- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz atillaahun #13699 üzenetére
Processzor orajel. Defy-on hasznlatam ilyet utoljara, de azota mar nem tudom mielyik is jo meg hasonlok..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Regiee
aktív tag
válasz atillaahun #13704 üzenetére
Akkor visszarakok egy Smartflashtoolosat és kész. Rárakom a Hololaunchert aztán ennyi!
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13699 üzenetére
Szegeden adtam le, tehát Pestre küldték a TELEMAX GSM SZERVIZ-be, ez áll a gari papírján. Javítás: Fődaraban
Ennyi van rajta, csávó meg sem tudta mondani, hogy mit csináltak rajta... -
8nemesis8
veterán
válasz tzsolesz #13705 üzenetére
Én ezt nem értem. Ha valamit leírnak akkor csak nyoma van, ha cserélnek valamit nem?
Ennyire bunkók csak nem lehetnek, hogy semmit nem csinálnak és ráírnak valamit...Szerintetek most mit lépjek?
Holnap telefonon felhívom az LG szervízt, ha nem oldják meg akkor feljelentést teszek szerintem. Elegem van, hogy ez a fos kellene, mert szeretnék pár helyre elmenni mivel most sikerült kocsit vennem és nem tudom, mert nem megy a GPS. -
Regiee
aktív tag
válasz 8nemesis8 #13710 üzenetére
Hát a Minis topicban olvastam vannak cifra dolgok a szervizekben.
Mininél például csomó embernek volt hogy rongálódott a matrica az aksi alatt a szervizben azaz nyitották a Bootloadert. De mikor Garanciára viszed akkor ez az első hogy matricát néznek hogy sérült-e. De volt hogy nem ugyanazt a készüléket adták vissza hanem rosszabbat.Szóval én azt tanácsolom hogy csapj az asztalra és járj a nyakukra egészen addig amíg azt nem kapod amit kéne!
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz 8nemesis8 #13709 üzenetére
Hát próbálj meg valamit kihámozni belőle, hogy pontosan mit cseréltek, javítottak, és ezzel miben értek el változást. Ha nagyon nem tud semmit (márpedig nem fog, mert nem azért van ott), akkor hívasd fel vele a szervizet ott helyben, hogy adjanak konkrét választ.
Lehet ide már szükséges lesz elővenni a bunkóbb oldaladat is, mert anélkül sok helyen faszba se néznek (csak egy sokadik lúzer vagy aznap). De egyébként természetesen ahogy érzed. -
gzbotii
nagyúr
válasz atillaahun #13715 üzenetére
Az, hogy a CM7-ben jol el van dugva meg nem is lehet ugy bellitani..pl aku szazalek szerint..meg hogy ejjel mennyi legyen, lezart kepernyonel mennyi legyen stb..
Es igen, CPU orajelet kellen butykolniWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13713 üzenetére
Utána fogok járni..
Velem rosszul járnak, mert engem nem lehet átbaszni. Vagyis nagyon nem szeretem!Az lesz, holnap ha bementem dolgozni felhívom őket...
Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Na felraktam Smartflashtoolsal egy v20o-t. Annyi a kérdésem hogy valahogy meg lehet oldani hogy a statusbarban százalékos legyen az akkukijelzés?
-
Regiee
aktív tag
[LG Optimus Black P970 -V20O-T-MOBILE-HUN-lite-gombsor világitás bubus66 ]
[LG Optimus Black P970 -V20O-HUN-lite-gombsor világítás bubus66]
[LG Optimus Black P970 -V2Q-lite-gombsor világítás bubus66]
Ezek a Letöltés 4 menüpontból vannak.
-
Regiee
aktív tag
Igazán nincsmit!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Mert lehet hogy az oldalam keresztül akartad és pont csináltam az oldalt.
(#13727) Regiee
Csak javítottam az oldalamon egy kettő dolgot meg megy csináltam a Logout blogomba is.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
8nemesis8
veterán
Sikerült megkapni a munkalapszámot!
Ez alapján az alábbit csinálták vele:
Alkatrész kód:
Megnevezés:
EBR72710072
Főpanel - T- MobileTehát biztosan dolgoztak vele, mert új IMEI számom lett elvileg...
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13730 üzenetére
Igen ott írják, hogy fődarab lett cserélve vagyis a komplett panel...
De innen is látszódik, hogy valószínűleg szoftveres a gond.
XDA-n előbb keresgettem és pont elkaptam egy postot, miszerint:
Működött a GPS-em és a frissítés 2.3.4 hatására már nem megy azóta sem...
Érdekes! -
8nemesis8
veterán
Betelefonáltam és állítólag keresi a kolléga a problémát és még ma visszaszól, hogy mi a helyzet.
Kíváncsian várom. Ha meg tudjuk oldani szerviz nélkül akkor hatalmas respekt lesz -
neo-geo
aktív tag
lgp970_v20q_esp_recovery+rootnál nem működik a rezgés sem sms írásnál, sem pedig a az érintő gombok nyomásakor. Ez másnál is így van?
bubus66:Most probálok a quick boottal bejutni a recoverybe de nem csinál semmit hanem bezárja magát a progi. Van ennek valami trükje hogy bejussak a recoverybe?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Regiee
aktív tag
Ha kipucolt Romot teszek fel akkor azzal gyorsul illetve a merülés lassul?
Másik pedig hogy Recoveryből feltettem ezt a Patchet, de semmi nem változott szóval szerintem nem ment fel. Ez mitől lehet?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
tzsolesz
nagyúr
Az mitől van, hogy párom Optimus One P500-ban a szabad ram még kipucolás nélkül is 284Mb, kilövögetve a cuccokat pedig még 365Mb is szokott lenni, a Black-ben pedig örülni kell 220Mb-nak is?
A gpu tulajdonságaira gyanakszom. -
bubus66
nagyúr
válasz neo-geo #13734 üzenetére
#13734) neo-geo
Igen van ha nem tetted fel a superuser.zip-et akkor nem is fog belépni soha Mikor végzett a SmartFlashTools akkor a recovery jött be? Alapból nem is fog rezegni mer ki lett belő e szedve. SMS írás-nál meg a billentyűzetet kell beállítani, hogy rezegjen. De érdekes.hogy nem jön be ha a leírás alapján csináltad akkor be kell hogy jöjjön.
(#13737) Regiee
Igen meg éri feltenni, javítja a hangzást "foxymaxy" fórum társ ajánlásával, Ő használja is.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #13736 üzenetére
(#13736) tzsolesz
Ezt most hogy érteted,mert nekem közel 950 MGb szabad hely van. A systemen van neked 220 MGb? Link2SD-vel rakd át az SD-re amit nem nagyon használsz. Meg tudnám csinálni csak ahhoz EXT3 vagy EXT4 partíció kellene.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
válasz bubus66 #13738 üzenetére
Na akkor ott a hiba mert Én újraindítottam pedig ott voltam a menüben, fent van a supervisor a kártyán. Akkor most hogy jutok recoverybe? Újra felteszem ezt a 970 V20Q+rocvery+root szoftot? Egyáltalán lehet ilyet csinálni hogy ugyan azt rakom vissza? Na megnéztem nekem a billentyűzetnél be van pipálva de mégsem rezeg.
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
bubus66
nagyúr
-
Regiee
aktív tag
Felraktam egy romot, utána Smartflashtoolsal egyet visszaraktam, de most folyamatosan csak bootol aztán újra pittyeg az LG feliratnál és ezt megy folyamatosan.
Ha hangerő + és USB bedugom akkor SW menü előjön! Mit tegyek?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
bubus66
nagyúr
válasz neo-geo #13743 üzenetére
Mit akarsz backupolni szűz ROM-al majd akkor ha belaktad akkor ráérsz. A Superuser.zip-et telepítsd fel minden képen.
(#13742) Regiee
Légyszíves pontosan írd meg melyik ROM az, mert így nem nagyon tudnak segíteni. Meg azt hogy mit csináltál?
Melyik ROM-ot raktad fel? Az első boot sokig tart kb 3-5 perc. Addig nem nyuka piszka. De nem kell meg ijedni. húzd le kapcsold ki és még egyszer csináld meg. De olvad előtte figyelmesen.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Délután felhívtam a szervizt, hogy mikor lesz eredmény. Elkezdi, hogy még ma tuti. Erre nem hívtak azóta sem és gondolom nem 6-7ig dolgoznak bent...
-
Regiee
aktív tag
válasz bubus66 #13744 üzenetére
pafched_lgp970_v20o_hun_recovery_root ez volt rajta.
Majd recoveríből feltettem ezt: P970_TMO_234_V20O_lite-2012.05.22_2
És utána ezeket :
boot-root-02
pafched_lgp970_v20o_hun_recovery_root
DOLBY_SRSWOW_BEATS_XLOUD_GB_v1
SuperuserDe mivel nagyon nem jött be az ICS launcher ezért eltávolítottam a SystemAppRemover-el. Ezután semmit nem csinált a teló, gondolom mivel nem volt Launcher rajta. Ezért Smartflashtools-al feltelepítettem a pafched_lgp970_v20o_hun_recovery_root és a Superuser-t a recoveryből.
Ezután bootolásnál töltött LG felirattal majd jött e pittyegős animációs rész, megint töltött LG felirattal majd pittyegős animációs rész és ezt folyamatosan.
Viszont ha Hangerő felés az adatkábel bedugással bejön a SW-s ablak.
Ezt műveltem szerencsétlen kis telefonnal
Igazából csak annyi lett volna a célom hogy egy kitakarított ROM legyen fent amitől gyorsabb lesz a teló és az aksi is lassabban merül.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Regiee #13746 üzenetére
Figyel mielőtt eltávolítod a Launchert rakjál fel másikat alepvető dolog vagy nem ? Akkor is felált csak te éppen nem láttál semmit. Ügyes vagy ezt nem mondták, hogy a Launcher úgy kell cserélni, hogy előbb másikat rakok fel. De ezt a ROM keverést sem értem a TMO-nak is van SmartFalshTools-hoz való recovery + root változata. User hiba
Újra rakod a SmartFlashToolsal. Kezdesz előröl mindent, itt a tanuló pénz. Ez olyan mint ha régebbi telefonról eltávolítanám a gombsort és meg lepődnék, hogy nem tudok bele épni sehova.tzsolesz
Próbáld meg az 1TapCleanert azt is be lehet állítani, hogy ne csak a cachen tisztítson hanem a datan és a systemen is.
(#13746) Regiee Ehhez nem tudok mit szólni majd nem lefordultam a székről, a Launchert letörölni, és akkor csodálkozni hogy nem áll fel a telefon. neked mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz bubus66 #13748 üzenetére
Lejárt a szerkesztés!
Megértettem elsőre is hogy nagy hülyeséget csináltam! A kérdésem még mindig adott: Hogyan tudnám működésre bírni a telefont? Gondolom ha újraraktam a rendszert Smartflashtoolssal akkor lett rajta újból Launcher. De miért nem tölti be a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest