Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz LÁZ #79936 üzenetére

    Akartam mondani, hogy ha fixre kell akkor inkább előtte kérd vissza a pontot és ha még elérhető a reward akkor váltsd be újra.

    De akkor itt két különböző nézőpontból indulunk úgy látom.
    Én azt hittem ez természetes, hogy visszaadják. Anno mikor nekem lejárt egy és rákérdeztem akkor semmilyen vita/ellentmondás nem volt. Ők írták le megoldásként, mintha ez természetes lenne: ha lejárt akkor beváltani már nem lehet, de ilyenkor szóljak és visszaadják, hogy ne vesszen el.

    És ha meggondoljuk, a fenti esetben, ha újra beváltanád totál ugyanarra a reward-ra, akkor se történne extra, hiszen ha elérhető MA is, akkor ugyanott tartana a sztori, mintha nem pl. 03.01-én nyomtál volna rá a gombra, hanem mondjuk 03.10-én... vagy ma... amikor ugyanúgy elérhető volt a jutalom és onnantól ketyegne a 60 nap. Ha meg nem elérhető már akkor így jártál a visszaváltással... (bár megjegyzem, mivel limites és elfogy, ha nem váltottad be gyk. az megmaradt, tehát még itt is lehetne filozofálni, de nyilván ezt már érthető, ha nem variálnak vele, mert így mondjuk a végtelenségig megtarthatnád a befoglalt reward-ot. :D

Új hozzászólás Aktív témák