Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Dyingsoul #47780 üzenetére

    Akit érdekel egy kis update a #47780 hsz-emmel kapcsolatban:

    Ma újra voltam a postán és a csoportvezető jelenlétében "beszélhettem" a kézbesítővel. Azért tettem idézőjelbe, mert a postai pulton keresztül alig hallottam mint mondott, a csoportvezető tolmácsolta, aki közelebb állt az ablakhoz:

    A kézbesítő egy fiatal, hozzám hasonló korú (25 körüli) srác volt. Felvázoltuk neki a helyzetet és én újra megkérdeztem tőle, hogy biztosan az én címemre (mondtam a pontos címem lassan, tagolva hogy megértse) kézbesítette-e a küldeményt. Természetesen igennel válaszolt és miközben azt ecseteltük a csoportvezetővel, hogy az nem az én aláírásom, megkérdeztem, hogy kinek adta át a küldeményt: "-Egy fiatal hölgynek." jött a válasz, mire én visszakérdeztem milyen korú fiatal hölgy volt. "-Olyan 25 év körüli." Közben látszott rajta, hogy ott találja ki, a habozás, lebiggyesztett ajkak, szemek forgása, félszeg testtartás mindent elárult. Alig mert a szemembe nézni. Igényesen felöltözve, ingben jelentem meg és gondolom a srác betippelt egy olyan hozzám való barátnő alkatot. Erre ráfaragott, mert jelenleg nem rendelkezek további oldalbordákkal és ezt közöltem is velük. Egy lakótársam van aki férfi és dolgozik és igazolni is tudja, hogy aznap reggel 8-kor megjelent munkahelyén (9:28 órai bejegyzéssel vették fel a kézbesítést). Egyedül tartózkodtam otthon, de nemhogy nálunk de az egész 6. emeleten nincs ilyen korú lány és aznap sem tartózkodhatott ott mivel én reggel 8:45 körül keltem fel és kijárogattam az emeletünkön lévő szemétledobóba reggeli takarítás közben.

    Mondtam, hogy egyébként sem adhatta volna át egy nőnek, mikor a címzett egy férfi név, úgyhogy ezt duplán elrontotta.

    A srác csak hebegett-habogott de nem értettem mit mond, fontos nem lehetett mert a csoportvezető nem tolmácsolta hiába kértem. Tájékoztattam arról, hogy a postai panaszom felvétele után a rendőrségre fogok menni és ott is feljelentem.

    A panaszt felvették a postán, beleírattam azt is, hogy a kézbesítő állítása szerint egy fiatal hölgynek adta át a küldeményt. Azt a végszót kaptam, hogy 30 napon belül írásszakértő is megvizsgálja az aláírásokat és telefonon értesítenek az eredményről.

    Ezzel én nem gondolom, hogy pontot tettünk az ügy végére, a rendőrségre viszem ezt a dolgot. Szerencsére egy gyerekkori jó barátom rendőrhadnagy (csak sajnos nem ebben a körzetben) aki részletesen tájékoztatott az ide vonatkozó jogszabályokról, a feljelentés menetéről és a kivizsgálás folyamatáról. Az elmondása alapján úgy ítélem meg, hogy megéri megtennem ezt a lépést. Ennek részleteit már szerintem nem írom le mert baromi hosszú és már így is elég hosszú a kommentem, majd egy cikkben megírom a logoutra az egészet.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák