- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy most hol a legolcsóbb a dhl.
Telefon rendelés lenne.
Köszi!Nincs kéz Nincs csoki!
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 1s telefont szeretnék vásárolni. Most emagon elfogyott, majd még biztos lesz, itt 44900ft a telefon 2 év garanciával (Érdekes, mert a gyártó csak 1 évet vállal rá...). Aki esetleg vett ilyen telefont, melyik külföldi oldalról éri megvenni, ahol ennél olcsóbban jövök ki? Egyáltalán megéri kockáztatni a külföldi vásárlással? Rengeteg helyen néztem már, pandawill, aliexpress és mixeshop. A telefon topicjában ajánlották a mixeshop-ot, de viszont itt rengeteg rosszat olvastam a boltról. Ott olyan 36-38k lenne a telefon.
-
k.kristof
őstag
Türelmetlen rendelő (én), sokadik felvonás.
Ha szombat este megérkezett Lipcsébe a csomag a DHL-hez, hétfőn megkaphatom?
-
Graphics
Jómunkásember
MyMemory-ról rendeltem, 1 hete, de szarolt a Paypal fizetésük, és hibát dobott. Jeleztem ezt, végül bankkártyás megoldással rendeltem, mert SOS volt a csomag.
kétfelé szedték a pakkot, az első meg is érkezett, a második meg sehol. Ilyenkor van vmi opció náluk?
Mert vitát nem tudok nyitni, max bízok a kedvességükben...ű@k.kristof: Ha bekérik hétfőn vámszemlére akkor + 2-3 nap, főképp ha kínai csomag.
@syler123: Áfával számolj, ugyanott fogsz megállni, én inkább várnék , hogy legyen itthon
@myk74: Tinydeal
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz k.kristof #47359 üzenetére
Múltkor nekem is a magyar vámosok kotlottak rajta 2 napot. Hja és eltűnt a telefontok a csomagból. Szerencsére a telefon nem... Szóval ha Vámszemlére bekérve státuszt látsz, akkor úgy át ne vedd a DHL-től a csomagot, hogy a vámosok papirja nincsen rajta. Az enyémen nem volt és a DHL saját ragasztójából (csomagról leszedegetve) volt a nyitás rész leragasztva... No comment. Welcome in Magyarisztán.
* Péter - 06302461862 *
-
sbazsi
veterán
rendeltem egy tabletet a geekbuying oldalról.
Csütörtökön meg is kaptam, de hibás.
Az touch screen nem érzékel jól a kijelző negyedén.Most a hétvégére leállt a levelezés, de inkább jobb felkészülni a lehetőségekre.
Szerintem a hiba hardveres, és vissza kell küldenem.
Ha jól tudom, van valami ingyenes visszaküldő akció. Erről hol találok bővebb infót -
Baloo27
aktív tag
Újabb csodálatos "kamu" tacking oldal?[link]
Belépőkártya tokot rendeltem és olyan csodálatos oldalra vezet, hogy csak na
Természetesen egyéb trackoldalak szerint ismeretlen ragszám. -
whoever70
tag
automata karórát szeretnék venni, férfit és nőit. melyik oldalon érdemes szétnézni, vásárolni? köszi
-
hevizms
addikt
Mymemory-nál mennyi a kézbesítési idő nagy általánosságban?
Nem,nem vagyok türelmetlen csak érdeklődöm.Ennyi. -
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat .4-én este 8-kor adtam le a rendelést egy pendrive-ra.
Akkor elméletileg a héten megkapom ezek szerint.Tök jó.[ Szerkesztve ]
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Megfogták vámon a csomagomat, még jó, hogy a postai nyomkövetésnél megállt ott, hogy az országba megérkezett vagy egy hete. Ma megkaptam a levelet a vámosoktól, akkor elég csak elküldenem nekik e-mailben a paypal s egyéb számlákat, nem kell kitöltenem a nyilatkozatot, s automatice a posta fogja végezni 1500ft-ért, vagy azért oda írjam? Illetve az iktatószám az MRN szám vagy a Hivatkozási?
Köszönöm előre is!
-
maggi1886076
addikt
válasz RPka91 #47375 üzenetére
Elég a paypal-es dogokat, az igazoló emailt elküldeni. Levélben kaptál egy dokumentumot is, amit ki kell tölteni és visszaküldeni.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
RPka91
tag
válasz maggi1886076 #47376 üzenetére
S, hova kell visszaküldeni?
-
RPka91
tag
válasz maggi1886076 #47378 üzenetére
Igen, de nincs scannerem.
-
RVR400
veterán
válasz maggi1886076 #47380 üzenetére
Én nem küldtem be a múltkor sem azt, mégsem hiányolta senki.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maggi1886076 #47376 üzenetére
Levelben en meg semmit nem küldtem a Postanak.
Email es jonapot'
Ez a leveles dolog honnan jött?
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz maggi1886076 #47378 üzenetére
Vagy ide:postaimport@posta.hu
-
RPka91
tag
válasz maggi1886076 #47380 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget!
-
maggi1886076
addikt
válasz Graphics #47383 üzenetére
Én is emailben küldtem mindent. De kaptam nyomtatványt levélben. Azt szépen kinyomtattam, kitöltöttem szkenneltem, majd emailben elküldtem.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maggi1886076 #47388 üzenetére
De milyen nyomtatványt ?
-
haris
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maggi1886076 #47392 üzenetére
Hmm mi a fene. Lehet rég volt kinti csomagom :S
-
RVR400
veterán
Nah, nálam soha nem látott sebességgel jött a DHLes csomagom:
Szombat, November 08, 2014 Helyszín Időpont Csomag
1 Küldemény felvéve SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 17:10
1 CsomagHétfő, November 10, 2014 Helyszín Időpont Csomag
17 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 02:14
1 CsomagViszont hiába írtam már reggel a DHL-nek a tegnap esti SMS-ükre reagálva, még az automatikus üzenetük sem jött vissza, meg semmi, hogy egyéltalán megkapták volna, amit írtam. mondjuk már megszoktam a 8-13 napos DHL-es szállítást, de csak jó lett volna egy 3 napos is.
-
k.kristof
őstag
válasz RVR400 #47395 üzenetére
Szintén jó időt fut, már vasárnap késő éjjel Budapesten volt, ma már vámolják:
Péntek, November 07, 2014 Helyszín Időpont Csomag
1 Küldemény felvéve ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLICHétfő, November 10, 2014 Helyszín Időpont Csomag
21 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 03:43
1 CsomagSajnos ülnek rajta azóta is, ezt ma már valószínűleg nem kapom meg
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! Hamarosan lesznek kérdéseim (két rendelésem van fasttechről útban hozzám: egy SG postos és egy TNT-LN). Gondoltam beírok, hogy visszataláljak.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
k.kristof
őstag
válasz Laza... #47398 üzenetére
Ha ezt látom, akkor nem hitték el, hogy annyit ér a cucc, mint amennyit a kínai ráírt? Az az érdekes, hogy nagyon ritkán sikerült ezt kicsikarni a DHL oldalából, többnyire nem ezt mutatja utolsónak.
Hétfő, November 10, 2014 Helyszín Időpont Csomag
21 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 08:43Részletek: A vámkezelés felfüggesztve az áruk értékének meghatározásáig.
További Lépések: A DHL ügyintézõje fel fogja keresni az importõrt, vagy a feladót, ha a vámhivatal igazolást kér az áruk értékéről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPad topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest