Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz nebancsa #31449 üzenetére
No és a második színes kijelzős telefon is ( T68 ) a nevükhöz fűződik ( az első a Nokia 9210 Communicator, amelyből 1-nek a boldog tulajdonosa is vagyok ) !
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #31451 üzenetére
Á dehogy 1997 ben már a siemensnek S10 volt színes kijelzője
Ha már retró egy hete kaptam egy hp jordana 720-ast és sikerült életre keltenem, most próbálok netet varázsolni rá Jönnek a téli esték, lehet kockulni....
-
driv4r
aktív tag
válasz nebancsa #31453 üzenetére
Jornada volt egy angol kollegának, őrült menő volt.
Garázsban a pecacuccok között hányódik valahol ilyen meg ilyen, a Lifebook P7010 sajnos egy szervizben maradt, már vállalhatatlan állapotú volt, de meglepően sokáig húzta, párszor leejtettem... 10,6" TFT... olcsó nosztalgia rulez.
[ Szerkesztve ]
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz nebancsa #31453 üzenetére
Ó igen, valóban, de az nem volt igazán színes, csak 4 szín volt benne. Az számomra csak színezett .
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Itt a drága
-
Faresz1976
aktív tag
De TV-s LG-m is van HB620T
Aztán szerintem elég az OFF-ból[ Szerkesztve ]
-
Ceree
senior tag
válasz Faresz1976 #31458 üzenetére
😍
(De vigyazzatok a sok off-al, nehogy ugy jarjanak a retro mobilok mint a parfumok... 😅)
Másolat_eredetije
-
Ceree
senior tag
Ha mar ora es kinai... Nekem meg mindig nem jott meg a BTS akcios oram 08.26ota... Mar dispute fut, de kifutottam a vedelmi idobol, ketszer hosszabbitotta meg az ali a varakozo statuszt. A shop ugyfelszolgalata maszatol, az ali fele terel, alinal meg vagy hozzaszolok a requesthez amire nincs reakcio, vagy eltalalok Eva-hoz, az automatahoz, aki annyit ir h megsurgeti oket... Hat meses. Se penz, se ora...
Másolat_eredetije
-
zoarden
tag
válasz Faresz1976 #31459 üzenetére
ez saját vélemény: itt tán belefér, akit nem érdekel , átlapozza
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
norby_42
aktív tag
Mondom már, mondom...
A legkritikusabb pont a számlap színe volt, azt nem tudtam megítélni képekről, annyi árnyalat látszik. Sötétebb, mint gondoltam, mondjuk olyan homokszín, de nem rossz, és megoldja a másik problémát: az arany számok. Nem szeretem azt a színt, de így elfér, nem feltűnő. A mutatók tetszenek, feketének látszódik, fényben jön elő a kék szín.
Nagyon kicsi a 38 mm, Willard-hoz vagyok szokva, de nincs nagy csukóm, nem gond ez sem. A kidolgozás szép, polírozott mindenhol, az üveg hátlap menő.
Ami negatívum talán: A hozzáadott bőr szíj nagyon gagyi, de már úton van egy rendes (a nato sem tetszik) Az üveg tükröződik, nincs rajta bevonat, néha mozdítani kell rajta, hogy jól leolvasható legyen. Egy picit hangosabb a szerkezet, mint mondjuk az NH35, de nem zavaró.
A chrono-t még szokom, igazából az jött ki, hogy a napi használatban nekem jobban kézre esik a búvárórás megoldás. A percszámláló elég kicsi, de a gyakran használt 2-3-4 perc pont látható a 2-es számhoz viszonyítva. (Nem tudom, hogy lehet használni egy 60 perces segédmutatót, azt már nem látnám ekkora méretben)
Összességében nagyon jó kis óra, hozza azt a "régi óra" érzést.(Szerk.: a kereshetőség miatt: Seagull 1963)
[ Szerkesztve ]
Eat pasta, run fasta
-
dzsi23
addikt
Talán ez még nem volt a coinos ajánlatok között.
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #31469 üzenetére
Tényleg, van kalifornia számlapos is, az jobban tetszik, de csak steril számlapost látok belőle, azt nem szeretem.
Bár most úgyis másra hajtok, + bosszankodom, mert nem tudom kombinálni a mai naptól aktív 20 dolláros kuponomat a Party Time-os kuponokkal, pedig direkt ezért vártam máig a vásárlással.
-
zoarden
tag
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #31468 üzenetére
Ezt nem kellett volna.
Ez volt az az óra, amelyikre anno a másik topikban, az SM-re való első rácsodálkozásom alkalmával azt mondtam, kell.
Nem érdekel a szerkezete, a kivitelezése, tetszik és kész. A szürke is, az olíva* is.
79 dodó, az nincs 30eft se. Nem értem.
* drapp? tan? Mindegy is.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #31475 üzenetére
Rányomhatsz de a végén nem engedi megrendelni.
Csak akkor veheted meg ha van elég coinod[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Megéri ezt megvenni?
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #31483 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #31481 üzenetére
Ha tetszik, akkor megéri. Kuponokkal csak 108 dollárra tudom levinni az árát, vagyis megéri coinnal megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
-
zoarden
tag
válasz driv4r #31482 üzenetére
ha másik változatot akarsz venni és másképp nem menne- akkor 200 coint hamar össze tudnál szedni -tán holnapra is a napi mobilalkalmazásos belépésen kívül (ha a lentieket eddig nem művelted):
- belépsz böngészőből IS, felmarkolod a napi coint
- van a Fantastic farm Alis játék (keress rá a topicon belül, van rá link) , a linkre kattintva - ha korábban nem választottál - feldobja hogy miben akarod megnyitni -> válaszd az alkalmazást, ott is van napi coin. Termesztesz valami növényt, azzal is tudsz napon belül valamennyit összeszedni (x óránként belépsz learatod, újravetsz)A folyamatosság miatt (próbálok nem kihagyni napot), ahogy nőnek a napi coinmennyiségek nekem közel ennyi összejön kb egy nap már
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #31484 üzenetére
Én ezt nézem. Ha NH35, akkor többet ad, mint a másik, kevesebbért.
Amúgy kezd elmenni az egésztől a kedvem, nagyon bonyolult.
Jó lenne elérni a 60 napja
nem ittamnem vettem órát státuszt. -
zoarden
tag
válasz driv4r #31489 üzenetére
a boltot is kéne látni hogy melyikben választottad ki.
/ szerk: most nézem-ha a fenti képen is ugyanaz van: az official sm store, akkor nem szóltam/Vegyük meg helyetted? Az kielégíti a kívánságodat?
..és megmarad a böjtöd is[ Szerkesztve ]
-
-
Ubulhun
tag
válasz driv4r #31495 üzenetére
"Ja, lehet b+. Bosszúból át fogok költözni a luxi topikba"
Jól éreznéd ott vajon magad...? (De csak gonoszkodom, bocs...! És láttam, hogy Te sem gondoltad komolyan. )Egyébként pedig lehet, hogy nem is baj, hogy nem sikerült a vásárlás most. Mindjárt itt van 11. 11., hátha lesz még valami jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
driv4r
aktív tag
válasz Ubulhun #31499 üzenetére
Ne is említsd, az meg a másik frusztráló ügy. Próbálom úgy csinálni, ahogy Ti, kimaxolni az egyes opciókat. Még a két játékot is elvittem elég sokáig.
De gyakran teljesen érthetetlen módon egyszer csak megszakad a streak (?), elölről kezdi a napi bejelentkezéses coin összeget, de alacsonyabbról indítva.
Pedig azt gondolom magamban, nem hagytam ki egy napot se. Szóval mókuskerék ez a javából, de az nem öröm, hanem meló. És ki szeret melózni, de őszintén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest