- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
törölt tag
-
Xmodule
őstag
Manapság milyenek a Sony tv -k? Csak mert anno elég drágák voltak most meg egy
SONY 40" LED KDL40EX700 azonos árban van egy LE-40B657 -es Samsungal. És a samsung sima lcd nem ledes.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
cvn69
tag
válasz #41635072 #2045 üzenetére
Látom, már nemigen bírod. Akkor ne válaszolj, ha idegesít, nem ér annyit az egész.
Akkor ez mit is jelent:
Alkalmazható pásztázási formátumok
FULL-HD 1125 (1080)/50i, 1125 (1080)/60i, 1125 (1080)/24p (csak HDMI), 1125 (1080)/50p (csak HDMI), 1125 (1080)/60p (csak HDMI)
....Milyen normális szolgáltatóra gondolsz, Tréhom? És mi is a bajod a Digivel? Bár, nekem még nem az van, de érdekelne.
Azt sejtem, hogy nincs olyan, hogy minden második sorban van jel, de valahogy kitölti a hiányzó részeket. Vagy duplán jelenít meg egy-egy sort, vagy kiszámítja, milyennek is kéne ott lenni.
Bár, még nem teljesen értem, de, ha nem bírjátok, nem nyüstölöm tovább a kérdést.
Mindenesetre, nekem a 32" felsőközépkategóriás fulloson nem szebb, mint a 42" aslókategóriás readysen. Hacsak, azért nem, mert a kissebb LCD, a nagyobb plazma."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
törölt tag
De, még erre válaszolok...(Mivel kérdéseket tettél fel, és még mindig hülyeséget mondasz)
Nem tudom, hogy abban az adott kezelési útmutatóban mit jelent, gondolom, hogy befogadja a jelet.Igen, tréhóm. Digivel mi a bajom? Hát nézz körül fórumokban, ismerősnél és rájössz.
Nem jelenít meg semmit duplán, nem hagy ki, nem tudom miért oylan nehéz ezt felfogni.
A videónak egy pixele több panelpixelre jut... Valamiért nem akarsz elszakadni az 1:1 pixelmappingtól...Na de én itt befejeztem mert már nem bírom.
[ Szerkesztve ]
-
Godefroy
senior tag
-
jlaci63
tag
válasz Xmodule #2052 üzenetére
Pár napja valaki beírta, hogy a 2010-es Sony-k elég jól sikerültek. Személyes tapasztalatom nincs.
Viszont épp az elébb próbáltam a Nemzet aranya 2-t 720p blue ray-ben (8 GB).
Hát ezután nem értem a vitát a felbontás, képélesség kapcsán. Nekem ez a film annyira pontosan, jó minőségben "tűélesen" jött le USB-ről, hogy az már természetellenesnek tűnt. Míg az Avatar ugyanebben a minőségbe egy élmény volt, addig ez már zavaróan hatott. Szinte Percenként vártam, hogy mikor állítja le a rendező, hogy "Oké fiúk, ennyi. Vegyük fel újra", Mint egy argentín szappanopera.
Azt hiszem Blue Ray-ben nem is érdemes, csak Fantasy-t nézni, vagy animációt, normál filmnél elég a BRRip, vagy a DVD minőség. pl. A MIB BRRip-ben is tökéletes számomra.
Persze ízlések és pofonok... Csak a saját benyomásaimat írom. -
-
Xmodule
őstag
szoval akkor a sony meg jobb vasar is lehet mint a samsung? nekem a samsungal semmi bajom nincs. most is egy 23 mas samsung monitorom van es tökeletesen jo csak kicsi igy 1.5 -2 meterröl gepezni. na meg ez nem is tv.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
cvn69
tag
válasz #41635072 #2054 üzenetére
Ha meg egy pixelnyit két pixel szélességben jelenít meg, akkor az nem vezet minőségromláshoz? Nem szakadok el az 1:1-től, de nem is nagyon magyaráztad el, így magamnak kell feltételezni megoldásokat.
Szóval, a fullHD TV-n jobbnak kéne lennie az SD adásnak, de azért nem jobb nálam, mert nem a tréhom szolgáltat.Hát, akkor maradj is a tréhomnál, mert nekem is másfél évembe telt elszakadni tőlük, mert mindig akadt valami számláznivalójuk. Úgyhogy én rá voltam jőve! Egyébként a szolgáltatással nemigen volt bajon, azon kívül, hogy drága. Nézz be a tréhom saját fórumára (én ott voltam törsztag), aki nem dícséri, azt kiutálják. Mióta megszünt Axelero lenni, egy nagy [
önmoderáció] az egész cég.A 100Hz-es témához is hozzászólva: nekem is van 100Hz-es CRT TV-m (is), de semmi vibrálás. Neked valóban vájtszemed van.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
z0d1AK
nagyúr
Sok tévénél fel van tüntetve, hogy DVB-T (földi sugárzáshoz) alkalmas, de látom jó pár esetében, hogy DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz) is jó. Ez a digitális műsorszórás kábeles szabvány volna?
Gondolom nem árt, ha tudja ma egy új tévé ezt, igaz?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
dh66e
veterán
Igen az.Van olyan szolgáltató aki nem köti set top box-hoz a digitális kábel vételét ilyen a digikábel,de a tv-be bedugott kártya+modul működik a T-nél is csak oda kell bérelni vagy venni egy stb-ot persze neked feleslegesen nekik meg csörög a lové.UPC nem engedi ott kódolnak ha jól tudom.Csak előny ha van benne DVB-C tuner.
-
-
nyunyu
félisten
Ez a digitális műsorszórás kábeles szabvány volna?
Elvileg az volna, mas kerdes, hogy a szolgaltatok nem feltetlenul ezt a megoldast alkalmazzak, hanem ott van konkurencianak az internetes vilagbol szarmazo IPTV.
(Mobilos DVB-H is vesztesre all, az meg azert, mert a telefonszolgaltatok nem hajlandoak boviteni a savszelesseguket, mondvan sokba kerulne.)Digi kodolatlan DVB-C-t alkalmaz, igy megfelelo TV-vel kivalthato az STB.
KabelTV szerelo exkollegam szerint a UPC STB kabelmodemet tartalmaz, gyakorlatilag ugy mukodik, mintha egy Chellora kotott medialejatszo lenne, es a streamelt adast dekodolja. Ez alapjan ez IPTV-nek tunik, mas forrasbol viszont azt olvastam, hogy ok kodolt DVB-C-t hasznalnak, ami elvileg veheto egy DVB-C kepes TV-vel, felteve ha sikerul megfelelo CI(+) dekoderkartyat szerezni hozza. (amit a UPC-bol nem lehet kiimadkozni, nehogy mar olcso csomaggal fullHD-ban nezhesd az adast, tessek szepen havi +2k-t perkalni a HDMI kimenetes STB-ert...)
T biztosan IPTV-t alkalmaz, ahhoz nem jo a DVB-C TV.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Felreertetted.
Direktben nem tudod venni az adast vele, csak ha a TV ele van kotve az STB-juk.
En sem TV-zem (fel eve kirugtam a UPC-t ), foleg monitornak vettem a Philips 32PFL5605H-t.
Persze a mai meccset inkabb ezen neztem a vacak indexes stream helyett.Mondjuk az erositos szobaantenna onmagaban keves volt, mert a kornyezo magas hazaktol nem latni ra a Szabadsag hegyi adora, de volt itthon pluszban egy TV jelerosito (meg a kabeltevehez vettem tizeneve), azzal egyutt mar megtalalta a 762MHz-n levo multiplexet a TV-m. (802MHz-eset viszont nem talalja )
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dzsozefo
aktív tag
Hali!
Samsung LE32B450
LCD TV
- képernyő-formátum: 16:9
- képátló: 81 cm, 32"
- felbontás: 1366 x 768 pixel
- HD ready
- képfrissítési frekvencia: 50 Hz
- beépített vevő - DVB-C, DVB-T, PAL, SECAM-B/G, SECAM-D/K, I, I/I, L/L'
- analóg videószabvány: PAL, Secam, NTSC
- hangzás: Dolby Digital Plus, SRS Tru surround HD
- beépített hangszóró88750 -ért mit szóltok hozzá? Vélemények , tapasztalatok? köszönöm
Árban fontos a 85-95 kategória illetve a jellege bolti, garanciális ( új )
-
Palika71
őstag
válasz kazan23 #2042 üzenetére
Teljesen normális jelenség.
A TV-d:
- vagy monitorként funkcionál (penge, pixelhelyes kép),- vagy videó megjelenítőként (kicsit vibrál, kilóg a képből) ilyenkor dolgoznak a különböző kép javító technológiák is 1920x1080p 24Hz
Filmnézés közben a második esetben látsz szebb képet.
MOD:
A Philipsemnél ha csatlakozott eszköznél "PC" -t adok meg, akkor az első verzióra áll be a kép, ha bármi mást választok, akkor a másodikra.
Mikor filmet akarok nézni a laptopról, akkor átállítom "PC"-ről másra, és akkor elcsúnyul az asztal, de szép lesz a film.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
nagyúr
sziasztok! mobilról vagyok, nem tudok most keresni. meg tudná írni valaki, hogy mi a különbség a Samsung C630, C650 és c670 között..? köszönöm előre is.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nyunyu
félisten
válasz Palika71 #2078 üzenetére
A Philipsemnél ha csatlakozott eszköznél "PC" -t adok meg, akkor az első verzióra áll be a kép, ha bármi mást választok, akkor a másodikra.
32PFL5605H detto ugyanigy mukodik, hiaba allitom at a kepfrissitesi frekit 24Hz-re, tovabbra is inaktiv a HD Natural Motion meg a 100Hz Clear LCD opcio.
Masik: nem mindig szereti az alaplapi Ati IGP altal HDMI-n kibocsatott jelet, kiirja, hogy no video signal, aztan csak TV hard OFF+hard ON-ra lesz kep.
Plane, ha 60Hz helyett 59Hz-re all be a Radeon 4200Viszont brutalisan keveset fogyaszt, gyari default beallitasokkal volt 75W, levettem a fenyerot szemnek kellemes szintre, maris csak 50-53W.
Aztan lekapcsoltam a mennyezeti lampamat, erre a fenyerzekelo levette a TV hattervilagitasat 2/3-adra, maris csak 38W-ot mutatott a fogyasztasmeromHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
anrab
addikt
nem kell hozzáadni a home menüben hogy pc. akkor elérhető a választás a normál menüben hogy számítógépes üzemmód: ki-be
értelemszerű hogy a BE az a számítógép 60Hz. a KI, film mód, választható frekivel.
ha kitörölted a főmenüből a pc-t lehet hogy sötét marad a menüben ez a funkció! akkor kapcsold ki és vissza.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Az LG M227WDP-PC és a Samsung SyncMaster P2270HD között gondolkodom.
Elsősorban filmezésre, valamennyi tévézésre, és xbox játékra használnám!
Melyiket ajánlatátok?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
joered80
csendes tag
Hali! Egy kérdéssel fordulok hozzátok: A Philips 32PFL5624H típusú lcd televíziómnál észrevettem, hogy a tv hátulja - annak is a felső része- igen jól felmelegszik, néha szinte felforrósodik. Nem tudom mennyire normális a felmelegedés, szervizhez kell-e fordulnom vagy nem?
-
BBéci
legenda
A T terrestrialt jelent, tehát földi sugárzású adás vételére alkalmas. Neked DVB-S kellene.
(#2091) fokukac
Ha nem tűz rá a nap, észre sem venni, hogy tükröződik. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Még nem hallottam utólag beépíthető DVB-S tunerről. Egyszerűbb olyan tévét venni, amit ezzel is felszereltek, vagy set-top-boxot használni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
törölt tag
Gond van az LG 47-es LD750es tv-vel.Jobb sarokban bevilágítás, meg nem homogén a kijelző, ergó csikozódás kameramozgás közben.Kösz LG ismét!De szerintem Samu se jobb az LG-nél.Csak hát mit vegyen ilyen árban az ember...?
-
k4shm1r
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 2 db lehet buta kérdésem, de visszaolvasva nem találkoztam velük sajnos
Nemrég vettem egy LG 42 ls9500 as lcd tv-t, hozzákötöttem pc-hez ( gigabyte GF gtx285 ) egy hdmi kábellel....
1. olyan megoldás létezik-e hogy a hangot halljam a tv-n is a hdmi kábelen keresztül, illetve a hangkártyára csatlakoztatott hi-fin keresztül is ??? Mert nekem eccerre csak az egyiket engedi... vagy digitális kimenet vagy hangszórók...
2. Ez a tv állitólag 100 Hz-es, legalábbis azt irják róla , namost beállitom pc-n hogy 1920 * 1080 as felbontásra és csak 60 Hz-et enged.... Ennek igy kell legyen....? Ha igen akkor mikor érvényesül a 100 Hz ??
Jahh win7 32bit a rendszer....
Segitségeteket előre is köszönöm!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest