Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz adalbert1 #11839 üzenetére

    Itt nem arról van szó, hogy egy gyerek kevesebbet ér, csak az ösztönzés, hogy ahol egyáltalán gondolkoztak 2. 3... tesón ott nehogy emiatt ne legyen (azért nem kevesen vannak ilyen szülők, inkább úgy mondom neked, hogy túl nagy falat lenne nagyobb ingatlanba menni és nem a három gyerek eltartásáról van szó)

    Nem vagyok elvakult vér fideszes, abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy csak pénzzel lehet (ebben a formában) a középréteg gyerekvállalását ösztönözni.

    Abban az egyben viszont abszolút egyetértek és azonosulok, hogy azokat támogassa az állam, akik a gyerekeikért akarnak élni (és az anyagi jólétüket ebben a szellemben használják fel) és ne azokat akik a gyerekeikből akarnak megélni.

    A szegénység felszámolása (ami ilyenkor állandó vita, hogy azok nem kapnak akiknek túl kevés van) pedig, nem azzal kezdődik, hogy adsz 10 millát a zsebébe..... (abba ne menjünk bele, hogy ez MO-n hogy van jelenleg kezelve), de valóban azzal kezdődik, hogy apuka és anyuka hétköznap reggel tisztességes munkába indul.

    petyametyo: "nem akarnak azoknak ló...sz van" - valamit, valamiért elv. a társadalmunk ezen alapul (humánerőforrás), lehetne kutya szám alapján is adni a támogatást, de azzal sokra nem mennénk...

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák