- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
válasz Djuree #13718 üzenetére
Olyan pontosak, hogy a lapos 1es vagy a kis kerek súlyát már nem méri, ezért van az, hogy amibe pölö 1 zöld meg egy kék kis kerek vacak kéne, abban tuti mindkettőből 2 lesz. Azt már tudja mérni.
És igen, nagy elemszámú szettekben sok kicsi marad. Már persze a sok az relatív.
Nekem egy Shelles szettben került véletlenül egy 1x6-os 3 db 1x2-es helyett. Súlyra pont ugyanannyi (jah, amúgy nem is lett volna benne 6-os, szóval nem is értem hogy került oda), megírtam nekik, egy hét alatt jött a pót, sűrű bocsánatkérések közepette.
[ Szerkesztve ]
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
pitiless
senior tag
válasz Djuree #13718 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem tudják az apró alkatrészeket úgy adagolni, hogy biztosan csak egy vagy x db kerüljön a zacsiba. Igen, több mérlegen megy keresztül, ha gond van, akkor megy ellenőrzésre. De van egy intervallum, ami jó. Azon vannak, hogy minél pontosabb legyen, mert ez extra költség, akárhogy is nézzük. De inkább legyen benne több, mint reklamáljon a vevő. A csomagoló csarnokban pedig gondoskodnak az állandó hőmérsékletről és páratartalomról, hogy ez se befolyásolja a mérést.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs