Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz axioma #3563 üzenetére

    Szóval azt mondod, érdemesebb 20 évre felvenni hitelt? Miért is?

    Idevágó passzus, hogy a szüleim 30 évre vettek fel tök jó 3%-os kamatra lakáshitelt. Aztán egyszercsak módosították egyoldalúan a szerződést és két opciót vázoltak fel: kifizetik a hátralékot egy összegben vagy duplájára változik a kamat. Kifizették. Én nem tudom, hogy ez megeshet-e még a mai világban, de gondolom igen, aztán mit tudsz csinálni? Még 10 év alatt is sokat változhat a világ, senki meg nem mondja, hogy reálértékben akkor hol fog tartani a pénz, így azt sem, hogy reálértékben tulajdonképpen hányszorosát fizeted vissza a kölcsönnek.

    Azért érdekel egyébként a téma, mert lenne egy nagyon jó ház, csak éppen 26MFt, amiből alkuval is jó, ha 23MFt lesz, nekünk meg van 14MFt kp + 4M Fundamenta eddig. Alsó hangon is min. 5MFt-t kellene felvennünk, de a mai világban egyet kell értsek a párommal, miszerint hülyeség. Lassan esedékes ugye a babaprojekt is, akkor az ő fizetése kiesik. S bár a cég, ahol dolgozom elég biztosnak tűnt eddig, ez meginogni látszik sajnos. Igen nagy rizikó ez és marhára nem könnyű a felelős döntés. Még akkor sem, ha tudjuk, hogy néhány hónapot baj esetén a szüleink át tudnának hidalni.

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7

Új hozzászólás Aktív témák