Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz Turbobacsi #54938 üzenetére

    Minden gagyi itt Magyarországon is, és moldovány kolléga szerint Németországban is, tehát felesleges nekünk szidnunk a kínaiakat.
    Nekem tavalyelőtt ment vissza egy küldeményem Kínába, mert az a mocsok postás (utána személyesen megismertem, nem a mindennapi kihordó volt, hanem a csomagos) úgyszintén nem tudott bejutni a lépcsőházba, tehát nem tudott értesítőt hagyni. Akkor még nem ismertem a Trackcheckert.
    Volt cirkusz ebből, de egy nagy semmire jutottunk. Kiszállt a bizoccság, megállapította, hogy a postaládámon volt jelölés, név minden stb. aztán semmi nem történt.
    Akkor javasoltam a postának, hogy csinálják már meg azt, akár fizetős szolgáltatásként – hisz úgyis most már csak a pénzre utaznak, mindenféle szrt árulnak a postán – hogy regisztráció után (én már regisztráltam a honlapjukon) tudjak kérni e-mailes vagy SMS-es értesítőt – mint ugye a futárszolgálatoknál – ha megjött egy levelem, csomagom. Sőt, a hazai ajánlott küldemények is legyenek már követhetőek on-line.
    Ezek reménytelenek. Ilyenek voltak 15-25 éve is (akkor azt kértem tőlük, hogy csináljanak már olyan automatákat, amelyekkel fel lehet leveleket adni, ne kelljen annyit sorba állni), ilyenek most is. Persze, nem csak ők. Ilyen minden közintézmény, sőt, a versenyszféra is. Abszolút a logika, a saját érdeküket is szolgáló logika hiánya. Mintha mindenütt a kontraszelektált – de jó kapcsolatokkal rendelkező – hülyék átvették volna a hatalmat. Ebbe fog belepusztulni a Föld. :Y

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák