Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speederer

    senior tag

    Födémet kellene szigetelnem, de a tavalyi üveggyapot beszerzésről már lecsúsztam, idén meg annyi pénzt kérnek érte amennyit nem sajnálnak, szóval egyéb alternatívát keresek.
    Fagerendás födém, alul-felül deszkázva, egy részén még stukatoros. A felső deszka lenne majd felszedve így valami fólia menne először, majd ide kellene valami szigetelőanyag kb 15 centi vastagságban. Tetejére visszamenne a deszka, arra meg 2*10cm lépésálló grafitos EPS (ez már megvan, még relatíve olcsóért), a széleken meg üveggyapot, amit betömködnék a tető és a fal csatlakozásához. Így a padlás nagy része járható maradna.
    Szóval ez a terv, már csak valami nem horror áron osztogatott anyagot kellene berakni a 2 deszka közötti 15 centire. Ajánlották a cellulózt, ami még kivitelezéssel is olcsóbbnak tűnik, mint maga az üveggyapot. Illetve ahogy látom van purhabos lehetőség is, erről most árat így hirtelen nem találtam.
    Mit gondoltok melyikkel járok a legjobban? Esetleg konkrét megbízható kivitelezőt tudtok ajánlani? (A neten talált aljzatbetonozós emberkével kicsit megszívtam, nem akarok ennél is úgy járni.)

    A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Új hozzászólás Aktív témák