- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz #65755648 #12600 üzenetére
Úgy lehet is még szélvész gyors, hogy semmi sem működik (nincs) rajta. Azért várjuk meg míg nagyjából funkcionál is, aztán tegyünk róla megállapításokat. Minden oprendszer belassul, ha jól megpakolják cuccossal/funkciókkal. És azért számos szolgáltatásnak futnia kell a háttérben (ami lassít), hogy minden működjön normálisan.
-
bubus66
nagyúr
válasz #65755648 #12600 üzenetére
(#12600) toflehi
De mi előtt fel telepíted érdemes elolvasni, mi működik és mi nem.
Tessék
Ezek nem működnek.
Whats not working yet:
Camera
Sim Lock Security
Partial GSM
2G/3G
Hardware Acceleration
You cant download any app from market yet... (Fixed with hotfix 2)A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Valaki esetleg tud olyan oldalt, ahol lehet tokot rendelni a telefonhoz. Nem ilyen belebújtathatós tok-ra gondolok, hanem akár szilikon, akár műanyagra. Jó lenne ha nem lenne drága. Meg mondjuk ha van tokom, akkor a töltésnél célszerű-e levenni, hogy esetleg ne melegedjen fel az akkumulátor.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
bubus66
nagyúr
válasz Richee11 #12603 üzenetére
(#12603) Richee11
Itt találsz tokot fóliát is mindent. Az LG Optimus Black P970 alatt lévő fekete nyilakkal tudsz tovább menni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
Richee11
senior tag
Köszi a segítséget mindenkinek! Meg a linkeket is!!
-
atillaahun
veterán
Akinek 6-os Zeus-a van, megtenné hogy ránéz működik-e nála a WiFi HotSpot funkció? Nálam odáig megy hogy a laptop felcsatlakozik rá, és mindent sikeresnek/hibátlannak ír, csak épp a böngésző nem tölt be semmit. Mi lehet a gond? Nálatok megyen?
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
szerintetek ezek közül melyik a legjobb?
-
bigdady
nagyúr
válasz kriszpontaz #12580 üzenetére
Nálam nem segitett a patch, most i késik a hang kapcsolása felvétel után.
-
neo-geo
aktív tag
Az mitől lehet hogy mentettem egy új nevet a névjegyzékbe, és szinkronizáltam a gmail fiókommal és a név nincs a címtárban?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Cooler96
aktív tag
Visszatért a 'wifi nem kapcsolódik' problémám megint megakad az ip cím lekérdezésnél.CSináltam cache wipe-ot ígyse lett jó.Lehet a wifivel van a baj.1 órája még semmi baja nem volt
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
atillaahun
veterán
válasz neo-geo #12614 üzenetére
Mert a nagytudású LG mérnökök csináltak egy olyan kapcsolatkezelőt nekünk, ami a google névjegyeket nem rendezi csoportba, így bár létrejönnek, de sem a telefonon, sem a google nem fogja mutatni addig míg nem rendelsz hozzá csoportot. De mivel nem látni őket, ezt elég nehéz megtenni, egész konkrétan úgy kell, hogy gmail-ben a contacts-ban fent rákeresel a z újonnan hozzáadott névre, megnyitod, és berakod egy csoportba. Ha máshova nem, akkor a My contacts-ba.
-
Cooler96
aktív tag
válasz kriszpontaz #12617 üzenetére
nem oldotta meg
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Richee11
senior tag
válasz kriszpontaz #12612 üzenetére
most komolyan
-
atillaahun
veterán
Jah egy kis érdekesség, valamelyik nap megint kedvem támadt OC-zni kicsit, felhúztam 1200-ra, és máris elkezdte bezárogatni a 480p-s filmeket Mobo alatt. Visszavettem 1100-ra, próbálgattam mindenféle programmal, stabilnak tűnt úgy hagytam. Aztán pár nap múlva megfeledkeztem róla, elkezdtem Youtube-ra feltölteni egy 300 MB-os videót, közbe betettem torrent-en tölteni egy szintén 300 MB-os sorozatrészt (1,5 MB/s-el szedte), hogy akkor már a letöltési sávszélesség se álljon csak úgy ott magának. Aztán gondoltam míg ezek elkészülnek megnézem azt a 720p-s videót, amit délelőtt csináltam, de hát franc se érti miért diavetítés lett belőle, és még kilépni se engedett. Plusz pár perc múlva jött a reboot is.
Szóval a tanulság az, hogy elég gyenge ez az OB, kéne már valami erősebb vas.
Kíváncsi vagyok mondjuk a csúcskategóriás túlárazott SGS2-3 mit szólna ezekhez a műveletekhez, hogy esetleg az is letérdelne-e akció közben.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz neo-geo #12614 üzenetére
(#12614) neo-geo
Elméletileg szinkronizálva el kell, hogy mentse a névjegyeket, a Google fiókba. Nekem meg van az összes, de csináltam egy mentést az SD kártyára, és azt lementettem a gépre is, ha bármi adódik, akkor vissza tudom állítani, én egyesével is vissza tudom állítani.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #12621 üzenetére
Kíváncsi vagyok mondjuk a csúcskategóriás túlárazott SGS2-3 mit szólna ezekhez a műveletekhez, hogy esetleg az is letérdelne-e akció közben.
Azt, hogy gondolom azok sem lennének stabilak, és 3-4 órával lerövidítenéd az akku idődet.
De próba szerencse, vegyél tüstént egy SGS3-at. -
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12618 üzenetére
(#12618) atillaahun
Igen most néztem igazad van a csoporttal kapcsolatban de létre hozza saját maga. Most próbáltam ki, de simán szinkronizálta oda vissza. Nem tettem be egyik csoportba sem. Egy ilyet hoz létre, System Group saját névjegyek, és akkor oda vissza szinkronizál.
(#12621) atillaahun
Ennyi mindent csinálsz akkor ne csodálkozz, hogy újra indul.
Kíváncsi vagyok mondjuk a csúcskategóriás túlárazott SGS2-3 mit szólna ezekhez a műveletekhez, hogy esetleg az is letérdelne-e akció közben.
De szerintem ezt a kérdésed fel K.teheted az SGS2 topicba biztos, hogy meg tudnák mondani.
valószínűnek tartom, hogy behasalna az SGS2 is.
Nekem az a véleményem ez telefon nem számítógép, lehet, hogy egy kettő számítógép is elhasalna ennyi mindentől.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
válasz atillaahun #12618 üzenetére
Hát ez nem jött össze beírkálom egyesével, a köcsög gmailba. Thx.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Richee11
senior tag
válasz kriszpontaz #12627 üzenetére
és kemény bőr?
-
embe
nagyúr
Jó reggelt!
Update a Zeus romhoz. 6.23
[ Szerkesztve ]
-
-
atillaahun
veterán
válasz tzsolesz #12631 üzenetére
Néhány (heti ~1) SoD-től (képernyőfagyás) eltekintve szerintem vállalható, én is ezt használom már több mint 1 hónapja, és egész jól belaktam. Még a memóriakezelését próbálom buzerálni különböző módszerekkel, programokkal.
Ezen kívül (szerintem) 3 komolyabb hiányossága van. Az első, hogy a gyári tárcsázóban nincs SIP beállítás, ugye nem működik a LED-es értesítés, meg nem konfigurálhatóak újra a gombok. Illetve OC-zni sem igazán lehet mert UV nélkül rendkívül instabil lesz.
CM-ekben ugye a fentiek mind elérhetőek, csak éppen az alapfunkciók nem működnek, én igazából nem is nagyon reménykedek benne, hogy egyszer fognak, úgyhogy szerintem marad a Zeus.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz bubus66 #12635 üzenetére
Attól függ milyen verziód van éppen. Ha mondjuk 6.0, akkor arra csak 6.11-ig mennek fel a cuccok, ha a legújabbat, 6.23-ast akarod, akkor azt egy 6.2-es tisztán telepített alapra kell feltenni.
A 6.0 és a 6.2 teljes verziók, az összes többi csak ezek kiegészítései. Ez mondjuk a méretükből látszik mindenhol, hogy ~200 MB vagy ~30 MB. Tehát akkor ami a sorrendet illeti, egy főverziót kell feltenni, majd rá az ahhoz tartozó legújabb frissítést.Elméletileg főverziók is mehetnek egymásra, mondjuk egy 6.0-ra, egy 6.2, majd arra egy 6.23, csak akkor esélyes hogy valami bekakál, és nem fogod tudni megmondani, hogy eleve rossz, vagy az egymásra telepítés miatt romlott el, így ez utóbbi módszer nem igazán ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12636 üzenetére
Kösz én írtam rosszul, úgy akartam, meg kérdezni, hogy a 6.2 felteszem akkor arra egyből mehet a 6.23-as? Azt az OpenVPN márt kitöröltem, mert úgy emlékszem az nem kell semmire sem. Egy másra is lehet telepíteni ha csinálsz egy full wipet.
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
válasz atillaahun #12516 üzenetére
Sikerült megoldanom a gondot
-
HaZsolt
őstag
válasz atillaahun #12641 üzenetére
Újra kellett raknom a Skype-ot. Az lehetett a gond, hogy még 2.2.2-es androidra telepítettem, nem a 2.3.4-re amit már frissítettem. Újraraktam és egyből ment minden.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12641 üzenetére
atillaahun
Feltettem a Zeuszt és térerő gondom van vele, ki próbáltam a többit és azok jók, tudsz erre valami meg oldást? Nem tudom, hogy miért csak Zeusznál csinálja. hol fullon van, a térerő, hol meg nincs is pedig itt van tőlünk 100 m-re a torony.
(#12644) bryan051992
Használj hozzá alkalmazását, pl. QuicBoot,stb
[ Szerkesztve ]
-
bryan051992
tag
felraktam a marvel 8-at hát nem rossz....csak hiányolom az újraíndítási lehetőséget pl mint a zeus-nál....
-
Mrrr
csendes tag
Fehérbe jól néz ki.
-
bubus66
nagyúr
(#12645) Mrrr
Mi néz ki jól fehérbe? Bővebben légyszíves?
ha a telefont gondoltad akkor így néz ki.
(#12646) atillaahun
Igen tiszta telepítés és minden wipe meg volt sőt format system is volt. Telepítés után még egy wipe dalvik-cache is volt A V6.2 V6.23 updateval, de ezt már próbáltam csinálta a V6.1-is. Gondoltam , kipróbálom, annyi jót irtatok róla,hogy gondoltam felteszem, de hát így nem sokra megyek vele.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz bubus66 #12648 üzenetére
Ezt így én sem tudom sajnos, nem olvastam még róla sehol, hogy ezt csinálta a Zeus. Ha mindenképpen használni akarod akkor keresgélj róla a topic-jában XDA-n, vagy érdeklődj róla ott.
(#12651) jegenye77
Apróságok. Szerintem az egyetlen említésre méltó dolog, hogy kikapcsolható a tetű music widget a noti baron. Épp ezt próbálom most kiműteni a legújabb frissítésből. Ha sikerül majd berakom ide is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.