Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz hurenzon #17014 üzenetére

    Van egy mondás, hogy minden pedagógus mögött áll egy jól kereső férj/feleség, aki finanszírozza ezt a költséges hobbit. :)

    Mióta a feleségem budapesti iskolában tanít, ez hatványozottan látszik. Pécsen még sok pedagógus kollégájának volt a férje is pedagógus, vagy egy olyan munkahelyen dolgozó ember, ahol 200 nettó körül keresett. Itt Budapesten a tanári kar nagy részének a férje vállalkozó, mérnök, ügyvéd, vagy van olyan is, hogy mindketten pedagógusok, de azok mellett meg (45 évesek) ott van az egyik fél részéről a szülői háttér, akik orvosok voltak és ezerrel támogatják a 45 éves gyereküket és a férjét... Egy kollégájuk van, aki nem hobbipedagógus és egyedülálló. Ő bérel egy szobát és a havi 167e nettóból a 3. héten már nagyon matekolni kellett, hogy milyen kaját vegyen a boltban. Másodállásban hétvégente árufeltöltő a Tescoban, hogy ezt kiküszöbölje.

    Kíváncsi vagyok, hogy robban-e majd valamikor ez a bomba, vagy szépen átáll arra az egész, ami fentebb van, hogy hobbipedagógusok dolgoznak és elketyeg valahogy a rendszer még hosszú évekig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák