Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz kbalage2 #32914 üzenetére

    Láttam a videót és elemzgettem is a képet, de ezt csak akkor tudnám megmondani mi lenne az ideális ha térben látnám az egészet.
    Ma pont be kellett mennem a West End-be és ha már ott voltam nem bírtam ki hogy ne kanyarodjak be Legoékhoz :DD , de pechemre még nem volt kirakva az üveg búra alá a Lambo, megvenni meg egyelőre nem tervezem.
    Viszont amikor a LaFerrarim rendeltem akkor is tiszttában voltam vele hogy horror módon néz ki az első lámpa az elején, de úgy voltam vele hogy képek és videók alapján nem fog menni az áttervezés, így megvettem és amikor elértem a lámpa összerakásához akkor kezdtem el agyalni, mit lehetne másképpen csinálni. Több elképzelés is volt és végül a legjobb győzött.
    Pont ez a legjobb a Legoban hogy ha nem tetszik az eredeti elgondolás akkor átépíthető. Csak sajna itt a Sian-nál nehezebb dolgom lesz mert ez egy ritka szin, míg az eddigi átépítéseknél piros, fehér meg fekete elemekre volt szükségem, ami jóval hétköznapibb Legoéknál :))

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák