Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz unclefucka #29398 üzenetére

    Én Attika nyomdokain haladok egyelőre, a legegyszerűbb megoldás a 2S lipohoz feláldozni egy LEGO hosszabító kábelt és rá is lehet pattintani az SBrickre. Ez teljesen jól működik, viszont nem mennek ki vele a dolgok a világból mert a lipo teljesen feltöltve is csak 8.4V. Egy ilyennel viszont simán meg tudsz hajtani 2 RC buggy motort és zokszó nélkül működik. Több a kraft mint a sima újratölthető AA/AAA elemekkel és kisebb helyen is elfér, szerintem optimális.

    A B változat a 3S lipo, viszont fullra töltve az már 12V felett van úgyhogy kell egy feszültség szabályzó, amiket én találtam egyelőre azok nem túl kicsik tehát 42077 és felfelé az a méret amibe be is lehet pakolni. Ezzel meg lehet küldeni akár 10-11V-tal is motorokat, viszont hosszabb terhelésen itt már a buggy motorok hővédelme a szűk keresztmetszet, egyszerűen túlmelegszenek és leállnak.

    Még tesztelem a dolgokat meg hogy mi az optimális megoldás, elvileg egy rendes 2.4Ghz-es RC vezérlő is érkezik hamarosan egy ügyes orosz műhelyből szóval lesznek alternatívák :)

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák