Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz csƵ #44974 üzenetére

    Jómagam is a Delux verziót használom. A láb állíthatósága, a dönthetőség, illetve a háttámla magassága miatt döntöttem emellett a kisebbik testvére helyett.

    Szerintem nagyon kényelmes, az anyaghasználat tényleg prémium hatást kelt. A kartámasz neoprén huzatot kapott, a széken a mikropolár (vagy milyen), középső fekete rész nagyon puha tapintású. Szerintem masszív cucc, ugyanakkor mégsem annyira nehéz (8 kiló körül van). Bár mikor fel vagy pakolva a bottáska, szerelékes táska, ernyő, etetőanyag, stb. mellett azért több fordulót igényel, ha nem tudsz a horgászállás mellett parkolni.

    Egy korum XXL székes táska, vagy egy vállpánt azért jól jöhet hozzá. A vállpántnak ha jól láttam van akasztó fül kialakítva.

    A felállítása, először több percet vett igénybe, néhány összeszerelést követően már 1-2 perc alatt megvan.
    Az anyagát illetően a tisztán tartása nem okoz gondot , bár én alapból vigyázok a cuccaimra.

    A háttámla magassága számomra bőven megfelelő, 175 cm magas vagyok, de így is a fejem búbja felett kb 5-6 cm még van.

    Negatívumként annyit tapasztaltam, hogy a lábak fixálása ellenére, mintha azért lejjebb csúszna (ez sztem egyedi probléma, lehet még erősebben rá kellene szorítani).

    szerk: összecsukott állapotban a lábakat külön kell "hurcolni", jó lett volna egy olyan megoldás, mint a Döme-féle Rotary széken az ülőfelület alatt elhelyezett rögzítőpántokkal. Vagy erre is megoldás lehet az XXL szék-táska.

    Még egy ergonómiai dolog: az irodai székekhez képes derék tájékon kicsit hiányolom a támasztást, habár nem szabad elfelejtkezni róla, hogy azért ez mégiscsak egy "kemping" szék. Asszem túlságosan hozzászoktam az irodai székeken használt deréktámaszhoz, így kell egy kis idő az elején míg akklimatizálódok. :)

    [ Szerkesztve ]

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák