- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TriackFeri
aktív tag
Hello!
Van egy belső tv tunerem leadtek TV2000 XP Expert.
Telepítésnél az ezt dobja ki:[link]
Alaplap, proci, memória, videókártya csere óta csinálja ezt.
Valaki tud rá valami megoldást? -
törölt tag
válasz TriackFeri #6354 üzenetére
Akkor csomagold ki a telepítőt, és rakd fel a drivert Eszközkezelőből.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok friss Win7-re raktam fel a PVR2-t és a Leadtek WinFast TV2000XP Global típusú kártyám driverét és mikor indítanám a progit ez fogad: [link]
Kompatibilitási módot próbáltam már de semmi. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
-
törölt tag
válasz gelbelex #6357 üzenetére
Csak hw encoder esetén történik a hang feldolgozása a tunerkártyán. Az, hogy a digitalizálás ott történt meg nem jelent semmit. Az encoder a hangkártyától származó jelet fogja digitalizálni ígyis-úgyis, szóval ugyan azok a problémák merülhetnek fel.
CsiguszMaxim: PVR2 és driver verziója? Eszközkezelőben minden rendben? W7 normális, vagy valami gányolt hoki?
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
törölt tag
válasz CsiguszMaxim #6359 üzenetére
Akkor ez lehet a szokásos "az MCE elkeverte a tuneremet" eset. Jártak már így sokan. Próbának tiltsd le az MCE szolgáltatásait, esetleg úgy ahogy van távolítsd el. (Nem kell semmi mókoló program hozzá, a Win lehetővé teszi.)
-
gelbelex
őstag
válasz #65675776 #6358 üzenetére
Csak hw encoder esetén történik a hang feldolgozása a tunerkártyán. Az, hogy a digitalizálás ott történt meg nem jelent semmit.
Hát, ezt még nem értem. Ha már a tunerkártya digitalizálja a hangot is, akkor már a hang is "tartalmaz" (tunerkártyáról származó, a digitalizált képével nyilván egyező) órajelet, nem? Ezesetben minek kell az egészhez egyáltalán a hangkártya (aszinkron) órajele, és mitől a csúszás?
Nem kukacoskodok, tényleg szeretném megérteni, hogy működik az egész, előre is (ahogy eddig is) köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz gelbelex #6361 üzenetére
PCI-A esetén a tuner digitalizálja a hangot, majd azt elküldi a hangkártyának esetleges további feldolgozásra (sok felhasználó élvez az EQ-ra és hasonló felesleges dolgokra) és a hangkártya küldi el a processzornak tömörítésre. Ez jóval hosszabb út, mint amit a videostream jár be. PCI-A esetén még sima TV nézés közben is előfordulhat hangcsúszás, nem hogy felvételkor.
-
jarvitom
csendes tag
Hello!
Melyik a leginkább ajánlott Leadtek belső tuner manapság 15 ezer FT alatt?Az oprendszer XP/Win7 lenne.
Kösz a segítséget!
-
azbest
félisten
válasz #65675776 #6366 üzenetére
A bugos driver miatt valóban akadozó és problémás a pci-a hang, főleg újabb windows változatok alatt. De ettől még nem hangkártyán át rögzít, ha pci-a bemenet lett kiválasztva.
Normál tv nézéskor igaz amit írtál a hosszabb útról. De ez sem lenne bonyolultabb dolog, mint a digitális adás lejátszása, ha tudnának drivert írni a leadtekes kollegák (és nem csak átvennék a chipsetgyártó driver vázát). A pci-a olyan "bonyolult" mint a hangkártyák line-in bemenete.. gyakorlatilag itt egy csak bemenettel rendelkező hangkártyáról van szó (ADC)...
Lehet kevésbé szivatnák magukat, ha a driver is hangkártya bemenetként mutatná a pci-a bemenetet. Ugyanúgy, ahogy a videókártyák hdmi hang kimenete is hangkártya kimenetként látszik (gyakorlatilag mindkét esetben integrált hangkártyáról van szó).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor valószínűleg minden PCI-A képes tuner drivere bugos, minden gyártó esetén. Ez ugyanis egy teljesen általános probléma! Nem egy cég külön ki is emeli ezt a kézikönyvében / sw-ében.
A csúszás pedig csak és kizárólag abban az esetben kerülhető el ha a tömörítés magán a tunerkártyán történik. Ez pedig egyet jelent a hw encoderrel. Sw encoderrel teljesen mindegy merre megy a hang, bármikor előfordulhat hangcsúszás, még a legerősebb gépeken is. Nagyon egyszerű az oka, de már írtam: az audio és a videostream más úton kerül a tömörítés helyére, azaz a CPU-ra. Ha mindez nem csak és kizárólag erre a célra dedikált buszon történik, akkor ígyjárás esete forog fenn. Márpedig ilyen dedikált buszok nincsenek a tunerkártyán kívül.
-
azbest
félisten
válasz #65675776 #6368 üzenetére
"Nagyon egyszerű az oka, de már írtam: az audio és a videostream más úton kerül a tömörítés helyére, azaz a CPU-ra. Ha mindez nem csak és kizárólag erre a célra dedikált buszon történik, akkor ígyjárás esete forog fenn."
A hangkártya által digitalizált hang és a tunerkártya által digitalizált kép is teljesen más úton és forrásból jön, ott mégis kevesebb probléma van a szinkronnal. Persze a legbiztosabb megoldás tényleg a hardveres tömörítés, de ez nem mentség a gyártó(k) számára. Érdekes módon az usb tunereknél meg tudták oldani, mert ott nem volt más választásuk (tudom nem ugyanaz, de nem is annyira más).
Ha jól látom linux alatt hangkártyaként kezelik a pci-a bemenetet:
http://www.mythtv.org/wiki/PCI_TV_audioEzt win alatt is megtehetnék és akkor a bugosan megvalósított csak a programjukból használható bemenet helyett lenne egy sokkal kompatibilisebb lehetüség, ami minden capture progival menne.
Ahogy olvason 48KHz-re kell állítani a bemenetet, nem lennék meglepve, ha szimplán az lenne a probléma háttere, hogy rossz mintavételezést állítottak be a driverben (cx88xx esetén)
[ Szerkesztve ]
-
jarvitom
csendes tag
Hello!
Most tervezem, hogy veszek egy Leadtek DTV1800H belső tunert. Mi a véleményetek erről a kártyáról, megéri a pénzét? Esetleg vannak-e vele kisebb hibák?
Kösz a segítséget!
-
azbest
félisten
Ha már így szóba került a DTV 1800 H, van bármi különbség a régebbi xc3028 (107d:6654) és az újabb xc4000 (107d:6f38) változat között?
Annyit tudok, hogy linux alatt még nem támogatott az újabb változat, de a régi állítólag megy.
Itt főleg azért kérdem, mert nekem a korábbi változat van és ott időnként beragad a digitális rész egy frekvenciára és csak a gép újraindításával lehet helyrehozni. Ez javult az újabb chipsettel vagy driver probléma?
jarvitom:
írtam neked a másik topicban erről [link][ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Hogy ne csak egymást szapuljuk feleslegesen, írtam a Leadtek support-nak egy részletes levelet, amelyben felsoroltam a tapasztalt problémákat (dtv1800h digitális freki beakadás, analóg proci tehelés, pci audio probléma) és az odavágó javaslatokat a hozzá tartozó források megjelölésével. Íme a tartalma: [link] Tudom, kissé darabos az angolom, de igyekeztem érthetően fogalmazni
Kíváncsi vagyok a reakciójukra, hogy mennyire hajlanak a megoldáskeresésre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak tudod az a külső átkötés lényegében egy dedikált busz. Legalább egy részen a hang más jelek által nem zavarva utazik. És a jelek szerint ez már nagyon sokat számít.
Az USB tunerek is érdekesek, mert sok pl csak a saját sw-ével ad hangot, semmi mással szem. Szóval ott sincs olyan húde jól megoldva a dolog.
A két DTV1800 H között pedig egy lényegi eltérés van: a tunerchip típusa (az van ugye zárójelben). Hogy a két chip miben tér el egymástól, erre talán az Xcieve tudna választ adni.
-
azbest
félisten
Dear customer.
Thanks for your contact.
I suggest you to update the driver and application first.
You can download the latest driver and application from our website as below.
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/download.asp?downlineid=192&pronameid=315&lineid=6&act=3
Then uninstall the application with removing old setting and driver in Add or Remove Programs.
And then reboot the PC.
After that, re-install the driver and application.
First install the driver, and next the application.
And then reboot again.
I wish that can help you.Thank you.
Best regards.
Leadtek Service, PCBU, Leadtek Research Inc.
TEL: +886 (0)2 8226 5800
FAX: +886 (0)2 8226 5801
18F, 166, Chien Yi Road, Chung Ho City,
Taipei County, Taiwan (235), R. O. C.Certified under ISO-9001. We make Dreams a Reality !!! Scoll
Na ennyit a support-ról.
-
törölt tag
Gondolod a többi cég mást írna? Megsúgom: nem. Az összes cég supportja csak a szabvány szövegekig jut (vegyél ki minden egyéb tunert, telepítsd újra a legfrissebb drivert, alkalmazást, rakd újra a rendszert, próbáld ki másik gépben), utána egyik sem tud mit mondani. Az átlag problémák esetén ez még megoldás is szokott lenni többnyire. Komolyabb problémákkal a support-ok sosem tudnak mit kezdeni. Sőt, sokszor még a fejlesztők is iszonyat baromságokat bírnak írni (az egyik Compro-s legalábbis akkora közhelyeket írt nekem, amiket egy kicsit is tapasztaltabb felhasználó elvégez mindenféle kérdés előtt. Utána pedig természetesen a szokásos, a tuner biztosan jó, valahol máshol lehet a hiba szöveg jön, majd egy idő után már nem is válaszolnak).
-
törölt tag
A noname kínai gyártók esetén nem igazán jellemző, hogy a fejlesztőkkel érdemben tudsz beszélni bármiről is. A Leadtek-nél viszont nem ritka az ilyesmi, a PVR és a PVR2 esetén is elég sok funkció került be úgy, hogy azt a felhasználók kezdeményezték. A három nagy noname (Asus, Giga, MSI) esetén ilyesmire esély sincs, mert 3rd party hokit adnak a tunerükhöz. A Compro egyszerűen nem hajlandó elismerni semmiféle hibát. És így tovább. A Leadtek legalább értelesen áll hozzá a problémákhoz. Csak nem a Support-ot kell megkeresni, mert az tényleg olyan, mint a többi cégnél. Viszont a Leadtek-es fejlesztők előfordulnak több fórumon is, ami a többi cég fejlesztőiről nem igazán mondható el.
Az, hogy egy referenciadriver hibás, arról már nem ők tehetnek. Javítani meg nem fogják ők maguk, mert nem csak egy eszköz egy driverével kell foglalkozniuk.
Egyébként ha ennyire nem tetszik a Leadtek, akkor miért nem veszel más cégtől tunert?
-
azbest
félisten
válasz #65675776 #6377 üzenetére
Vettem másikat is, használom.
Analóg csatornákhoz viszont nem ártana ha működne ez is. Másrészt szerintem nem hátrány, ha nem csak a szép dolgokat, hanem a problémákat is kitárgyaljuk / elmondjuk az termékeik kapcsán. Részben azért választottam annó a Leadteket, mert szépeket olvastam róla... arról nem nagyon volt szó, hogy az akkor újnak számító termékük egy erősebb gépben a használhatatlanság határát súrolja (cx88 család pci változatai). A komolyabb hw felvevős analóg részesre pedig semmi szükségem sem volt, hogy feleslegesen vegyek sokkal drágább modelt (ma már azt hiszem az kerül annyiba, mint annó az 1800h).Na meg mit csináljak vele... adjam el elhallgatva a hibáit, vagy dobjam ki kukába? Egyik sem túl praktikus megoldás.
Egyébként tényleg jó, hogy a pvr2-vel foglalkoznak. Kár, hogy a pitiáner ablakrajzolós hibákat és az evr dxva instabilitást még nem rázták gatyába. Úgy emlékszem hogy külső progiból (dxva módra kapcsolva) nem fagy az a codec, szóval ez a program bugja lehet.
A ref. driver nem kell, hogy érdekelje a végfelhasználót. A gyáró felel azért, hogy amit elad az működjön. Nekik megvan a forráskód, hisz a nevüket bele tudják írni. Kéne driveres fejlesztőcsapat is, nem csak pvr-es.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Mégis mire számítottál? Gondolhatod hányan írnak levelet nekik(is) ilyen-olyan problémával, amik igen nagy százaléka a felhasználó tudatlanságára, az OS trehány állapotára vezethetők vissza. Általános javaslatoknál elsőre jobbat javasolni akár fölösleges is lehet. Abban az esetben bosszantó is lehet, ha valós hibáról van szó, aminek igen nagy a valószínűsége, de biztos nem fognak minden levélre azonnal ugrani. Jellemzően akkor beszélhetünk valós hibáról, ha azzal kapcsolatban nagyobb számú visszajelzés érkezik, lásd: DXVA. Egy hasonló "tippet" sem kaptam, bár valószínűleg egy kicsivel komolyabban vesznek az átlag "noname" felhasználónál. Csak annyi volt a kérdés, hogy az új verzióval is ellenőriztem-e. Az igen válasz valószínűleg elég ahhoz, hogy tudják, a probléma még fenn áll, főleg, hogy ez bentről, és egyéb visszajelzésekből is meg van erősítve.
Ha a leveledet egy "hozzáértő" olvasta el, valószínűleg látta, hogy nem kell komolyan venni, mert hülyeségeket írsz(már elnézést, de így talán érthető).
- In analog mode there is a problem on 64bit Windows operating systems with more than 2GB ram.
Most of the time the driver uses 100% of cpu power (on 1 cpu core) while an application uses the tuner.
This problem occurs with every PCI tuner card based on CX2388x chipset.
Ha én tudom, akkor ők még inkább, hogy ez így ebben a formában nem igaz.
Az Expertem PCI-os, CX2388x-es(igen hasonlít a DTV1800H-hooz), és 64bites Win7-en 4GB RAM mellett 1-3%-os a cpu terhelés a 7002-as driverrel(is), de Aver tunerként is hasonló eredményt kaptam.
Ettől függetlenül van olyan eszköz, aminek hibamentes használatához csak szerencsés környezet kell, a DTV200H-t(usb-s) ötből talán három gépen tudtam használni, itt szintén a chipset gyártónak kellett ötletelnie a javítással, szerintem még most sem jó.daa-raa:
A STYX-TW egyezőség azért még mindig csak erős feltételezés, de igen valószínű. -
azbest
félisten
"Ha én tudom, akkor ők még inkább, hogy ez így ebben a formában nem igaz.
Az Expertem PCI-os, CX2388x-es(igen hasonlít a DTV1800H-hooz), és 64bites Win7-en 4GB RAM mellett 1-3%-os a cpu terhelés a 7002-as driverrel(is), de Aver tunerként is hasonló eredményt kaptam."Már bocs, de feltételeztem, hogy ha van működő driverük a chipsethez, akkor azt használják minden olyan kártyánál ami arra épül és nem szívatják a felhasználókat a bugos változattal.
Mondjuk érdekes, hogy a fórumokon az Expert-Global-DTV1800/DTV2000/DV2000 kártyákat érintő problémáról írtak annó. Nincs véletlen kikapcsolva a memory remap a géped biosában? A teljes 4GB ram használható, nem csak 3.5 vagy kevesebb? Sőt, más esetében értelmesebb választ is tudott adni a support [link]
daa-raa:
köszi a tippeket, körbenézek arrafele[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Nekem 512MB az integrált videókártyának van adva, ezért írja hogy a 6GB-ból 5.5 használható (feladatkezelőben 5631MB). Ha a memory remap aktív, akkor max az integrált videókátya által levett mennyiséggel lehet kevesebb a szám.
Memory remap is activated from BIOS/Advanced/Chipset/Northbridge Chipset ConfigurationSupport válaszát idézte be:
Ive talked with Leadtek support; here is the answer:
Dear customer!...Mondjuk van ahol 2GB+ van ahol meg 4GB+ ramra írják a problémát... ha lekorlátozom a memóriámat 2GB-ra úgy emlékeszem nálam sem csinálja, olyankor gondolom nem akad ki és fut valami végtelen ciklusba a driver.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Azt hittem nem volt egyértemlmű a kép, amit az első postban linkeltem, de most látom, hogy nincs is kép.
Ez lemaradt:
A másik ablakról most készítek képet, de 4GB szerepel, zárójeles rész nélkül. Ettől függetlenül ha leírok valamit, az úgy van. Vagy elhiszed, vagy nem, minek ellenőrizgessek?! Anélkül nem írtam volna le, hogy nem nézem meg. Memory remap feature - EnabledA fórumba nem olvastam bele, STYX postjaira értettem. Igen, ez idézett válasz.
-
törölt tag
Én most nem tudom megnézni, mert az Expert nincs a gépemben. De sosem tapasztaltam vele a nevezett problémát (pedig meglehetősen régi példányom van). A PxDVR3200 H viszont művelte a 7006-os driver előtt, hogy időnként igen csúnyán terhelte a gépet.
Memory Remap meg a lapomnak nincs is a BIOS-ában. Vagy nekem kerülte el a figyelmem eddig...
-
addikt
Üdv,
hallotatok már olyan megoldásról, ami Pc tuner esetén kódkártyás MindigTv extra hozzáférést biztosít?Vagy marad a külső tuneres doboz?
"Aki ad,az nyer"
-
azbest
félisten
válasz Daffni2 #6387 üzenetére
usb-s is megoldás létezik, az nem igényes semmi extra trükközést mert beépített kártyaolvasója van: Anysee E30TCPlus
Azt írják, hogy a földfelszíni és a kábeles digitális adáshoz is jó. A kártyaolvasó részről azért nem árt utánaérdeklődni hogy a conax7-es kódolást is szereti -e.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #65675776 #6390 üzenetére
Igen, komplett tuner. A másik topicban linkelt megoldás sajnos olyan mint a lottó, többféle programot és hardvert kell összekonfigolni hozzá, de még akkor sem biztos hogy működik. (conax cam emulator, olyan tv néző program, ami támogatja a soft-cam-et, kártyaolvasó...)
Szerencsésebb lett volna, ha Daffni2 a másik általad is linkelt topicban kérdi vagy keresi meg
Ha jól emlékszem a másik topicban arra jutottak, hogy kicsi rá a kereslet, mert nagyon kevés helyen lehet használni. Nálunk talán csak a digi kábeles hálózatában adják kódolatlan formában az adást. Ahol pedig kódolt, ott hozzárendelik a kártyát a szolgáltató STB-jéhez
A fenti cuccból láttam neten csak T változatot is, de minimális árkülönbséggel (vagy egyforma áron) van a T+C kombójuk is, ott gondolom a kártyaolvasó képesség árát kell megfizetni... ez sem elterjedt dolog még.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #65675776 #6386 üzenetére
Csináltam egy videót, amin mindenféle probléma látszik, olyan mint az állatorvosi ló.
Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy minden probléma a magas procihasználat problémából ered (széteső ablakkeret, pci-audio használhatatlanság). A poén az, hogy ha folyamatosan átméretezem az ablakot, akkor a prociterhelés leesik és a hang is megjavul pci-a módban. Átméretezéskor valami újrainicializálást csinál a driver ezzel megszakítva a végtelen ciklust ami feleslegesen pörgeti a procit, ezért eshet a %.480p módban már talán kivehető:
http://www.youtube.com/watch?v=bYHTj0S69pAde itt a 40 megás eredeti videó is:
http://pc.drag2web.com/20100718_002.mp4Ha csak ennyi a baja a pci audionak akkor másik szálon futtatás megjavíthatná.. persze az igazi megoldás az lenne, ha azt a végtelen ciklust kiiktatnák a driverből (nem csak a levegőbe beszélek, tipikusan így viselkedik egy ilyen jellegű bug, aki jártasabb szoftvertesztelésben az még azt is meg tudja mondani, hogy a bináris kód melyik része az ami állandóan fut). Akinek a forráskód is megvan hozzá az még ki is tudja javítani.
Daffni2 : bocs, félreértettelek. Hát nem sok jóval kecsegtetlek... a barkács megoldások a kártyamegosztásos trükkös területről származnak (soft-cam / emulátor), ezért nem nagyon vannak dokumentálva és bizonytalan a stabilitásuk is. Mivel a kártyamegosztás nem legális, így nem is nagyon akarnak a mikéntjéről részletesebben írni. Ráadásul tudomásom szerint ez csak olyan programokkal megy, ami támogatja a cam emulátorok használatát (pvr2 és wmc kiesik, pedig talán ezek a leghasználhatóbbak).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ekkora processzorhasználattól még nem kellene szaggatnia a hangnak. Inkább a PCI vezérlőt zavarja a magas procihasználat. De ez is egy érdekes dolog, mert ennyi erővel pl videokódolás közben minden hangnak szaggatnia kellene.
Az a leesik a prociterhelés sem túl komoly. Ha az adatlapodon levő gép az alany, akkor az a 1x% prociterhelés is hatalmas. Nálam átlag 3-4% körül van (még ha egy magra is állítom az affinitást).
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Most raktem fel a Win 7-et, és akadt egy kis problémám a tunerrel (2000XP Deluxe). Én ezt főleg régebbi VHS-ek digitalizálására használom. Az első problémával akkor szembesültem, amikor a Pinnacle Studio 14 nem látta a tunert. Megnéztem az eszközkezelőben, elvileg rendben van. Aztán felraktam a PVR2-t, hogy az működik-e. Itt hiába írtam be neki egy frekvenciát, nem hozott be semmit, ha pedig a beállításoknál rámentem a keresésre, lefagyott a program. Tudtok valami megoldást a problémámra? -
azbest
félisten
válasz #65675776 #6395 üzenetére
Mivel csak egy magot használ (mégha több szálon is), így ha teljesen leterheli a cpu-t akkor úgy tűnik nem marad elég erő, hogy a átvegye a a hangot a bufferekből a pvr2. Hiába ott van másik 3 mag, de nem használja őket.
msconfig-gal lekorlátozva a ramot 2GB-ra majd 4GB-ra (utóbbinál 3.25GB-ot lát a win7 64bit), 5% alatti a processzor használat.
Érdekes, hogy aero mellett csökken le a procihasználat, ha piszkálom az ablakot. Aero nélkül még feljebb megy (talán az ablakkeret rajzolás másik procimagon fut, mint a tv rész).
A tv-cards fórumon Jimmy írt valamit ami szerinte cáfolja a végtelen ciklusos elméletemet, de annak nem sok köze van ehhez a jelenséghez
Simán el tudom képzelni, hogy valahol egy ciklusban egy változó túlcsordul, ha 4G feletti cím kerül bele és emiatt nem teljesül a kilépő feltétel, s benn ragad. Akár amiatt is lehet, hogy 32bites változótípust használnak benne és csak azt kellene átírniuk majd újra lefordítaniuk. Tudom banálisnak tűnik az ilyesminek még a gondolata is, de láttam már cifrább dolgokat is
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest