Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    válasz updog #6344 üzenetére

    Idézet a cikkből:

    "Sokan félnek a lakásbérléstől, mert mi lesz, ha kiteszik őket fél év múlva a lakásból? Sok a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság.

    Ennek a kérdésnek egy másik vetülete viszont a teljes szabadság. Még ma is minden utcában van legalább 8 eladó ház és ugyanennyi lakás és nem egyet már évek óta árulnak."

    Egy darabig én is azt hittem, hogy ez nem probléma... Ha kiraknak, akkor megyek tovább. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű ám. Egyrészt rájöttem, hogy egyszerűen nem az a típusú ember vagyok. Ha valahol nekem jó, akkor ahhoz ragaszkodok, belakom, berendezem, és nem szívesen váltok külső kényszer hatására.
    A másik pedig az a méretű kiszolgáltatottság, amibe most is belefutottam: a főbérlő minden további nélkül megduplázhatja a lakbért és az én kezemben semmilyen eszköz nincs. Persze elmehetek máshová, de ha hasonlót szeretnék, az ugyanennyibe kerül. Plusz a macera a költözéssel, stb.
    Szóval akit nem zavar az esetleges gyakori költözés, könnyen mozdul, annak persze megérheti a hosszú távú bérlés, de ezt azért nem lehet csak a számok alapján eldönteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák