Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Strezi

    őstag

    válasz ivana #73965 üzenetére

    Igen, ez megtörténhet. De, ha odafigyel az ember hogy milyen szelephelyzet mellet pumpálja a kereket, akkor nem feltétlen jelentkezik (fent legyen a szelep, lehetőleg már egy ideje).

    Helyi felhasználók közül van aki túlvan az egy éven, defekt és három hónapon pumpálás nélkül. Úgy látszik a normál veszteség egy részét is megfogja. Én mintegy egy hónapja tettem bele, akkor már lassú (három napos) defektem volt. Most megnéztem, fél bárt kellett bele fújni (2.5 -> 3).

    geotigris9: Én is foltoztam, amíg fiatal voltam de hamar átálltam, mert a versenyeken erre nem igen volt idő, oda gyors és 100% megoldás kellett. Nomeg, én evvel is támogatom a helyi boltost, legyen ebből is forgalma :D Ugyancsak, _nekem_ már jobban megéri a csare mint a foltozás. Drága a mérnöki óradíjam, a szabadidőm pedig mégtöbbet ér ;)

    Persze fiatalon(24), még magam csináltam az első SPD cipőmet egy, a bátyám álltal már levetett műanyag talpú terem futócipőből :)) A szöges stoplikat cseréltem benne (egy fúrással) a SPD stoplijára ...

    Szóval kinek, mikor, mi felel meg a legjobban, de legalább ismerje az alternatívákat.

    Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

Új hozzászólás Aktív témák