Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Naidooxxx #16233 üzenetére

    Ha privát adatok miatt kell mindenképpen a hardveres titkosítás, akkor szűkül a kör, a WD mellett a Samsungoknál van hasonló és pl. a Buffalo, ami hardveresen titkosít.
    Vannak komolyabb titkosítással megoldott külső vinyók és házak, de azok jóval drágábbak: Apricorn, DataLocker, Digittrade, Kanguru.
    Azért nem célszerű My Passportokat rázkódásnak, esésnek kitenni, mert eleve nem ütésálló külső vinyók. De kisebbeket úgy-ahogy kibírnak, nyilván az újak is.

    Volt (van?) WD-nek kemény tokja, a Nomad, de abba max csak 18 mm vastag Passport fért bele, az új 2 TB-osok meg 21 mm vastagok...lehet ezért sem elérhető már egy ideje ez a fajta tok.
    Általánosan nézve a méreteket, a hossz és a szélesség számít igazán, van ahol csak a szélesség, mert amúgy hossza és vastagság még pont stimmelne is a tokban. A My Passportok meg eleve az egyik legkisebb méretű 2,5" külső vinyók, az egy normál tokba biztos elfér. A hosszabb és szélesebb rackek/ gyári külső vinyók esetében téma ez inkább. De azért biztos akad a fenti kínálatban megfelelő tok, vétek lenne 3,5" tokba tenni, egy 2,5" külső vinyót, az túl nagy lesz hozzá.... szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák