Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz driv4r #31775 üzenetére

    Ha te tévedsz be a butikba, az biztos felüdülés lehet nekik, de én nem vagyok az a beszédes típus, és a fővárosban is ritkán járok, + pénzem sincs ilyen órákra, így valószínűleg nem fogom felpróbálni. :N

    "legközelebb talán könnyebben megveszi már a delikvens az eredeti Yema, Serica, Baltic stb. feltörekvő pici cégek óráit, de én ezt kétlem"

    Ezt én is kétlem. Bár most jött egy Santos kopi (tudom, ígértem képeket Ubulhun-nak, hamarosan pótolom :R), és marhára kedvet kaptam egy eredeti Santoshoz (ami eddig is az egyik kedvencem volt, most még jobban), de a pénztárcám úgysem engedi... távoli terv... :)

    #31777 vinczetibor:
    Nagyrészt nem fotóművészek járnak ide (bár talán van 1-2 hivatalos fotós tag), szal szerintem elengedhetjük ezt a "jó fotó, nem jó fotó" dilemmát. Amúgy ez pont egy jó fotó, köszi! :R És az óra is faxa! A 39mm is tök jó, és a tokból kiemelkedő üveggel együtt 12.8mm-es vastagség is korrekt szerintem.
    Gondolom, azért kerülte el a vámolást, mert benne volt az árban. Nekem most 194 dollárra jönne ki, aminek a nettója pont 150 euro körül van... határeset, nekem sem vonja le fizetéskor az áfát. :) Ha neked levonta, és mégsem kellett ráfizetned, akkor mázlista vagy. :D

Új hozzászólás Aktív témák