Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attila!

    tag

    Ritkán írok ph-ra de most leírnám a tapasztalataimat, amiből más okulhat, tanulhat egy következő Store nyitásra.

    Nagyjából 09:30-09:40 között értünk oda és álltunk be a sorba, tetű lassan haladt az egész, kb. fél 2 fele juthattunk be. Ennek oka a következő volt, bent a boltban mindenki tátja a száját, majd ott egy újabb sor a pénztárnál (amiből összesen 1 db volt), és úgy láttam, hogy simán megcsinálható volt az is, hogy valaki vett egy adott készletet aztán újra beállt a bolton belüli sorban, így simán eltölthetett bent 30-40-50 percet is akár, amíg más nem jutott be helyette.

    Szóval kb. fél 2-kor bejutottunk, és gyakorlatilag mindent leraboltak. UCS Razor Crest, Delorean, Oroszlán lovagok vára, Daily Bugle és sorolhatnánk az ilyen komolyabb szetteket mind off.

    Elsőre már azt hittem, hogy konkrétan nem találok semmit, de végül a Galaxy Explorerből volt még és abból vettem kettőt, hogy meglegyen a két ajándék. (Egyet magamnak, egyet meg elrakok.) Ezen mondjuk eléggé megdöbbentem, hogy nem fogyott még el. Hiszen ez azon kevés szettek egyike, ami mindenhol egy áron van és itt a 20% az árukeresős árakhoz képest is 20%-nak felel meg. Lehet nem népszerű a téma, vagy csak lévén kisebb doboz, többel tudtak készülni és nem is volt feltűnő helyen...

    A kasszánál még bepróbálkoztam azzal, hogy a 2 ajándék mellé, ha már 4 órát álltam és minden elfogyott, amiért igazából jöttem a kulcstartót nem adják-e oda pluszba, de nyilván nem.

    Valószínűleg az lett volna a legjobb, ha oda megyünk 8:30 és 9:00 között, a nagy tömeg ezután jött létre.

    Összességében azt mondom, hogy az ügyfélélmény pocsék volt. 4 órát álltam sorba, semmit nem tudtam megvenni, ami igazán érdekelt volna, és teljesen leszarták, hogy mennyien állnak kint. Ha nem így lett volna, akkor bevezettek volna valami korlátozást arra, hogy ki mennyiszer állhat be a sorba a boltban és nem tölt el ott 50 percet senki. Ennél bénábban ezt nem nagyon lehetett volna kivitelezni, a bolt közelébe se megyek többet.

Új hozzászólás Aktív témák