Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz azbest #6374 üzenetére

    Gondolod a többi cég mást írna? Megsúgom: nem. Az összes cég supportja csak a szabvány szövegekig jut (vegyél ki minden egyéb tunert, telepítsd újra a legfrissebb drivert, alkalmazást, rakd újra a rendszert, próbáld ki másik gépben), utána egyik sem tud mit mondani. Az átlag problémák esetén ez még megoldás is szokott lenni többnyire. Komolyabb problémákkal a support-ok sosem tudnak mit kezdeni. Sőt, sokszor még a fejlesztők is iszonyat baromságokat bírnak írni (az egyik Compro-s legalábbis akkora közhelyeket írt nekem, amiket egy kicsit is tapasztaltabb felhasználó elvégez mindenféle kérdés előtt. Utána pedig természetesen a szokásos, a tuner biztosan jó, valahol máshol lehet a hiba szöveg jön, majd egy idő után már nem is válaszolnak).

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!