- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz bobafett #58098 üzenetére
Szerintem itt pont van jóváhagyás, de ettől függetlenül nem csinálják ezt (legalább is soha nem hallottam és az én olcsó hirdetéseimre sem reagáltak soha), ők maguk nem is nagyon hirdetnek terméket.
Ahol nincs jóváhagyás, ott szoktak megjelenni a használt ülőgarnitúra, bojler meg hasonló hirdetések. -
balint82
senior tag
válasz Mauzes #58101 üzenetére
Márpedig a Lego Adás-vétel csoportban nincs jóváhagyás.
Meghirdeted, kimegy rögtön az eladó portéka.
A macskás adminnal már nekem is volt kalandom, hát nem egyszerű eset, ráadásul a saját marhaságát hangoztatta folyamatosan, ami egészen egyszerűen nem volt igaz.
Google Pixel 4a
-
Tony21
tag
válasz szombatitomi #58092 üzenetére
-
szombatitomi
senior tag
válasz RapaNui1 #58100 üzenetére
Szerintem 259.990-re fogják belőni, de ez csak tipp.
@Tony21: Jaja, simán! Először el akartam sütni, hogy miért csak 17 elemből áll, de inkább elengedtem, ez nem az a topik.
Hehe, mikor elkezdtetek az adminról beszélni, egyből sejtettem, hogy a “macskásróp” van szó. Én is sokszor fogtam már a fejem miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
Nekem is van sikerélményem ... még 2,5 éve készült el ez a föld alatti bánya rakodó (csuklós, működő kanállal) a 31087-es készletből:
Akkor meg akartam csinálni a dömper párját ugyanebből a készletből, de sehogy sem adta ki az a maréknyi alkatrész.
Tegnap eszembe jutott, nekiültem újra, most kiadta! Csuklónál fordul, dömper rész billenthető, tök jó érzés volt összelapátolni (második kép még nem renderelt) -
Llew
senior tag
válasz gaga33 #58081 üzenetére
A Medieval Market Villaget ne egy kevésbé részletes korai Ideas készletnek tekints. Inkább egy nagyon részletes játszós készlet. Szerintem elsősorban nem is az egyedi megvalósítások, meg a kiemelkedő építés adja az erényét, illetve különlegességét. Hanem, hogy kb. máig a legnagyobb (nem szigorúan elemszám értelemben) középkori civil készlet. Civil figuraszámot meg az hétköznapi élet bemutatása mellett is. És akkor ott van a két tehén mondjuk ritkaságként.
Az Eiffel-torony jól néz ki, de tényleg durva, hogy mennyire elindultak ebbe az órási készletek irányba. Kb negyedévente jön valami vagy még sűrűbben.
Imádom a PAB-ot: hetek óta folyamatosan volt falcon torzó, de nem volt láb. Valamelyik nap lett láb, egy pár óráig a torzó mellé, most napok óta csak láb van.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
szombatitomi
senior tag
válasz Tony21 #58106 üzenetére
Nagyon jó lett! Főleg a dömper tetszik, de szép munka, hogy mindkettőbe sikerült működő funkciót pakolni. A rakodóról valamiért hirtelen egy skorpió jutott eszembe, kerekek nélkül könnyen azzá lehetne alakítani.
Egy nagy gond van csak velük… egyik sem repül!
Azt tudja valaki, hogy emagnál boltba foglalt árut meddig lehet átvenni? Intervallumnak 11.09.-11.09. van megadva, ami nem reális, mert már alapból zárás után foglaltam be az egy darab megmaradt Tallnecket.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
#akció
Alzán 235 000,- a 75252 UCS Csillagromboló (ÁK 260-320)
Ha valakinek kell még kivonás előtt most vegye.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
gaga33
tag
válasz HummeRC #58074 üzenetére
De nem a páncélban ettek...... Az ős részekben ugye csak abban voltak
Más: Ha itt "settenkednek" az adminok közöttünk akkor azért egy válasz elvárható miért csapták ki azt a 17k embertársunk....Még akkor is érdekelne ha azt irnák: "csak" A 17 lábujpiszokról nem olvastam, valaki beirná a számát? -
gaga33
tag
Ennél már nem lesz sokkal olcsóbb, 3000 kuponnal aki még nem vette meg.... horgászbolt szindróma várható itt is.... [link]
-
Throme
veterán
válasz gaga33 #58110 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha ennyire xar az a fosbook oldal/csoport, miért nem hagyjátok ott magatoktól (ha már úgy is időnként kizárnak)?
Nem hinném, hogy egy 40-70k taggal rendelkező csoport adminja itt sompolyogna, ahol van kb 20-30 aktív hozzászóló.
Kiskirályságát nem hiszem, hogy az itteni hsz-ek érdemben veszélyeztetnék... -
edgR
őstag
minőség > mennyiség
Itt minőségi dobozporesz, nepperezés és helikopter építés zajlik, nem olyan kisstílű, mint odaát.
-
addikt
válasz timar88 #58075 üzenetére
Ezeket ha valaha megépíted, megnézném egyben is, nagyon jól mutatna. Az őrtorony ami már meg van építve szuper, ha a többi is ilyen minőséget fog képviselni, akkor kalap le előtted (:
Tony21: mindkettő baromi jó, de csodálkozom, hogy nincs helikopter ^^
Llew: ezt kiváncsi lennék, hogy ha építette már innen valaki, mennyire jó/unalmas élmény. Nekem ezzel kapcsolatban spec az a félelmem, hogy egy hatalmas szürke monoton építés, ami annyira nem mozgat, még ha a végeredmény jól is néz ki. /az már csak hab a tortán, hogy sehova nem tudnám tenni/
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
timar88
tag
válasz Tyler Durden #58115 üzenetére
Köszi. Az őrtorony is csak renderelt kép, nincs megépítve. :) Csinálja a gép a többi képet is, de mivel nagy felbontással készítem, órák mire egyet megcsinál és van vagy 15 kép a 3 épületről.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
proci985
MODERÁTOR
azt nezd, hogy mekkora a raklaphoz kepest
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
adalbert1
veterán
Amúgy erre valóban van is igény?
Persze biztos nagyon jól nézhet ki összerakva, de egy normál méretű ingatlanban nem igazán találnék neki helyet - talán egy lego storeban, vagy egy iroda lobby-jában kiállítva jól mutatna. -
sb
veterán
Tegnap 18 körül voltam a pillangó utcai Tescoban, volt 2-3 vonat is. Nem a polcra vannak kirakva hanem velük szemben vannak valami raklapok/asztalok.
Árcédulát mondjuk nem láttam de itteni képek alapján úgy emlékszem drága volt akciósan is.@szombatitomi
Azt tudja valaki, hogy emagnál boltba foglalt árut meddig lehet átvenni? Intervallumnak 11.09.-11.09. van megadva, ami nem reális, mert már alapból zárás után foglaltam be az egy darab megmaradt Tallnecket.
Boltinál tapasztalatom szerint kb. semmit nem jelent a dátum, összevissza írják ki és utána is ott volt a csomag napokkal is. Vagyis automatás átvételnél is összevissza írják ki de ott az sms dátum alapján szigorúan visszaszállítják. (És nálam pl. 10k-s kupont se adtak vissza az idióta dátumozásuk ellenére sem automatás visszaszállítás után... )[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz timar88 #58075 üzenetére
Jók lettek. (A 90 fokkal elfordított asztal fura volt ) Régi ismerős a játék... bár ha nekem ebben a témakörben kell mondanom valamit akkor az a Settlers 2 lenne, talán még ikonikusabb (bár egyszerűbb) házakkal.
A tetőnél a normál 45 fokos slope elemekkel nem lett volna jó? Ha a sarokra értetted a megoldási problémát akkor arra ott van elem. Ez is kb. 45 fokos, az ablak részt is be lehet illeszteni és az emelt élek a cserepek tagoltságát is elég jól visszaadják.
Csak simán plate-ekből egyébként valóban nem lehet értelmesen kinéző, 30-45 fokos ferde éleket kihozni tetőnél. Ezt én is nézegettem egyszer, hogy milyen ferde lapok léteznek de csak pont 45 fokos és nagyon hegyesszögű verziókat találtam. Azokat meg nem lehet bedönteni a sarkokban csak meredekebb tetőkhöz.
-
ayo
veterán
köszi az infót! Lehet akkor újra töltötték, mert 2x is alaposan átnéztem..persze lehet vaksi voltam, hogy egy ekkora dobozt nem láttam
43400 lenne, ha vasárnap venném a +5%-kal. Az nem rossz nem?
Épp ahhoz tervezem amúgy az ajtókat a fiamnak, mert itthon az összes járműnél törekszem, hogy kicsit reális meg jobban játszhatóbb legyen, pl. a HÉV-nek is az eredetihez hasonló slide ajtót tervezem, ami nagyon stabil - ugye egy gyereknél ez is előny
Itt ilyen csuklós lenne:
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
LÁZ
Topikgazda
dec 25
sah
25 ojróadom
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
timar88
tag
Köszi. Nekem a normál 45 fokos slopokkal nem tetszik a tető. Megcsináltam régebben ezt az ebédlőt egyébként már, azon slope elemek voltak. Hát van egy kis különbség a kettő közt. A megoldási problémát az istálló L alakú tetőnél a két él találkozására értettem.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
Settlersre elfelejtettem válaszolni. Az is meg volt, bár annál nem emlékszem hogy melyik, azzal kevesebbet játszottam. Nálam a KAM, Stronghold és az Age of ment. Szép emlékek
De ne is kezdjük el sorolni őket, mert mindegyikből kell várost építenem a végén
Vagy fordítva, most hogy elkezdtem a KAM legot csinálni, elővettem a játékot, és már súlyos órákat öltem beleForest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
sb
veterán
Akkor rosszul emlékeztem az árra. Azt hittem 50k alatt volt akciósan is.
Én is tervezgetem de folyton változik, hogy ez legyen-e (én vmi 45k-gwp felállást céloztam volna) vagy a külön vett cuccokból összerakott valami.Múltkor - vonat nélkül - hasonló ajtókat pakoltunk mi is össze ezekből a karokból és bar-okból. Ez nyilván nem a legmasszívabb konstrukció és vertikálisan sem árt fixálni, de azért nem volt rossz.
@timar88
A sima tetőben sokkal kevesebb a lehetőség. Igazából csak azért mondtam, mert az eredeti képen lévő tetőt hozza szerintem a sarkokkal együtt. De azért mert az is eléggé alap, a te megoldásod pedig eleve jobb. -
ayo
veterán
Fiamnak ez tetszik nagyon a négy vonatból, szóval nagyon sok lehetőség nincs mondjuk jobb mint az előző sárga, hosszabb, ajtó is van, bár az csere lesz és még világít, amit más nem is tud - nem is értem hogy miért nem raktak eddig bele világítást.
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
válasz RapaNui1 #58130 üzenetére
Jó építkezést, erre kíváncsi leszek mit mondasz, milyen az építési élmény, illetve a végeredményről majd pár képet dobhatnál a topikba (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
LÁZ
Topikgazda
eiffel torony mellé ajándék
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Tyler Durden #58131 üzenetére
Első tapasztalatok. Nagyon tetszik, hogy az építést 4 könyvre osztották, mozdony, szenes kocsi, háló kocsi és az állomás, így ha pl az ember megunja valamelyik részlet építését, kirakhatja közben az állomást vagy fordítva. A másik ami a piros hullamvasúttal ellentétben mindjárt feltűnt, hogy abban összesen 11 zacskóba csomagolták a 4000db ot míg ebben negyven valahány zacskóba osztották el azt az ötezret. Kevesebb ideig tart egy zacskó összeépítése, ami nekem tetszik, mert nem szeretek sokáig egy helyben ülni, viszont nem szeretek bontott zacskót szanaszét hagyni, így ez a megoldás nekem nagyon bejön, ráadásul az építést sem unja meg olyan gyorsan az ember.
-
nagyúr
válasz adalbert1 #58119 üzenetére
Én is max egy irodában tudnám elképzelni, plusz szerintem dög unalom lehet az építése.
Kicsit kezd a Lego rossz irányba menni ezzel a megalomániával, mi lesz náluk a határ? 20k, 30k elemes szettek egy vagon pénzért?Azt nem lehet valahol megnézni melyik készlet mennyire fogyott?
Més que un club!
-
addikt
válasz RapaNui1 #58134 üzenetére
Ez a zacskós dolog hatalmas +1 részemről is, amit megbontottam azt összerakom híve vagyok, de emiatt ha nagy az elemszám, akkor van, hogy nem tudom egy ültő helyből megcsinálni. Az pedig, hogy 4 könyvre osztották, azoknak is jó lehet, akik többen építenek egy készletet.
Napfénysüti: nem egy helyen /fórum, yt/ feszegetik ezt a kérdést, építsd fel is csinált grafikont, hogy növekszik a nagy darabszámú szettek száma + szépen mennek felfele az árak is.
Azt nem lehet valahol megnézni melyik készlet mennyire fogyott?
Én nem tudok ilyenről, de szintén lehet innen-onnan tájékozódni, hogy mi megy külföldön illetve itthon. Hulbuster pl 170k-ért van már kirakva és még nem csaptak le rá, illetve dedikált bontatlan csocsóasztal is 100k-ért. /finoman szólva egyik se sikertörténet/.
Építsd felnél megemlítik azt is, hogy az idei év már nem akkora kasza, mint a tavalyi volt, ki tudja mit hoz 2023..
Amúgy meg figyelve az elmúlt 2 hetet én továbbra is azt mondom a 2nd hand piac is lassul, sokmindent látok jóáron és nem viszik el, legalábbis nem instant, mint pl nyáron.[ Szerkesztve ]
-
timar88
tag
A f@sz kivan már az s@h-val már de tényleg...büdös életbe nem rendelek semmit innen. Nem elég, hogy a pab-os rendelést folyamatosan kerestetni kellett, 1,5 hónap alatt jön meg egy rendelés... az újabb adag rendelésnél a Mikulás szánját és egy 17 ezres elem rendelést is duplán számoltak. A Mikulásost ráadásul úgy, hogy 26-án levonta a számláról, majd 28-án beterhelték megint. 1 hete jeleztem, azóta is úgy van, csak pluszba bejött mellé a 17 ezres is duplán. 28ig van zárolva, fogadjunk, hogy addig úgy is marad. Magyar üsz persze semmit nem tud semmivel kezdeni, csak továbbítják. Nem is értem mi a szarnak van magyar ügyfélszolgálat amúgy. Leszarom, hogy a két alkalmazott kedves, ha egyébként az egész rendszerük egy kurva nagy fos, komolyan nem értem ki rendel innen. 2 hónap alatt kb. 5 órát beszéltem velük telefonon, kinek van erre ideje. Ja és azt mondja nem tudok hivatalos panaszt tenni, nincs olyan... Mi az hogy nincs?! Telefonos ügyfélszolgálat ma egész nap elérhetetlen, a köszönjük, hogy a legot után bont. Nonszensz!
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a mozdonnyal. Az első 7 zacskóból épült meg, így nem tudom mi lesz a maradék 40-el. Van egy kis mechanika benne, a kerekek úgy mozognak mint egy igazi gőzmozdonynál kell. Tulajdon képpen a belseje a lényeg ránézésre nem is lehet tudni illetve látni, hogy mennyire sok alkatrészből és mennyire összetetten oldották meg a törzsét, aztán az egészet eltakarták a piros elemekkel. Nem is értem hogy miért kellett ezt ennyire túlbonyolítani, így voltaképp kaptunk egy jó nehéz mozdonyt, amit simán motorizálhattak is volna ha a belseje nem olyan komplex.
Ettől függetlenül maga az építés remek volt, szinte repült az idő, minden egyes zacskóval kezdett kibontakozni a vonat forma és szerintem a végeredmény is szép lett. Gondolkodtam sokat egyébként ezen a motorizáció dolgon és rájöttem hogy ez csak azoknak jó akik működő várost építenek, illetve akiknél esetleg gyerekek vannak azonban ezt is lehet tologatni úgy mozog mint egy mozdony szóval teljesen rendben van ez egy kiállítási darab. Én a tehervonatot is megépítettem kipróbáltam majd a vitrinben kötött ki mint kiállítási darab szóval ha így nézem ezzel sincs gond. Itt jön ugye az ára, hogy ennyi pénzért azért lehetne motorikus is. Ezzel egyet értek, de mivel még nincs kész teljesen ebben nem foglalnék állást, ezt had döntsem el ha kész az egész, akkor meg tudom mondani hogy számomra megérte-e vagy sem. -
pn4hvq
senior tag
LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler (76240) 68e Kupon: EuronicsLEGO20
#kicsiakció
A fenti kupon az alábbi oldalon lévő termékekre ad 20% kedvezményt: Euronics. -
Mozaart
aktív tag
válasz Tyler Durden #58137 üzenetére
Nekem ugy tunik de ez erosen csak szubjektiv dolog.
Mintha a Lego kezdene osszemosni a MOC érát a Lego Legoval. Nagy elemszamu szettek. Interiorral rendelkezo Star Wars UCS szettek (elso Falcon volt, AT-AT majd Razor Crest talan a Gunship is.)
Nemreg AFOL designereket toboroztak. Ott a Lego Ideas es Adults vonal.
Ami olyan szempontbol elgondolkodtato hogy miert nyultak ehhez az iranyhoz. Ha elindulunk koncepcionalisan a nagy elemszamhoz akkor hol lesz a Stop tabla. Lesz?
A Lego okos. Szoval valoszinu a sok nyugati fogyaszto penztarcajat akarjak megettetni. Mi megcsak nyalat csorgatni tudunk illetve itt panaszkodni. :)
Ez csak egy gondolat foszlanyom volt. Lehet semmi kozuk a MOC eloszelehez.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
LÁZ
Topikgazda
válasz timar88 #58138 üzenetére
ennél egyébként még talán annak a több értelme lenne, ha lenne pesten egy hivatalos bolt, meg a 2 embernek sincs értelme, ha kb semmihez sincs jogosultságuk
máshol valszeg pont annyival jobb a helyzet, hogy van hivatalos bolt, ahova mindenki be tud menni...
-
-
RapaNui1
aktív tag
Olyan jól ki tudják találni a darabszámot, mint a boltban az árakat 9999.ft 10001db, remélem az az 1 a francia zászló a tetején
-
timar88
tag
Na teleszemetelem a fórumot a többi képpel az ebédlőről.
Az építésről egy kicsit:
Volt már ennek egy sokkal egyszerűbb verziója, az is hasonlított a KAM ebédlőjére, de a mostani azért klasszisokkal jobb lett, hiába azóta is tanultam a programban sokat, illetve az elemeket is jobban megismertem, megtanultam őket használni (a régi borzasztó ronda ehhez képest, legalul). A piac standja megvolt a régebben készült váramhoz, azt abból emeltem át, a futó borostyánt is ott alkottam meg még. Az alsó rész egyszerű, de ügyesen sikerült szerintem kihasználni a kevés helyet, a csigalépcső nagyon illik ide, a wc tök jó lett alá (kár, hogy a képen csak az ajtó látszik). Fent gyertyák világítják meg a teret, a függöny a mariós minikből ismert szárny lett, kívülről nézve pont oda illik, kár, hogy az is piszkos szürkének látszik a megvilágítás miatt, ami egyébként nem lett az igazi, elég sötétek a képek. A szintek mint látható levehetőek, a tető bár nem látszik, egy kicsit bonyolultabb megvalósítást igényelt, hogy szépen összeérjen felül. A felső szinten is sokat ügyködtem, az első modellnél sokkal vastagabbak voltak a gerendék, itt szerintem egységes lett, illetve hasonlít is a modellezett épületre. A jóféle sert Frodó méri, immár kicsit megöregedve (a torzó az övé). Kész az első kép az istállóról is, készítem a többit.[ Szerkesztve ]
-
gaga33
tag
válasz wolfcsibe84 #58135 üzenetére
Sajnos csak a készlet megvásárlói juthatnak hozzá azt olvastam egy külföldi fórumon, viszont "ajándék" bár szerintem az árába bőven belefért volna a későbbiekben is
A 70k alatti hirdetőre (csocsó) ráírtam elkelt-e.... Azt mondta ketten érdeklődtek de szemtelenül alkudoztak, így levette és figyeli a 75-ezres hirdetést arra ráharap-e valaki. Ehhez képest a dedikált 100.000Ft-os ár totál esélytelen....Végignéztem a kontinensek shopjait a hivatalos Lego shopokat, és mindenhol lehúzzák a "vásárlók" Mindenhol olvasni megéri ebbe fektetni.... Ha a Legó ma visszavonultatná még akkor sem, nem hogy így frissen megvéve teljes áron...
Valaki irta nem tudom ki , hogy a másodpiac is döglődik. Teljesen igaza volt, annyi jó áru készlet van de vevő nem akad rá... Én 10-12 éve kb foglalkozgatok ezzel, de ennyire gyatra helyzetre nem emlékszem. Igaz csak hobbi szinten Aki beletett pénzt szinte esélytelen hogy kivegye belőle idő előtt ha megszorul. A Legó is "hibás" ebbe , mert havonta jönnek ki újabb szettek, ennyi mint az utóbbi 1-2 évben még talán soha nem jött ki. A forint értéktelenedése, a készletek eltárolása olyan mennyiségeket szül hogy az már nem igazán lehet nyereséges. Kivonnak egy készletet 1.5-2 év után és jó ha az ember az alapárát megkapja ugyanis mindenki is veszi és jön egy új is a Legótól ami olcsóbb mint a haszonnal eladni kívánt szett. A fél országnak van középkori kovácsa, talán jövöre eltűnik de ki lesz akinek kell ha van szinte mindenkinek? Akinek kell megveszi még forgalomba van, egy új Legózó generáció nem évente születik szóval csak horgász lesz hal meg nem sok Ez minden készletre igaz ez csak egy példa volt....Lehet hogy eljött a Legó lufi kipukkanásának ideje.....Befektetési szemszögből.[ Szerkesztve ]
-
-
Crus
őstag
válasz gaga33 #58147 üzenetére
Remélem rárohad az összesre, aki ebben tartja a pénzét. Ez egy játék gyerekeknek és játékos felnőtteknek. Amikor végre 1-1 vágyott készlet ára kicsit csökken, akkor meg fél perc alatt vásárolja fel a sok mikropéniszű. Aki összerakná, játszana vele, mocolná, vagy díszként használná, az meg csak pisloghat, mint hal a szatyorban. Hiába magyaráz nekem bárki, ez így rohadtul nincs rendben. És egyébként pont emiatt is folyamatos és drasztikus az áremelkedés, mert minden felvásárolnak, mondván, pár év múlva majd jön rá egy bohóc, aki úgyis megveszi.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest