- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Ezek most irreális akciók. Mindenhol. De hát szét is kapkodták a népek őket.
Csak egy apró példa: 5k -s HP könyv, amit elvileg nemsoká kivezetnek?! 7-nél azt hittem jó áron csípem meg a csajoknak. Áhh. Tavaly (vagy előtte?) ezzel szemben semmi nem volt szinte. Hedvig 7 vagy 9k- ért csapkodtuk a popónk a földhöz. Non-sense árak amik most vannak.
Mondjuk most az alapárak is azok.
Szerk: viszont lehet egyre reálisabb a Sanctum Sanctorium max. 65 ezer Ft -os ára, amit belőttem magamnak . Csak amilyen mázlim van le fogom késni azt is .
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
formula01
senior tag
válasz HUN_Sector #59457 üzenetére
Köszi, egy Bugattit megrendeltem. Most lesz a 30. születésnapom, szóval sikerült magamnak indokot találni, miért költsek el ennyit egy készletre, amennyit egyszerre még soha . Rég akartam 1 Lego supercart, a Bugatti, Lambo, Ferrari hármasból messze ez tetszik legjobban. Van egy olyan érzésem, hogy ez az utolsó esélyek egyike, még viszonylag jó áron megvenni.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
-
addikt
-
Ideg
aktív tag
Aki lemaradt az eMag os BF -es Bonsai fáról:
[ Szerkesztve ]
-
timar88
tag
válasz turikoczka #59504 üzenetére
De, a török lego storeba. Bocs, nem bírtam kihagyni. Viccet félretéve, tegnap éjfél előtt mondom megnézem a török legot, hogy ugyanaz akciós-e mint a már megnézett Új-Zélandiba, és véletlenül a török store oldalát nyitottam meg. Rengeteg lego volt akciós, nagyja - 30%-kal, normális készletek is...nem számoltam ugyan utána, de úgy tűnt, nem magyar black friday szaga van..
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Throme
veterán
válasz turikoczka #59504 üzenetére
Bármi lehet. Itt kaptam pár hónapja tippet, hogy emagnál 56k huf (sose vettem volna észre, mert nem ezt dobta fel egyből az oldal))
Szóval bármi lehet. Amúgy 64k huf körül szokott még néha felbukkanni#59507Tyler Durden
szerintem ez a 3 napban változni fog. Na nem drasztikusan, de így ki-beraknak dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Throme #59511 üzenetére
Nézelődöm, de eddig olyan hűde kihagyhatatlan ajánlat nekem nem jött szembe.
RapaNui1: nálam ez a doboz még a teljesen vállalható kategória, ennyiért meg jófogás volt mindenképpen /még akkor is ha bedobták ezt a kuponozós sztorit a végére/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Tyler Durden #59516 üzenetére
-
RapaNui1
aktív tag
válasz turikoczka #59517 üzenetére
Írtam privátot
-
válasz RapaNui1 #59513 üzenetére
irto makod van, legyen nyugodtan felhotlen az oromod. 8-bol 8 alza lego eddig foliasan jott, 5-ot bontottam ki eddig, 5-bol 5 szet volt nyomva, nem kell keresgelni rajta, mi a baja. Akar futar hazhoz, akar automata, ugyanaz az eredmeny.
rapanui: szerintem jol tetted, ha nem most ennyi ajandekkal, akkor sokat kellett volna varni a kov alkalomra. Varjuk a beszamolot[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ciccuka
veterán
Alzán beindult a BF Lego-ra is.
Több minden szállítása ingyenes és 10%-al is olcsóbb lehet
Kupon: BFR10Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
apholyon
aktív tag
75301 vagy 75306 nem jött veletek szembe jó áron? Előbbit linkelte reggel a fórumtárs, de már nem volt belőle, utóbbiból ezt találtam eddig, de nem túl meggyőző... azt hittem lesz 20k alatt is... Esetleg 75325? Ez meg S@H-n 20k, de kiszedték mellőle a 40557-et, aztán nem rendeltem meg...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Crus
őstag
válasz apholyon #59526 üzenetére
Ha mondjuk ezt nem az akció lejárta után mondod :-/ Ha szól bárki, hogy xy kéne neki jó áron, simán berántom neki. Reggel(!) az X-winget jó ideig nézegettem is, hogy ennyiért még nekem is oké, de olyan szinten távol áll tőlem a Star Wars (Treky vagyok jóval inkább), hogy még így se kellett.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
apholyon
aktív tag
Sajnos nem így készültem, de besűrűsödött a meló...
@Ádám: igen, rád céloztam, hogy linkelted, de egy órán belül nem volt már annyi, írtam is... Gondolom jó sok volt belőle... Mindegy, next time.
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Mauzes
addikt
Guys, a Bricktoberes készletek dátuma az nem nyilvános, nincs róla valami banner vagy valami? Ázsiai országokban tök nyílt volt, de ide meg nem találok infót.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Mauzes #59530 üzenetére
azért mert ázsia exkluziv , mivel toysrus , októberben hetenként 1-1 ajándék készlet, ahogy a tavalyi is. Itten semmi se lesz, max a legónál vip pontokért natúr csomagolásban.
ps. én még küzdök a projekttel, valszeg sikerülni fog, de max 3-4 teljes sor, díszdobozzal, viszont most még ne írjon senki privátot, az exelbe fogom felrakni először, és ha senkinek se kell, majd világgá kürtölöm...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Dilikutya
félisten
Szolnoki Auchan nulla. Pár HP könyv van 40%-ban, meg a sátras tengerparti Friends készlet, és ennyi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LÁZ
Topikgazda
-
RapaNui1
aktív tag
Szerintem most kiszórták ezt a kettőt, majd karácsony előtt jön a másik gwp, feltételezem, hogy akkor lesz talán a harmadik, majd január elején mikor már mindenki kiköltekezte magát szerintem ismét gwp ahogy idén is és sejtésem szerint akkor lövik el a megyediket, generálva a forgalmat stb stb, de ez csak találgatás részemről, de ha túl sokat várnának az az érdeklődés csökkenéséhez vezetne, ezért szerintem addig fogják ütni a vasat amíg meleg, de lehet hogy karácsonyig ellövik a maradék 2 készletet. Annak meg nem sok értelmét látnám ha a másik kettőt nem adnák oda ha már egyszer ezt a kettőt odaadták. Csak azt nem tudom már hogy mi a fenét vegyek hogy hozzá tudjam csapni a rendeléshez, de azt hiszem ezek a kódok átruházhatóak lehet megkérek valakit aki rendel és ilyen nem kell neki, iletve nincs erre vonatkozó kódja csapja már a kódom a rendeléséhez és rendelje meg nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Tony21 #59536 üzenetére
Nem tudom tudnak-e bármit SW témában legyártani, amiért pénzt adnék. Pedig gyerekkorom óta az esélyt rendre megkapja a legtöbb híresebb produktumuk. Volt, hogy még moziba is elmentem 1-2 filmre ^^
Nagy szívfájdalmam, hogy nem igazán tudok official ST Lego készletekről... vagy csak nagyon lemaradtam, akkor sorry.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
sb
veterán
válasz DeFranco #59012 üzenetére
Szia!
Erre válaszolni akartam csak kicsit hosszabb lett, most értem el idáig.
Szóval nekünk megvan a készlet. Hozzánk is a fiam 7 éves kora körül érkezett, bár nálunk már volt előélete a dolognak korábbról a Technic hub-okkal és motorokkal ennek a vonalnak.Amit kbalage írt abban szerintem a nagy része benne volt. Amivel kiegészíteném ill. árnyalnám, hogy szerintem pár téma épp inkább előny, vagy legalábbis nem hátrány amiről szó volt.
Programozhatóság:
Az, hogy több app-al is megy, nem csak a sajátjával szerintem inkább előny mintsem bonyolítaná a helyzetet. Nálunk sokkal inkább megy az "univerzális" Powered Up app, mint a sajátja. (Ezt az utóbbi időben próbálják is fejleszteni épp ebbe az irányba, hogy lehetőleg mindent kezeljen és ne 2-3 féle app kelljen majdnem ugyanahhoz aszerint, hogy Boost, Technic, City-ről van szó.)A PU-ban "elemi" kockák vannak, van programozási és távirányítási felület készítési mód is, más hub-ot, eszközt is vezérel: így össze lehet integrálni más cuccokkal is, pl. egyszerre két hub és a Boost-on kívüli motorok, eszközök is mehetnek. Tehát ez szerintem nagyon kinyitja a lehetőségeket...
A saját Boost app pedig specifikusabb: vannak Boost funkciós programkockák amiket a másikban elemi cuccokból kéne összerakni, a saját modellek vezérlésére és építésére van összerakva. Ilyen szempontból butább szvsz de fontos, hogy erre is szükség lehet mert egy 6-7-8 évesnél sokszor túl nagy a szabadságfok a másik app-ban szerintem. Néha a kevesebb jobb a saját app-ban. Ha pedig vannak saját ötletek, rájön mik a függvények, egymásba ágyazott kódok, stb... akkor lehet a másikat nyomogatni.
Vagy egy prózaibb oka is, hogy a saját, limitáltabb app jó lehet kezdésnek: a nyomkodással töltött idő. Nálunk simán fejlődne folyamatosan a gyerkőc, egy rakás dologra egyedül is rájött, pl ez a függvényesdi... de volt már, hogy a gyérül dokumentált leírás mellett Balázs videóját nézve kezdett bólogatni, hogy: ja igen ő tudja, hogy ezt így kell használni... bár leírva, bemutatva sehol nem volt.
Viszont hiába fejlődik, nálunk pl. a képernyőidő miatt ez limitálva van, ez a kötetlen kódolás viszont jóval időigényesebb.Összefoglalva, hogy milyen lehetőségek vannak: csak blokkos programozás vagy komolyabb, vagy blokkoson belül is saját, specifikusabb vs univerzális: az a legjobb ha minden van, mert változó, hogy melyik szakaszban mi fekszik neki.
Ami még említve volt, hogy vannak 3rd party megoldások, blokkosból is érdemes szerintem ránézni pl. az SBrick Pro app-ra, ez is egy fokkal még több lehetőséget biztosít, bár vannak hiányosságai is. Későbbre pedig vannak komolyabb cuccok is.
A jövője: A fentiek alapján mire elvágják a Boost-ot (is) valószínűleg nem is arra lesz igénye már... de erre tippelni sem mernék mi lesz, szerintem annyira nem látni a logikát a Lego fejlesztésében. A Boost (app) kiesik, a PU univerzálissá tétele már régebb óta cél. A Mindstorms is félig benne van, a Prime vonallal meg van egy másik vaskos lába, mégis megszűnik. Nem látok logikusnak tűnő következő lépést. De így is elég sok lehetőség van és mind biztos nem lesz beszántva.
-
RapaNui1
aktív tag
⁰Az igaz és most tudna majd igazán rotorokat csinálni mert a 2. Dobozban 14 nagyobb sok kisebb zacsi van és további 2 építési.
HUN_Sector: Nem gondolnám, de ha így lenne akkor megvennem inkább másod kézből, egy jó neppertől Székesfehérvárról
Egyébként most néztem képeket a neten a filmbeli gépről és azt kell mondanom, hogy jó munkát végzett a lego nagyon nagy a hasonlóság a 2 gép között, szinte teljesen azonos a filmbeli társával.
[ Szerkesztve ]
-
szombatitomi
senior tag
válasz magickonfig #59431 üzenetére
-
Mauzes
addikt
válasz szombatitomi #59543 üzenetére
Amúgy viszonylag g*ci, hogy ez is ennyire limitált. Nekem még szerencsém volt, amikor én vettem már azt írta, hogy <50 maradt.
-
Ciccuka
veterán
Lego.com-on 75% kedvezménnyel, 600 pontért lehet venni 6000 Ft kedvezményt.
[link]Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Mauzes
addikt
válasz szombatitomi #59545 üzenetére
17:18.
Ciccuka: ez be van nézve. Mármint hogy ez fogyott el.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Szia, nagyon köszi, most akartam elengedni a threadet, de nagyon sok infót adtál, érdemes volt maradni.
Ma átvettem a csomagot (lett volna picivel olcsóbban épp ma máshonnan, de nem akartam kockáztatni, mert lehetséges - bár nem valószínű - hogy elállok, lent leírom miért) eszméletlen érzés már kézben tartani is a dobozt.
A programozás ezen a szinten már megy a fiamnak, code.org-on szoktunk tanfolyamokat csinálni, az gyakorlatilag ugyanez a blokk alapú programozás, és az alap tanfolyamnak a függvényekkel van vége, tehát nem lesz ismeretlen.
Ami a kockázat, hogy mennyire fog menni okostelefonnal a programozás, volt ismerőstől visszajelzés, hogy neki még nagy tablettel sem ment, mert bizonyos a továbblépéshez szükséges elemek kilógtak a képernyőről, ezt még próbálni kell nála a saját eszközzel (tablet nincs, és nem is tervezünk venni).
A programot próbáltam a telefonon már, a szabad tervezés része elvileg megy, látszólag mindent elérek, párosítás nélkül nyilván csak húzogatni tudok, de majd az éles próba fogja megmutatni hogy valóban használható-e, ettől függ hogy marad-e a készlet.
2nd-3rd party programok érdekelnek, azok biztosan elő fognak kerülni, de a saját appja is kell, pont azért, amit Te is leírtál.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Llew
senior tag
válasz szombatitomi #59543 üzenetére
Ez mennyire gáz, hogy ez is limitált. Édesfaszom. Pitiánerség.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest