutis
itt van még ez az alkalmazás tedd fel Meg van a egy pathc lg_p970-signed.zip néven a leírásomba a le van írva mi van bent. Letöltheted és az is fel teheted recoveryből.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
szl79
csendes tag
Fölraktam ahogy mondtátok ide, de nekem kicsit komolytalannak tűnnek az emberek. Nem tudom mit várnak, egy ilyen szintű telefont adjak oda 30 ezerért?
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13054 üzenetére
(#13054) 8nemesis8
Magába a CWM-hez nem kell Root ha kellenem, akkor hogyan tudnál flashelés után bármit is telepíteni a recoveryből? Amikor az, superuser.zip-et felrakod, akkor sincs még root jogod. De hogy meg értsd, igen van ROOT jogod, ha a Lite RO? Bármelyikét felrakod a root nem a recoveryhez kell
Mivel csak gyomlálva lett a ROM és így meg marad a root!Igen a Letöltött ROM-ot felmásolod az SD-Kártyára, és onnan tudod fel tenni.Ha csak az SD-re és ugyan úgy mint a Zeuszt tetted fel.
Ja nem romoltam most kivételesen telefonálásra használtam.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
szl79
csendes tag
De csak azért mert SOS, ennyiből max. egy Samsung minire fussa majd...
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13056 üzenetére
(#13056) 8nemesis8
Fent van még a Zeusz?
Tölsd le ezt az app-ot Quick Boot (Reboot) Innen Ezzel betudsz lépni a recoveryba a pachbe a legelsőben benne van
Hogy tudnám a gyári widgeteket másik launcher alá betenni? Vagy a Launcher ami gyárilag van az melyik?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13057 üzenetére
Ja a tárhelyhez elfelejtettem írni a jumbofilesen van 500 GB-om
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13064 üzenetére
Igen én értem de a Ki Takarítottba neked kell beletenni a lgp970-signed.zip tedd fel ROM telepítés után és akkor vissza tudsz menni a recoverybe. bent van a Quick Rebbot de a pacthet tedd fel mert abban van a market holnap meg lesz az is amiben ez már bent lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szl79
csendes tag
Engem egyébként ez az android játék a PC-s linuxra (mondjuk ez is linux) emlékeztet...
Aki ért hozzá az olcsón (leginkább ingyen) brutál pöpec rendszert tud fabrikálni, aki meg hüle az vesz Macet, vagy Windowst...
Úgy látom telefonban ez a tendencia dettó ugyanez...[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A V20N-be is beletettem a kamera app-ot abban is ki lehet kapcsolni a hangot.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Valaki nem tud olyan webshop-ot Magyarországon ahol kapni a telefonhoz 3500 mAh aksit. Jön a túra szezon és jobb lenne a 3500-s mint a 3000-es, ha már ugyanakkora a kettő.
-
pcsabat
őstag
válasz tzsolesz #13072 üzenetére
de kell, ugyanaz a méret ahogy nézem mint a 3000-es, de ha már tégla méretű tőle akkor bírja jobban, ezért lenne jó egy 3500-as. Egyébként szabadban, táborozni, bulizni, GPS-ezni kocsiban stb. mindegy nekem mekkora. Csak hétköznapi használat során, melóban ne legyen óriás.
-
Cooler96
aktív tag
Nálatok nincs az a jelenség,hogy valaki hív,felvillan a képernyő és rá kb 2-3mp-re kezd el szólni a csengőhang.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
oszi666
őstag
valaki meg tudja mondani hogy zeus tweakernel mire valo a set governor fubkcio es hogy melyik mire valo?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
es hogy az io scheduler mire valo? nem talaltam meg az xdan...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
pcsabat
őstag
ez sem rossz ötlet. Igazából ha áram nélküli helyre megyek az egyhuzamban max 2-4 nap szokott lenni. Annyit meg reményeim szerint két aksival ki lehet bírni, még ha kell a gps is. Több tíz ezres megoldás annyira nem érdekel, viszont ha kulturált áron lehet ilyen napelemes töltőt szerezni arra vevő lennék.
-
oszi666
őstag
válasz pcsabat #13082 üzenetére
lehet kapni olyan 5-6000 ért 2000mAh akksit napelemes meg mini usbs töltővel, kb 8 óra amíg feltölt napról sajnos nem emlékszem hol láttam már, de kb ilyen árban vannak
-
Cooler96
aktív tag
válasz tzsolesz #13083 üzenetére
Nem,nem.Összekevered de már megvan rá a megoldás.A csengőhang/ringtone késik,és mivel miui van fent ki kellett kapcsolnom a firewallnál egy beállítást.Egyébként miuinál nicns ez a probléma(call delay)
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
DarkDeer
senior tag
Nekem sem a gyári V20O sem a Zeus romok alatt nem működött a Call Delay Patch. Szóval továbbra is várok 2-3 másodpercet és csak azután szólok a telefonba, mert előtte nem hallanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.