Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
SM Cali nh35 néhany szabályozás utan. Napi használat, éjjel korona lent.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Keil Walker
aktív tag
válasz dzsi23 #31145 üzenetére
Igazából csak arra számítottam, hogy ha beírom a keresőbe, akkor lesz olyan találat, hogy rendelt valaki alin egy szíjat, amiről megállapítja, hogy van olyan jó/jobb/rosszabb mint egy Barton.
Találtam pár hasonmást alin, majd rendelek szerintem egyet. Olyan nagy szükségem nincs rá, hogy kifizessem a bartonos árat, de hátha kifogok valami jót negyedáron.
-
driv4r
aktív tag
válasz baal-amiga #31152 üzenetére
Ezt konkrétan nem hinném el, ha nem lenne ott a screenshot. Elképesztő.
-
baal-amiga
senior tag
válasz driv4r #31154 üzenetére
Ahogy korábban írtam, nekem nh werkekkel kapcsolatban jó tapasztalatom van, mind 3 mp-en belül mozog. Még ha ez majd el is mászik kicsit, akkor is bőven jó. Innen tényleg nem látom racionális okát többszázezres tételek vasarlásának, ha a keletiek kidolgozási minősége is ennyire jó (pl. SM). Nyilván Nomost meg Stowát még vennék, mert tetszenek
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
driv4r
aktív tag
válasz baal-amiga #31155 üzenetére
Itt van pl. ez. De azt kell mondjam, az SM Cali minden “műszaki” paraméterben többet ad, kevesebbért.
Még jó, hogy vannak esztétikai, érzelmi, sőt, morális szempontok is.
Vagy csak az én fejemben léteznek ezek, hogy legyen valami érv amellett, miért is ne kelljen kidobni a mostani óraimat a fenébe.
-
bigmasterg
addikt
Most rendeltem egy paganit, kíváncsi leszek rá.
[link] ezt, moonwatch alaska project, piros színben.
Kezdőlapon "Superdeals New daily deals" alatt volt 31ért (szövet szíjjal 28) + posta, így 34ezer ft -ra jön ki.
Kíváncsi leszek, hogy minőségben mennyivel van San Martin alatt.szerk.: videón
Igazából teszteket csak most nézek róla. A design tetszett mindig is, de nem néztem róla eddig teszteket.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz #67939072 #31158 üzenetére
San Martin California?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
driv4r
aktív tag
válasz #67939072 #31158 üzenetére
California számlapos San Martin óra, ilyen élőben, ilyet vett a topiktárs. Nagyon szép és a mérések szerint nagyon pontos is.
Digitalpimp: igen, bocs, nem láttam, hogy írtad, de jól gondoltad, fenti SM modellre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
Parnis- ha jól tudom - régebben kedvelt típus volt. Most milyen a megítélése? Hol helyezkedik el mondjuk a Berny-Cadisen-Pagani-San Martin skálán?
Ezt esetleg minden gyakorlati tapasztalattal rendelkező topiktárstól is kérdezem."Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Digitalpimp
senior tag
válasz driv4r #31161 üzenetére
Ebben a számlapban amúgy mi a pláne, hogy ilyen? Én annyira nem vágom ezeket, csak kikódoltam az infókból. Nincs harag.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
Kék Foxbox coinnal 13,97. Fashion Mens Watches 5ATM Sports Waterproof Quartz Wristwatch Luminous Clock with Steel Bezel Watch for Men Montre
-
baal-amiga
senior tag
válasz driv4r #31156 üzenetére
Ó, azért a Tangente többet ad, azóta áhítozok rá, amikor még 180 ezresért Peseux 7001-gyel készültek, s 3 alapmodell volt csak. Hozzáteszem akkoriban az Antea KS is 300 € volt ugyanezzel a werkkel...
Persze ha nem sok másikat veszek, már rég meglenne, de az ára mára fájó lett.
Semmi baj a fejeddel, nekem is van ilyenem, gyakran már rég nem számító indokokkal találkozom a régebbi óráimnál#31162Ra3: Ez fenemód tetszett, már mikor vetted is, de nekem coin nélkül 80k körül ajánlotta.
#31153Keil Walker: Szerintem ez a store az, én is innen rendeltem, jó minőség.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Digitalpimp #31166 üzenetére
Ez az elrendezés egy régi Rolex szabadalom volt. “Hülyebiztos” leolvashatóságot terveztek, hogy pozíciótól függetlenül, első blikkre lehessen látni az időt, még ha mondjuk az éjjeliszekrényen van az óra, valamelyik oldalára letéve (római számok felül, arab alul, továbbá markánsan eltérő óra- és percmutató (Merci és kard), illetve erős, többrétegű rádium). Rolex modellek mellett Panerai is megkapta pl. a Rolex által beszállított Kampfschwimmer órákba. Később nem volt jellemző, aztán a 80-as években Japánban lettek divatosak, annyira, hogy egy kaliforniai cég átfestette a vintage Rolexek számlapját, mert nem volt elég eredeti a piacon. Emiatt nevezik California dial-nek, egyes Nomos, Tudor, Panerai órákon van, de mint látjuk, San Martin modellen is;)
-
driv4r
aktív tag
válasz baal-amiga #31168 üzenetére
Nekem 2007-ig egyáltalán nem volt saját órám, akkor kaptam szülinapra egy Citizen kvarcot. Előtte 1998-ban az állásinterjúra meg kölcsönbe kaptam apóstól egy Old English márkájú, valószínűleg olcsó pallet leveres svájci órát. Amit aztán jól elvesztettem később, valamelyik költözködés során.
De az biztos, hogy az első "óra óra" vágyam a Nomos volt, Pesten volt egy Poen (?) nevű bolt, szerintem ők forgalmazták. Csak sajnos akkoriban inkább a 8-10 ezer forintos Vatera órákra tellett, nem volt reális opció.
6-7 éve lett aztán egy használt Tangente Sport, és hát 100K plusz jött arra a régi árra, amit írtál. Használtan.
Nyáron voltam Babós boltban Aikon-t nézni, és megriadtam, mennyi Nomos van, kicsi, nagy, ilyen, olyan. Ez már nem az a Nomos, ami régen volt, legalábbis nekem.
Lehet utálni a Rolexet, de egy dologban jók: kevés modell, kevés variáns, minimális változtatások, hosszú évek alatt. Konzekvens és konzisztens. -
Digitalpimp
senior tag
válasz driv4r #31169 üzenetére
Köszönöm, nagyon informatív volt!
-
Churpik
tag
válasz Digitalpimp #31167 üzenetére
Igen, valamelyik este 4900 volt, most 5600 Ft-ért hozza. Nagyon jókat hallottam róla, és a 2000+ sold is jelez valamit. Kéne
-
Churpik
tag
A litván Youtuber ma a Skmei legjobb CasiOak homage tesztjét rakta fel.
Ha valakit érdekel: Skmei 2091
-
zoarden
tag
Ez a Misterious Code VK63-as óra kicsit megmozgatta a szemem kívánságát.
A rakott indexek és a 3D-s számlap, lazac színben, de a citrom is jó.
Elég keveset adtak el belőle eddig (csak egy másik boltban találtam rá ott is kettő ment el). YT tesztet sem találtam róla még[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
driv4r
aktív tag
válasz zoarden #31174 üzenetére
Ez nekem is nagyon tetszik, főleg mert egyáltalán nem egyértelmű első látásra, legalábbis nekem, melyik másik márka / modell lehetett a kiindulási alap, dzsi23 talán meg tudná mondani. Valahogy ennél az óránál magában is megáll az egész, harmonikus, talán a mutatók lehetnének kevésbé ducik. A névadáson már meg se lepődöm, steril lappal vagy csak valami logóval azért jobb lenne. Megnéztem, van másik színes kronójuk is, de az bicompax, és ott teljesen egyértelműen koppintják a Furlan Marri órákat, azok meg Patek utánérzések. Ennél a dorozmás számlap sokkal érdekesebb, a bicompax meg a segédszámlapok miatt letisztultabb. A kettőt kellene talán összehozni egy tokban. Meg rátenni valami emészthetőbb márkanevet.
-
driv4r
aktív tag
válasz xcvbxcvb #31180 üzenetére
Jó, hogy mondod, kezd kifogyni halkaja, holnap oda is kell menni
[edit] csak, hogy témában is maradjunk: a Rootbeer mellé a Citizen kihozott egy Batman és egy Pepsi fazont is ebből a modellből, azok talán kevésbé megosztóak, viszont kevésbé is rücskösek számlapilag, ott a duma az volt, hogy a tokiói éjszakai városkép, a felhőkarcolók és ablakok ihlették a számlap mintázatát.
Marketingszöveg ide vagy oda, ha hozzám vágnák, én bármelyikkel boldogan elszaladnék.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz eldoble #31182 üzenetére
Körülnéztem ezen az oldalon és láttam érdekes órákat. Calypso MTV, és az ICE-Watch Coca Cola órái jók.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #31183 üzenetére
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
törölt tag
válasz Faresz1976 #31186 üzenetére
Ez is baromi ronda. Honnan szeditek ezet? Egyfajta sikk lett ronda órákat iderakni?
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz #67939072 #31188 üzenetére
Hitvány másolat, ráasásul az eladó is 3.3-as értékelésű.
Az, hogy kinek mi a szép és mi nem az ugye erősen szubjektív megítélés alá esik.
Én ennek a Seiko 5 búvár másolatnak az árából vennék inkább 3 db, zafírüveges, tiszta rozsdamentes acél szíjas és tokos, eredeti Seiko szerkezetes kvarcot - még akkor is, ha a számlapon pld. Tuedix vagy HandLove brand szerepel.
Ha már koppintás, akkor ne az eredeti brand legyen odatéve a számlapra (szerény véleményem szerint).
A vicc az, hogy a kivagyiság nagyon jó üzlet, én épp pár napja láttam boltban Rolex Oyster Perpetual-t 5000 Ft-ért, kézbe vehetően, felpróbálhatóan, még blokkot is adott volna boltos. Még jó, hogy szólt előre, hogy nem igazi, de lehet, hogy csak azért, mert látta rajtam, hogy fogtam már ilyet kézbe, egyébként nem szólt volna.
És nem kínai volt a bolt és az eladó sem. -
dzsi23
addikt
válasz zoarden #31150 üzenetére
Volt róla szó, de ha jól emlékszem, végül senki sem vette meg, mert a coinos ajánlatnál nem szállítják Magyarországra.
#31151 fakekorom:
Ha a Bartonra és az MKS-re gondolsz, azok nem alisak. A bőr szíj igen: [link].#31165 Ubulhun:
Tök jók a Parnisok, régen az volt itt a menő, néha a másik topikba is befért, de aztán jött a Pagani, Steeldive, Addiesdive, és szépen túlnőttek rajta... minőségben nem, de kínálatban, eladásokban mindenképp lemaradt a Parnis. Nekem az első automatám egy ST1731-es Parnis volt, nincs már meg, de a minőségével azóta sem lenne gondom, nagyon rendben volt az óra is, és a hozzá adott bőrszíj is. (Fémszíjas Parnissal nem volt dolgom, így arról nem tudok nyilatkozni.) A járastartalékjelzővel többeknek is volt problémája, az enyémen nem volt ilyen funkció... bár sokaknál rendesen működik, de nem mertem olyat bevállalni. Szvsz. egy kínai szerkezet legyen minél egyszerűbb: 3 mutató, + esetleg dátum, így kevesebb a lehetőség a hibára. Ugyanakkor annál a Parnisnál azóta sem volt pontosabb mechanikus órám.
A San Martin már más kategória, mindenképp a többi felett áll.#31176 driv4r:
"dzsi23 talán meg tudná mondani"Sajnos én sem tudok mindent, de köszi a bizalmat.
Elsőre egy Sinn ugrott be, de talán inkább egy Patek 5172 és egy Breitling Premier B01 Chrono szerelemgyereke lehet (utóbbitól leginkább a tokot és a gombokat örökölte).[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #31191 üzenetére
Igen, a Breitling nekem is beugrott, de nem arra gondoltam. Az zavar, hogy nem olyan régen tuti láttam valahol vagy svájcit, vagy mikrót, konkrétan ilyen dorozmás lappal, ráadásul ilyesmi salmon vagy pasztelles árnyalatban. Vagy csak hallucináltam, hogy milyen jól nézne ki…;)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz #67939072 #31188 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy ronda vagy szép. Itt az Mtv logó a lényeg. Berakhattam volna más színben, kombinációban is. De az Mtv a lényeg.....
Talán el kellett volna olvasni azt a kommentet amiből ez indult es megértetted volna.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #31194 üzenetére
De akkor megfejelem a dolgot:
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #31196 üzenetére
Itt egyébként már elhintettem egy képet róla, de talán nem volt felismerhető. [link]
Amúgy ez is fantom dátumos, mert NH35 van benne. Eredetileg fekete nato volt rajta, amin a csat és a bújtatók is homokszórt felületűek, mint a tok, de átraktam a másik San Martinomról a kék hibrid szíjat, hogy optikailag kisebb és kevésbé fejnehéz legyen, így nagyon kényelmes.De akkor jöjjön a többi kép.
Nem kicsi...
Talán nagynak tűnhet rám, itt egy kép távolabbról is.
San Martin SN0123-G
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faresz1976 #31194 üzenetére
Ezt benéztem. Bocsánat.
-
Faresz1976
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest