Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Újult erővel támad a ZLUDA
ph A legújabb iterációban a CUDA-alapú AI szoftvereken lesz a fókusz.
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
őstag
Mint egy falat kenyér...
-
addikt
Egyrészt igen, másrészt meg örülök neki, mert a PC-s verzió optimalizálása bőven hagy kívánni valót maga után, még DLSS-sel sem kielégítő a teljesítmény. Megnéznék egy új buildet, amit már a kezdetekkől fogva a Nixxes fejleszt.
A másik dolog, hogy a játék így legalább kaphat majd teljes dualsense támogatást is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
cucka
addikt
Szerintem nincs semmi baj a mostani pc verzióval. Én egy ócska geforce 1660ti-vel vittem végig 1440p-ben, kb. high beállítások mellett (kicsit kellett pöcsölni a beállításokkal, de teljesen játszható volt, bár a stabil 60fps nem volt meg nyilván).
Egy modern 4060-as kártya (ami az újonnan kapható gpu-k legalja) röhögve elviszi 1440p ultrában 60fps-el.Hova akarod ezt tovább optimalizálni?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Kár, hogy a logikátlan sztorit, és a bugyuta rendezést nem lehet "remasterelni". Pedig az még indokoltá is tenné ezt az új kiadást.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
M3oH
addikt
Kellett a PS5 PRO hogy vigye legalább 60fpssel a remastered játékokat...
-
Kacsakompot
kezdő
Nálam semmilyen teljesítmény probléma nem volt a PC-s verzióval nem is értem, hogy nálad mi lehetett.
És igen egy patch bőven elég lenne.
A Sony idén nagyon furcsa dolgokat csinál minden tekintetben. PS5 Pro címek meg továbbra sincs sehol. Ja, hogy az majd a remasterekhez kell...
-
.LnB
titán
Micsoda?! Szerinted mennyit kell majd várni ezek után a Horizon Forbidden West Remastered-re? Nem hiszem, hogy sokat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
H3XHUN
tag
-
nanocry
tag
Majd vehetnek az emberek Pro + HZD Remasteredet bundleben.. Gyalázat..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
-
zsolesz967
aktív tag
De minek?Nem értem a Sonyt.Amennyit beleöltek a Concordba meg ebbe,lehet már kijött volna egy Last of us 3 belőle.
Concord is Jim Ryan hülyesége volt,mert kellenek a live service játékok
Pedig mindenki tudta,hogy a Sony játékok mindig single player orientált történetben voltak erősek.[ Szerkesztve ]
Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
exec79
tag
kb fél éve jatszottam vele, nem tűnt elavultnak.
-
L_ajos
őstag
Minek?
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Scholes9
nagyúr
Mint egy falat kenyér
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
válasz Kacsakompot #8 üzenetére
Nem fut jól, nálam ezt csinálja a leírásomban található hardveren a lentebb látható beállításoknál:
Horizon Zero Dawn PC performance
KorlátlanFPS beállításnál is megfigyelhető a probléma:
Horizon Zero Dawn PC Performance unlimited FPS[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
k-adi
nagyúr
válasz zsolesz967 #13 üzenetére
ja... jó lenne egy Last of us 3 ... lesz amúgy? tervben van? tudom a story hogy zárult a kettőben de valami alternatív story?
-
addikt
válasz Hopkins95 #17 üzenetére
Kijavítom magam, elismerem, nem voltam kellőképpen tájékozott ama tekintetben, hogy a Horizon Zero Dawn PC-s verziójának beépített FPS limit megoldása egy kalap szar...
A megoldás egészen prózai, megnyitod az Nvidia Control panelt, rálövöd az Nvidia fajta Vertical Syncet, rányomod a Triple bufferinget és a játék utána úgy fut, ahogy annak gyárilag futnia kéne. Most már több mint fél órája játszottam vele, s nem tudtam így terhelni a játékot, hogy észrevehetően mélyen beessen a framerate...
Azt is elismerem, hogy a játék még mindig nagyon jól néz ki, s tényleg egy update formájában jöhetne a frissítés, ahogy Wesder említette
Azért ennek ellenére megemlíteném, hogy a töltési időn lenne mit javítani. Minden indítás után nálam annyit tölt a játék ha a Continue gombra bökök, mintha újra compilálná a shadereket.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
Azért valljuk be, hogy ráfért egy kicsit a Remaster.
Elsőnek a Forbidden Westet toltam ki PS5-ön aztán amikor kijött a 60fps patch a Zero Dawnhoz csak akkor álltam neki, és hát elég csúnyácska volt a második részéhez képest, leginkább a felbontása miatt.
Remélhetőleg már ezt is magyar felirattal kapjuk majd mint a The Last of Us Part 1-et.[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #21 üzenetére
2107-es a játék ,mégis mit vártál?
Még jó,hogy a Forbidden West szebben néz ki.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
BoneDragon
veterán
válasz zsolesz967 #22 üzenetére
Write onlyba tolja, ahogy írták sokan, patch elég lenne ennek a csodának is.
Szegény sony, annyira nincs saját címe már, hogy csak a remastereket tolja, ráadásul egy pár éves játéknak. Elég ciki.
Bloodborne meg forog a sírjában.[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz BoneDragon #23 üzenetére
Ne is mond,jó kis Bloddborne,annak kéne a Remaster.
Egyetlen souls game,amit végig vittem és élveztem.
Tört Ps4-en megy a 60 fps 720p-ben.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
HELLAFLUSH
őstag
És szerinted miért írtam, hogy ráfér a Remaster?
-
k-adi
nagyúr
mármint 2017-es..
-
myckey
veterán
atya gatya...ez kell, ordít a remasterért.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Lacielvtárs
nagyúr
ez becsülendő dolog lenne főleg ha megfejelnék egy magyar felirattal is
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A51 szép állapotú, független 4/128GB
- Lenovo ThinkPad P16, 12850HX, 16 mag 24 szál, 96 GB RAM, RTX A1000, Garancia 2026 januárig
- Creative Sound BlasterX G6 - Alza Garanciás még 21 hónapig
- Dell Latutide E7280 i5 - i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple TV 4K 3.Gen 64GB Wifi /// Számla + Garancia
- MSI Radeon RX 570 8GB GDDR5 256bit (RX 570 ARMOR 8G OC)
- Dell Latitude 3510 / 10.GEN / i3-10110U / 256GB NVMe / 8GB DDR4 / 8GB DDR4 / FHD IPS / Win10Pro HUN
- Új! Xiaomi 14T 12/512GB Titan Black
- Xiaomi 13T Pro 512gb - Hibátlan, garanciával
- Lenovo Z51-70 i5 / 15,6" FHD / AMD Radeon R7 M 360 2 GB / 8 GB Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen