- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Van egy hibátlan állapotban lévő Ferrari 42125-ös dobozom Egerben. Kell valakinek, vagy rádobjam a tűzre?
Tisztelet a Gépésznek!
-
zsuha
aktív tag
Jobbára ezek a VIP cuccok lesznek holnaptól, ahogy láttam: (lefele görgetve [link] )
Szerintem össz. 1 db 5 USD discountra lehet kérni a 75% kedvezményt.
Nemsokára remélhetőleg a HU oldalon is meg fog jelenni.Ezen kívül lesznek még akciós készletek, de még nem derült ki, hogy mik.
Pirate ride-ot beszerzitek?
[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
válasz Tony21 #59250 üzenetére
Huh.. de jokat irsz.. most jut eszembe hogy tervezes alatt áll egy ucs meretu red panda studioban "áll" :)
A Billundi Lego House ban lattam kiallitva - fotorol - kb azt copyzom.Majdnem keszen vagyok vele. A 4. Lab hianyzik. Es finomitasok. A belseje pedig olyan mint egy csontváz. :)
Majd megy flickre ez is. :) huh karacsonyig elkell keszuljek vele.
De ez még a modell lesz csak. Kap egy virtualis 3d modellt.
Egyszer megkapja fizikben is.[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
apholyon
aktív tag
Madaras Teszkóban FB csoport tanulsága szerint a Papagájvirág 12.5k.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz Mozaart #59248 üzenetére
Dínóból a botlban kapható bébi dínós készlet nem jó? Kis készlet, 3 dínó és még cukibbak is.
(És több hely marad a fontosabb modelleknek )
Auchan már listáz elvileg BF akciós készleteket, árakban gyanítom az eredetivel. Ott nem sok jó készlet látszik. Nekem a HP sakk mondjuk továbbra se lenne rossz amiről anno lemaradtam.
[ Szerkesztve ]
-
-
sb
veterán
Konklúziót nem írtam, de szerintem egyértelmű, hogy nekünk is bejön. Amit írtam előnyöket sztem jók és még nincs is benne minden.
Egyedül az orr volt gáz de azzal is megbarátkoztunk. Főleg azután a kör után amit írtam, hogy nagyon jobbat építettből nem lehetett kihozni egyszerű elemekből. Egy Creator autó szintű megoldást meg itt nem várok el, az egybeorrnál meg sokkal jobb.Az egyetlen kritikám az volt, hogy gyárthatnának többféle lecsapott elemet, de ez is általános, nem csak ide lehetne jól használni.
Ettől függetlenül meg úgyis építünk mi is saját megoldásokat... eddig is, ha megvesszük ezt, azután is.
-
sb
veterán
Akit esetleg érint: amazon.de-n van pár jó ár
Technic heli 50k
SW BD-1 23k
Kalózhajó 30k
... -
Throme
veterán
Azt lehet tudni, hogy a holnapi Lego BF az most éjféltől indul, vagy megvárják a reggelt?
Szóval Ti fennmaradtok, vagy holnap a reggeli kávé szürcsölése közepette átpörgetitek az oldalt? -
addikt
-
Angelina87
tag
Emag->újracsomagolt... Thor kalapács... 29.900
" A világon vendég vagyok."
-
sb
veterán
válasz bordi10 #59263 üzenetére
Plusz áfakülönbözet. Kivéve mailboxde és esetleg több cucc egyszerre szállítása... úgy már megérheti. Ezért mondtam, hogy akit érint...
szerk: Mondjuk én 39 alatt nem látok itthon. +szállítás még itt is.
Eléggé jól tartják az árát sajnos. Ennek és a várnak is, ez most legalább beesett 30k körülre újra.[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz Throme #59262 üzenetére
Fentebb linkelve van az angolnyelvű akció, ott még 18-19 órat számol vissza. Szóval jó kérdés. Én lehet megvarom az éjfélt aztán meg korán kelek. Biztos ami tuti.
#Mauzes
Az úgy nagyon. Én 20 körül vettem, eddig az volt legolcsóbban. Ez van.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
ZsZso
Közösségépítő
Te jó ég mit tolt ma az Alza (csak ÁK-ból látom):
- LEGO® ICONS™ - Harry Potter™ - Roxfort ikonok - Gyűjtői kiadás (76391) - 70k
- LEGO® Ideas - Tree House (21318) - 60k
- LEGO® Harry Potter™ - Roxfort kastély (71043) - 110k
Persze már nincs.Tallneck viszont 25,6k a MALL-on
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Alza Lego Black Friday
Inkább a drágább készletekre van értelmes akcióValakinek megvan a múlt heti összes eMAG Lego BF képekben?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Nono_ka
csendes tag
Ha jól tudom, akkor úgy van, ha beteszed a kosárba akkor befoglalja az alza, ha 1 óráig nem rendeled meg akkor visszakerül
Tehát van még esély :-) -
Ideg
aktív tag
-
Crus
őstag
Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone 21331
19.990 Ft-tal HL ár[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
HUN_Sector
őstag
Alza jégkastély jó áron 53290ft
[link] -
Mauzes
addikt
Nem rémlik, hogy valaki írt volna beszámolót a Landspeeder-ről, de 52-ért nem tűnik rossznak, az SW készletek árazásához képest főleg nem. Vélemények?
-
umek
tag
Spar online-on is érdemes lehet megpörgetni a lego kínálatot, valós akciók vannak kisebb készletekből, ráadásul ha új fiókot regisztrálsz, 10k feletti vásárláshoz felhasználharó 2k-s kupont kapsz.
[ Szerkesztve ]
Légy korrekt.
-
czanga
őstag
Na kijöttek a LEGO Store BF akciói, vagyis annak a listája. Itten lehet böngésződni.
-
gaga33
tag
válasz czanga #59289 üzenetére
Nem erőltették halálra magukat.... A fő utca Fuuuu.... van ahol alapból olcsóbb minden most is.... A világító totony ami nem rossz, de bontatlanul már volt 80 alatt, szóval A Razor meg... nem csoda hogy akciós... Plusz online alig lesz akciós termék.... Sokkal jobbra számítottam
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
válasz gaga33 #59292 üzenetére
#59291kbalage2 Dehát AKCIJÓÓÚS!
Én egyedül a BD1 készlet árát láttam jónak, de lehet az is volt már könnyedén 30 alatt, de ennyire nem mentem bele. Átpörgettem, és mentem is tovább.
Kockashop jön még holnap, de ők nem tudom mikor rajtolnak? Éjfél talán?
Arra még kíváncsi leszek, de sok jóra nem számítok abban az esetben sem, tekintve a többi bolt akciózási metodikáját. -
addikt
válasz gaga33 #59295 üzenetére
Szerintem ez várható volt.. Nézd a jó oldalát, nem kell megeröltetni magadat, hogy ne költsél
Ezt meg mindenkitől kérdem: Batman™ klasszikus TV sorozat Batmobile™ lesz még kapható legonál, vagy buktam és máshonnan kellene beszerezni?
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
gaga33
tag
válasz Tyler Durden #59298 üzenetére
Amíg nem elfogyott, szinte biztosan lesz, majd figyelgetem neked
Landspeedere 68k: Alza 52k.....[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Tyler Durden #59298 üzenetére
Egyetértek. Ilyenkor nem kell legyőzni a kisördögöt, hogy az ott kihagyhatatlan áron van, hiába van még az alzán is jó cucc és vettél már 2 hete is mást, amire azt mondtad idén az utolsó/megvan az összes ajándék...
Persze ez egy fiktív történet, nem én vagyok.A korcsolyapálya szerintem is jó ennyiért, ajándék mellett a Pickup, Camaro sincs rossz áron. Vagy a világítótorony.
A nagy cuccokat nem nagyon követem de a HP vonatra rácsodálkoztam, hogy ajándékkal már inkább 100 aljában van, nem a tetejében.Ezek a 40-45k-s AT-TE árak meg akciós BD1-ek. Ezekről írtam, hogy a német boltokban hetek óta ilyen áron, ill. a BD-1 alatta, 25-28-ért mennek... amíg ezek 60 és 40k-ról szinte meg se mozdultak. A BF itt azt jelenti, hogy hozzánk is elért a normál árazás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest