Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz attiati #27210 üzenetére

    Kb. mindenkinek lesz ebben valasz.

    Azt mondanam, hogy a celkozonseg/cellakas reszben van atfedesben az egyetemistakkal. Meretben nekem 1 fos(nem minoseg, hanem mennyiseg! :D ) lakas kellene, 40-60nm kozott barmi szoba jon. De ez nyilvan az egyetemistaknal is jatszik. Teruletileg meg foleg Buda, lehetoleg termeszetben, jo helyi gyaloglasi lehetosegekkel, meg tomegkozlekedessel. Anyagi lehetosegekben meg nyilvan nagy kulonbseg van. De ez nem azt jelenti, hogy luxus lakast szeretnek, vagy abszolut nem erdekelne az ar. 250 ezer fole nem szeretnek menni.

    Csucsszezon kapcsan: igen, csucsszezon van. De a csucsszezon ket dologbol all. Csucson a kereslet, de csucson a kinalat is. [link]
    (Egyebkent ha van ujabb stat j0k3r!, szivesen vennem!)
    Ezeken az abrakon az eppen elerheto kinalat latszik es az, hogy julius-oktober kozott szokott lenni egy kis csucsa. Annak ellenere is, hogy nyilvan ilyenkor kell keletkeznie a legtobb szerzodesnek is.
    Persze a masik dolog ami leolvashato rola, az a folyamatos szukulese az alberleti kinalatnak. Azt, hogy ez meddig tart, nem tudom, de feltetelezem elsosorban a vasarlas tomeges ujraindulasaig.
    Persze volna ket masik opciom:
    - Maradni a csaladban. Anyagilag ezzel nem lehet versenyezni. De iszonyat unom az itthonrol dolgozast, sokkal tobbet akarok irodaba menni. Meg a kapcsolati halom nagy resze is Budapesten van, sokkal szelesebb szocialis eletet tudok elni ott.
    - Venni lakast. Egyelore nem akarok. Legalabb azt meg akarom varni, hogy mi lesz a CSOK utan, mert CSOK es babavaro nincs nalam a kepben egyaltalan. De erdekel az is, hogy mi lesz a hitelkamatokkal. Az meg, hogy leszek 1-2 evet alberletben, annyira nem zavar. Semmi nem surget, a neha felebredo FOMOt meg egyelore eleg jol le tudom gyurni. Amig a PMAP kamat alatt maradnak a lakasar valtozasok, addig az en veteli poziciom javul. Persze az ilyen idozitesekre jol ra lehet faragni, de ha ugy jarok, akkor ugy jarok. Majd felirom a tobbi melle. :)

    Kollegiumi hataridok: igen, ez mostansag van. Egy cikkbol augusztus 15 remlik.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák