- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Az architecture készleteket szeretjük, feleségem gyűjti őket Biztos van aki szereti a stadionokat, sry ha valakit megbántottam, de nekem ez nagyon elvont mint lego, de lehet csak maradi vagyok
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
5000ft-ot nem ért, hiányos. Üres kézzel távoztam. Naschmarkton 1 helyen volt minimális lego, city darabkák, 20deka. Majd legközelebb.Pofátlan árak mindenre, rc motorcsónak tetszett még, 20eur. de lehet hibás is...meg volt még pár rc kopter,h0 mozdony aranyárban.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Djuree
félisten
-
hulp01
senior tag
A Lambo érekel, kíváncsi vagyok milyen lesz. A Volvo dömper tuti nem kell, a helikopter meglátjuk milyen lesz. A betonkeverő meg kicsi készlet, szóval nem hiszem, hogy beszerzem. A Fehér Ház érdekel, de ha 3700 db-os, akkor az inkább 299,99 EUR lesz (de 199,99 minimum). Némi plusz info hozzá. Németeseknek.
Azért az a 18+-os megjelölés elég vicces.
Minden 10. euró jön a kedves AFOL közösségtől.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Hopp, lesz motor (byke). Tavaly vártam, de hozzák a 3-4 éves ciklust. Már ha a ducati nem gyárt traktort.... Idén még a harley is befigyel.
Amennyire felcsillant a szemem a lambo-ra, le is dobtam a láncot. Ez bizony a porsche gt3, bugati szint... az árából kiindulva... sajnos nem fér bele.
Egy porsche rsr vonalnak jobban örülnék... -
nagyúr
-
hulp01
senior tag
Na jó, ez kell. Mármint a kovácsműhely. A Micimackót mindig is utáltam, szóval az felejtős.
Nagy meglepetés abból a szempontból, hogy eddig mindig elutasították az ilyen témájú készleteket. Viszont akkora volt a népszerűsége, hogy előbb-utóbb egyet el kellett fogadniuk. Nagyon királyul néz ki, remélem a készlet is ilyen ütős lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
Amint megláttam ezt a hajót a sorozatban már érlelődött bennem, hogy ebből biztos lesz lego. Aztán második vagy harmadik részben szétkapják a javák alkatrészekre, na mondom akkor nem lesz kultikus jármű ebből, tehát lego se. Aztán csak megoldódott és biztossá vált számomra, hogy ebből lesz készlet.
Jól is néz ki, be fogom szerezni. De innen látom a matricákat a hajón.. printelhették volna azt a pár elemet, nekem megért volna pár ezressel többet. A figurák kb érdektelenek nekem, de a hajó gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hat van egy par
ujrahasznositottujragondolt, az teny. a raketas es a dronos, amik melle nem tudnek hirtelen part talalni a regebbiek kozul. illetve kaloz se dereng korabbrol, de ahhoz idén jon a creator hajo es az ideas cucc. 10. evfordulo alkalmabol lehetne megint 500 forint, mint eleinte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingatlanos topic!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Crypto Trade
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Autós topik