Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Pttypang #61513 üzenetére

    Természetesen mindenkinek a saját dolga, hogy mivel méregeti az edzését, de az meg az én dolgom, hogy sok esetben kinevetem ezeket az embereket akik úgy csinálnak mintha az olimpiára készülnének. :)
    Most ezt ne vedd magadra, csak úgy általánosságban írtam a véleményem.

    A GPS nyilván nem hülye találmány. A pulzus mérés se, nekem is van ilyen computerem. Rám aztán biztos nem lehet mondani, hogy nem vagyok nyitott az új technológiák iránt, de erre a célra szerintem tök jó egy komolyabb kerékpáros computer gps-el például. Azt is rá tudod dugni a pc-re, aztán ott vannak az adatok a tekerésről. Ami engem nem érdekel és sok esetben feleslegesnek tartom, az az online bohóckodás az eredményeinkkel.

    Hasaggymeg: Biztos az is furcsa volt nekik, pedig szívesen rásütik a liberálisok a rasszista szót az emberre ha netán megformálsz egy ellenvéleményt. Én soha nem voltam rasszista, sőt kifejezetten kedveltem a fekete kultúrát, a HIP-HOP zene miatt is. Ezek a fekete emberek művészek, akik adnak valami jót a társadalomnak, míg az illegálisan beszökő csürhe csak árt a népnek. A kettő között hatalmas a különbség, és ez még nem rasszizmus, mert látja az ember a problémákat és nem dugja homokba a fejét. Hát ezt sokaknak nehéz megemészteni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák