Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    Jelenleg van egy haz amit meg akarunk venni. Az eladonak elvileg amiatt surgos (bar az arbol nem igazan akar engedni normalisan) mert van egy tartozasa amit iden ki szeretne fizetni. Nekunk el kellene adni a hazat, de nem tartom realisnak,h ez iden megtortenik (szerintem nincs is komoly erdeklodo).
    Az az otlet tamadt,h fizessuk ki elolegben az emberunk tartozasat (erre van forras eladas nelkul) es mondjuk kerjunk egy hosszabb idot a tobbi reszlet kifizetesere (mondjuk 24 junius), mert addig jo esellyel eladjuk.
    Viszont a tulaj egy minuszos projektceg (tehat ez van a tulilapon)
    A multkor is irtatok,h csak akkor adjak penzt nekik, ha szeljegyre kerulok. Mielott meg ugyvedhez mennek mennyire borzaszto otlet a fenti? (Vagy milyen peremfeltetel mellett nem szivatjuk magunkat telibe)
    Alapvetoen amiatt gondolkozunk ebbe, mert szeretnenk valahogy magunkhoz lancolni a hazat, mert az elmult 3honapban 1masik hazat talaltunk amit megeri megnezni es eloben az is egy katasztrofa volt. Paromon meg kezd teljesen elhatalmasodni a fomo, mert kb nem is kerul ki uj haz a piacra. (Bar erre az okosok azt mondtak,h majd januarban, mert karacsony utan szokott megugrani a valasok szama)

Új hozzászólás Aktív témák