- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Átváltva bármilyen nyelvre, több oldalon is, egy szó marad fix a megnevezésben: Nagymaros.
Gondoltam hátha félrefordítás, akárhogy is, de nem. Ez tényleg az.
Nem baj, megkérdeztem a barátom (google), de kizárólag külföldi oldalon szerepel az hogy "Nagymaros gallér".
Magyarországi, illetve magyar nyelvű oldalakra szűrve se egy wiki bejegyzés, se egy magyar oldal.
Vagyis ez úgy magyar, hogy csak mi nem tudunk róla.Postázást nem vállalok.
-
kazan23
aktív tag
válasz molvany #47697 üzenetére
Písz, de azért az a német a legjobb esetben is második generációs kínai. Szóval Schweinsteigeréknek annyi közük van hozzá, hogy ő is ott húzza le a vécét Ha az angoloktól rendelünk, azt is dzsekicsen küldi, nem fér hozzá kétség.
Abba meg jobb nem belefolyni, hogy valakinek a teszkó 150-200%-os* felára a kínaihoz képest mitől "jó-áras".
Ha meg már az ólcsójánoskodásba egy kis hazafiságot is csempészünk, akkor abból a 27%-nyi áfából ha nem is sokkal, de több marad az országban, mint gazdaságosék teljes ténykedéséből.*60-90$-ért házhoz szállítva vs. 30e+ Ft-ért elmész érte.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Ezt eddig nem nagyon reklámozta a hangyás...
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha Aliexpressen vettem valamit, de még a feladás előtt visszamondtam a dolgot (order cancellation - Closed status). Ebben az esetben normális, hogy az OTP Direkt oldalamon nincsen nyoma a tranzakciónak?
KÉSZ - Nov.13 2014 Waiting Refund
KÉSZ - Nov.13 2014 Refund Processing
NEM KÉSZ - Refund CompletedMikor látom viszont a pénzem kb? Mert fura módon az OTP-s felületen mint írtam nincsen nyoma.
* Péter - 06302461862 *
-
tfalcon96
aktív tag
Valaki megnézné nekem, hogy Tinydeal-en ki tudja-e választani a DHL-t szállításkor.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
tfalcon96
aktív tag
válasz Laza... #47718 üzenetére
Kösz. Nekem nem engedi kiválasztani, azt írja, hogy Notice: This shipping method is limited, because the post office doesn’t deliver any items with extra battery, such as the products P05-T6SJ in your order.Lehet azért mert Ukrajnai vagyok.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Indy1
tag
Yanwen post milyen oldalon kovetheto?
Ezt a szamot kaptam
18010694474BJ
Apro tetelrol van szo. -
molvany
senior tag
Itt tudod követni
A keresö még nem látja. Hány napja adták fel ?WhatsApp :+491737182060
-
RVR400
veterán
válasz Dominó85 #47714 üzenetére
Az OTP-nél jellemzően 3-4 nap kell, mire könyvelik a tranzakciót, de ezt tudod, mert már nem először vásárolsz (a zárolásoknál láthatod egyébként az összeget, de azt nem, hogy mire van félretéve). Mire az ali visszaadja a pénzedet, az még 4-10 nap a refund után.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz vapega #47671 üzenetére
Az nem az
Arrived at overseas (Country code: HU)
bejegyzés volt?- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csubuka
addikt
A geekbuying free shipping opciója milyen postával jön? Nem találtam meg a fizetésnél kiírva... Köszi
-
petya0426
tag
válasz SamsungFAN #47598 üzenetére
Cseppet sem lepődnék meg, ha valamelyik NAV dolgozó gyermekének a lábán virítana az a lefoglalt és "megsemmisítésre" küldött "airmax" cipő...
-
félisten
Banggood van vmi kupon most? 30 dodo értékben rendelnék.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sbazsi
veterán
ebből lehet gond?
Mármint szabad ilyet rendelni, vagy illegálisSymbianOS
Google a barátom, ezt találtam (banggood coupon):
Sitewide Codes for Banggood / The best sitewide code hand verified 1 hour ago / 5% off any order + Free Shipping
De van itt mindenféle, attól függ mit rendelsz[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sbazsi #47736 üzenetére
nem legális
A lap alján Questions and answers about this item-nél azt írják TN-nel küldik,
így ha a postán visszafordítanák, akkor a pénzed is visszakapod.A Banggood Coupon-t csak egyszer használhatja, és már felhasználta
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
oris
aktív tag
Mi a véleményetek? Fenn azt írja európából, lenn meg, hogy kínából. Mi lesz az igazság?
http://kepfeltoltes.hu/141114/The_largest_online_shop_for_Chinese_products_in_Germany_-_EFOX-SHOP.COM_20141114001415_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
maj-viktor
őstag
Adott 2 ali-s rendelésem 10-10$... bekaptam én is a Yanwen és WS-es TN-eket... most csekkoltam, mondom rájuk nézek, mégha kamuk is...
Nov.1.-ei rendelés mind2!
A Yanwen-es elég érdekes infót közült már... másnál is "ilyen hamar megérkezett" az országba a kamujelzése!? (illetve mindenkinek LH721 - es repcsi hozzá!? )
http://ws-shipping.com/chain/search_shippinginfo.shtmlA másik WS-es TN meg:
www.yw56.com.cnSok jót nem várok tőlük az itt leírt tapasztalatok alapján... de meglássuk mi sül ki majd belőle - jelentkezek, ha ténylegesen megjönnek!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Laza...
addikt
Amit innen választasz, az jön Németo.-ból. A többi kínából
Never give up!
-
oris
aktív tag
-
Digger
senior tag
Ugye jól tudom, hogy Írországból vám és áfamentesen lehet rendelni?
-
vapega
tag
válasz Digger #47744 üzenetére
Sokba kerül nagyon! 245€ postával együtt...........
Mondjuk nem sokkal olcsóbb free DHL-el 290$ Német raktárból.
MI 10T
-
gban
veterán
Találtam egy ilyet, ez nagyon jó ár EU-n belülről (ilyet nézegetek pár napja).
Item location: Brussel, Belgium - ez szuper, EU.
Ti sem láttok semmi csavart a dologban?
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest