- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Szülők szeretnének TV-t venni. Semmi extra csak TV-zés, esetleg néha családi fénykép videó nézegetés.
Amik képbe kerültek:
LG 32LN5400 vs. Samsung UE32F5000 81e FtLG 32LA6130 vs. Samsung UE32F6100 99e Ft, ezek 3D TV-k, ha igaz az, hogy a 3D-s TV-kben jobb a 2D-s képminőség esetleg megéri a felárat?
Még talán beleférne a keretbe ez is: Sony KDL32W650 108e Ft.
Ti melyiket választanátok?
-
BBéci
legenda
válasz gycs02 #27351 üzenetére
Amennyiben valóban jobb képminőségű egy 3D TV az a felhasznált alkatrészek: komolyabb panel, valamint vezérlő elektronika miatt fordul elő.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gycs02
tag
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok!
Inviteles boxom van. Azt ki akarom iktatni és a tv ről akarom a tv-met nézni,node van kódkártyám és kellene a tv hez valami átalakító. Az mindegy hogy milyen átalakítót veszek bele? Működni fog? A csatornákat megtalálja csak azt írja hogy kódolt jel.
-
Watt25
veterán
válasz d3lete #27357 üzenetére
Invitel honlapján jártál-e már?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Sanyi.il
aktív tag
harmadik topik ahol megkérdezem, ide lettem átirányítva
LG 32LN5400 vagy Samsung UE32F5000? árban szinte azonos a kettő, és nemtudok dönteni
-
jaking
újonc
Sziasztok!
Most a Miskolci MM-ban a Sony KDL-55W805A annyiért adják mint a 47-est,(299 900 Ft) mert az nem érkezett meg az akció kezdetére. Így én egy 55w805A-hoz hozzájutottam cetelemes kártyával 269 990 forintért. A neten megnéztem a legolcsóbb helyen is 400 000 Ft. Az eladó azt mondta még van 3 db készleten, akinek ilyen nagy tv kell az próbálja meg hátha van még.
-
BBéci
legenda
válasz #46372352 #27360 üzenetére
Eredeti, igazi 3D, ami a Blu-ray lemezeken van, frame packed vagy sequential a nevük. Azok BD ISO másolatához 3D-s médialejátszó kell. Az említett Asus csak 2D-s és még arra sem valami hű de jó. Az mkv konténerbe csomagolt, felezett felbontású kreálmányokról inkább nem mondok semmit, már annyiszor megtettem, hogy unalmas.
jaking!
Az jó vétel volt, szerencsés és ügyes vagy![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Osynho
addikt
és spirit007:
A háttérvilágítást és a sharpness-t ajánlom figyelmetekbe, szerintem borzasztan fel van tolva gyárilag. Ezen kívül nekem nagyon kékes-fakó volt a kép, azt próbáltam még kicsit állítgatni.Más:
Gépről nézek filmet, tegnap beállítottam az 1080p24-et és nagyon szép folyamatos lett a mozgás. Eddig SVP-vel ment 60fps-re számolva a MPCHC, de így jobbnak tűnik. Ki kell kapcsolni az SVP-t ilyen esetben, vagy az nem is számol, ha 24fps kell? A másik, hogy a tv-nek árt-e, hogy 24hz-en jár? Illetve a gépnek, hogy az egyik megjelenítő 24, a másik meg 60hz-en szaladgál? -
gg72
veterán
válasz Osynho #27369 üzenetére
A képélességet én is levettem 8-ra, szerintem borzasztóan magas az 50-es érték. A háttérvilégítást nem próbáltam, csak a sima fényerőt és kontrasztot, előbbi 49-en van, az utóbbi 40 alatt. De ha legközelebb megyek a szüleimhez, megnézem a szervízmenüt (hogyan is tudok belépni?) és a háttérvilágítást is.
-
goran78
tag
válasz nightshadow #27364 üzenetére
Szia!
Kérlek segíts nekem.
A Samsung 32F5000 vagy az LG 32LN5400 lehet a jobb választás?
Csak Digi hálózaton keresztüli TV nézésre kellene. Semmi extra, további tudás nem kell.
Köszi -
goran78
tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget! -
nightshadow
veterán
Panasonic ET60 tévé: a megfizethető tudás [link]
-
mpierre
veterán
Üdv!
Nagymamának keresnék lapos tv-t. 32 colos tv-k közül, melyik az amit érdemes megvenni és az olcsósága sem megy a minőség rovására? Ha esetleg usb-tárolóról tud filmet lejátszani, az is jó pont, de nem kritérium.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Land
veterán
Húgom szeretne venni TV-t karácsonyra. A klasszikus böhöm TV-k már nincsenek, így LCD TV lenne.
50k a kerete. Ennyiért lehet kapni használható TV-t? Újat szeretne. Tudom sovány keret, de ez van.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Batib
őstag
Sajnos ennyiből nem lehet elfogadhato méretű és minőségű tv-t venni.
Ez egy nagyon pici HD ready Samu tv, ez az alja.
Elfogadhato méretű, nevesebb gyártotol: Pl ez Még ez is HD readyAlternativ tipp: A tezsoban most árulnak vmi Blaupunkt nevű 32-es tv-t 60k-ért. Ebben a topicban tárgyaltak a nagyobb testvéréről. Nem írtak rosszakat. Esetleg nézz utána.
Tiszta szívvel nem merem ajánlani egyiket sem.
UI: Samu 03-ra végződő tv-t ne. pl .:ue32eh4003[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Land
veterán
válasz nightshadow #27382 üzenetére
Az a Philips a 2 év gari miatt jó lehet. Gondolom ezek a nonamek 1 év garival nem túl jó vételek...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
fere750
csendes tag
Üdv urak.Honnan lehetne hozzájutni samsung kijelzőhöz?
Ha tudtok valakit vagy valami hozzáértőt szóljatok lécci. -
Land
veterán
válasz nightshadow #27384 üzenetére
Alapból a másik hugomnak 51 cm-es tv-je van. Tehát jó lesz az.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani beépített wifi-s Smart tv-t 32" méretben 100.000.-Ft alatt; pc bemenettel?
Eddig nem sokat találtam ebben az árban, csak a Toshiba 32L4333 tv-t.
Eredetileg ezt a Samsungot akartam megvenni, aztán úgy döntöttem a VGA bemenet is jó lenne a későbbi monitorként történő használathoz...
A lényeg; 10 év múlva is tv legyen
Egyébként ha e kettő közül kéne dönteni, melyiket ajánlanátok?
A Toshiba nekem tetszett élőben képminőségre, viszont a beépített média lejátszó puritánsága és lassúsága már kevésbé volt bizalomgerjesztő egy LG után nézveHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
BBéci
legenda
válasz Osynho #27369 üzenetére
Alapszabály, hogy minden esetben maga a film határozza meg, hogy milyen frekvenciával kell a lejátszóról a tévére küldeni. A 23,976-ost 23,976-tal, a 24-est 24-gyel és így tovább.
Dantre!
Passz, annyira nem ismerem azokat a tévéket, hogy el tudjam dönteni, melyik a jobb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Throttle
újonc
Sziasztok!
Konzoljátékra és filmnézésre szeretnék tv-t, (a filmezés jó magyar szokás szerinti letöltött filmeket takar, semmi high tech tulszofisztikált igényem nincs, olvastam korábban a elmosódás/akadás kommentekről, valószínű nem én leszek aki ezt észreveszi. )
A napokban olvastam vissza a fórumkommenteket (~2 hónapnyit), és az alábbi tv-k merültek fel opcióként:
Sony KDL-40R470A
Sony KDL-32W650A
Samsung UE32F5000
Samsung UE32F5300AWXXHAzt nézegettem, hogy a samsungok árban bőven a sonyk alatt vannak, de sajnos a technikai hátterükön nem tudok kiigazodni, mekkora arés vagy szakadék köztük. Olvastam a 100 Hz / valódi 50 Hz dilemmán, de sajna nem látom egyértelműen eldőlve /megerősítve az érveket. Szívem és pénztárcám szerint maradnék a 100.000 huf alatti samsungoknál, de nemtudom konzol játékra mennyire alkalmasak (alkalmatlanok?) illetve nyilván tök jó lenne spórolni pár tízezret a tv-n de ha a sony tényleg egy kategóriával szebb képet/élményt ad, akkor lehet csak sírás lenne a spórolásból.
A két sony között meg tudná valaki mondani a különbséget (a képernyőátmérőn kívül természetesen).
Írtátok többen, hogy érdemes bemenni valahova megnézni a tv-ket, de aztán gyorsan leekézte valaki a Media Markt-os eladók technikai képzettségét, jómagam pedig kevés esélyt látok, hogy csak úgy találomra be tudjak állítani jól egy tv-t.
Minden segítő kommentet köszi előre is! -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
A lehető legjobb képminőségű TV-t keresném 100-150E Ft-ig, 42" méretben. Nem fontos a 3D, a smart funkciók, meg egyéb dolgok. Mit ajánlanátok? -
MasterMark
titán
-
Blackhole13
senior tag
válasz MasterMark #27393 üzenetére
Bocsánat, az alcímet már nem sikerült elolvasni.
Szerk.: Sajnos elég világos a nappali, ezért gondoltam erre.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Osynho
addikt
Akkor szeretnék segítséget kérni a kadenciahelyes lejátszást illetően.
Szóval: pc (Radeon 7850) - > hdmi -> tv. MPCHC a lejátszó. Mit és hogyan érdemes belőni? A driverben találtam 1080p24 beállítást, ez eddig tetszik is. Viszont te írtad (és logikus is), hogy a film képkockaszámára kellene beállítani. Nade a driverben nincs pl 23,976.
A MPCHC-ban vannak ilyenek, ha azt aktiválom, akkor az amúgy 60hz-en üzemelő tv-t felül fogja vezérelni? Tehát ne driverből erőltessem a tv-re a 24hz-et? Telepítve van az SVP, ami ugye 60fps-re "számolja ki" a videókat, de jobb lenne rendes 24p-vel nézni a filmeket.
A tv-nek nem rossz, hogy kisebb képfrissítéssel kell üzemelnie?
-
törölt tag
válasz MasterMark #27399 üzenetére
Catalyst 23Hz beállítása felel meg 23,976Hz-nek. Tehát pl MPC-HC diplay mode konfignál 23Hz-et kell megadni 23,976Hz-hez, 24Hz pedig = 24,0000.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.