Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ma ismét megtapasztaltam hogy mire jó a 150mmes teló.Megint megmentette a seggem egy béna ugrás után. Egy olyan szakaszon ahol kis völgy kis emelkedő követi egymást, és a csúcspontokon épp hogy elemelkedik a kerék, na ott eddig nem érzem biztonságban magam.
    RÉg nem mentem arra első próbálkozás pedig elég jóra sikerült, és egyből azt éreztem hogy na most itt az idő h köv alkalommal kicsit átdobjam valahogy a bringát a csúcsponton, mert eddig fékeztem előtte.
    És ebből össze is jött egy szerencsétlen elemelkedés, félseggel és lábbal sikerült csak visszaesni a bringára, de a telónak hála volt rugóút ami elnyelte a gödröket amikbe belekormányoztam a bringát.

    Ott el is döntöttem hogy butaság stravan ezeken a technikás dh részeken top időért harcolni, de aztán hazaértem és láttam hogy egy másik szakaszon, sikerült végre egy korrekt KOMot összeszedni, valószínűleg nem csak casual bringásokkal szemben(erre többnyire XCsek járnak).

    Persze az is igaz, hogy ha a 100mmes telóval mentem volna, akkor nem csapom így neki, és eleve nem jutok el oda,ahonnan esni lehet, de ismét bebizonyosodott, hogy a 150mm még a kevésbé tapasztalt bringásnak is lehetővé teszi hogy túlélje a kicsit technikásabb pályákat.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák