Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    Sziasztok! Megnéztem az első hozzászólást, illetve a táblázatot. Meg persze a fórumban is vissza vissza olvasgattam. A lényeg, hogy én két típus között vacillálok...
    Az egyik LogiLink UA0115 a másik pedig a Raidsonic Icy Box IB-273STU3-B. Egy 9mm magas Toshiba MK5056GSY HDD-nek kellene a ház.

    Számomra ami fontos volt a masszív alu ház, csavaros rögzítés és a minél jobb vezérlőchip (értsd megbízható és kompatibilis), illetve a külső tápellátás lehetősége.

    Na most a LogiLink masszívabbnak tűnik, ha jól látom teljesen alu. A felülete szálcsiszoltnak tűnik, így gondolom nem gyűjti annyira a karcokat és az ujjlenyomatokat. Jobbnak tűnik a kialakítása is, hogy alulról csavarozod meg a meghajtót. Azonban a legfontosabb a vezérlőcsipről nem találtam semmit, hogy milyen van benne... Erről tud valaki valamit?

    A Raidsonic Icy Box IB-273STU3-B a táblázat alapján úgy néztem a vezérlőchipje elég jó, tud mindent. Viszont csak részben alu és az a tipikus lakk felület ami még a por letörlésekor is karcolódik, illetve minden érintést összegyűjt. Meg nem tudom akadály-e, hogy csak oldalról lehet megfogatni a hdd-t, kompatibilis a Toshibával egyáltalán?

    Külső tápellátás úgy látom van mindkettőn, ti melyiket javasoljátok? LogiLink ezen típus chipről tudunk valamit?

Új hozzászólás Aktív témák