Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Doki16 #5555 üzenetére

    Crivit pulzusmérő:
    Igényes kialakításnak tűnik a mérő, elem cserélhető - mindkettőbe CR2032-es kell. Van elem állapot kijelzés. Hogy meddig bírja, azt nem írja. Az óra kicsit a kínai vásári órákra hajaz (félek nem lesz hosszú életű, mint sportóra - biciklin már ráztam le a csuklómról G-Shock-on kívül más gyengébb konstrukciót).
    De tudja, amit kell neki. Mindkettő vízálló, az óra és a mérő is 3 barra van hitelesítve (ami inkább csak egy kézmosást/esőzést bír max a kézikönyv ajánlása szerint).
    A mérő túl van az első tesztjén, de már kibontás után próbálgatva is kifogástalanul működött a száraz bőrömön (amennyire száraz lehet a mostani melegben). Stabil jelet ad, pöccre beindul. Hatótávval nem játszadoztam, de a teszt alatt fel se merült ilyen kérdés. Elvileg 70 cm.
    Eddig elégedett vagyok vele. :K

    Három üzemmódja van: idő, stopper, pulzus.
    Első kettőre nem pazarlom a szót (bár vmelyikben tud visszaszámlálást is), pulzus üzemmódban aktiválódik a szenzor.
    Testsúly, magasság és születési dátum alapján állítja be a max pulzusodat és egyéb korrekciós tényezőidet (kalória, zsír, BMI), majd ebből veszi a pulzus zónákat is.
    24 vagyok, 72 és 186. Nekem 195-re becsüli a maximumomat, lehet tippelni hogy számol! :D :D
    Három pulzus zónát és egy sajátot lehet használni, az első 50-65%, a második 65-80%, a harmadik 80-95%, a saját meg értelemszerűen beállítható bárhova. Max, Min és Avg pulzusokat tárol.
    Van kalóriaszámláló, zsírégetés számláló és van BMI index is.
    Ezen kívül tud még edzettségi állapotra is következtetni az egyik funkcióval, ami azt tudja, hogy edzés végén rögtön indítasz egy 5 perces visszaszámlálást, ahonnan a pihenés megkezdődik. A kezdeti és a vég pulzusból besorol egy 6 szintes edzettségi skálába, ahol az 1-es a 100 alatti pulzusszámot jelenti, a 6-os a 130 felettit. Hogy ezt miként kell értelmezni, nem írja a kézikönyv. Gondolom 1-es a jó, de nem magyarázza mi van akkor, ha nem 200-as edzésről kezdek el pihenni, hanem mondjuk egy 130-as regeneráló edzésről. ;]

    Összegezve én örülök, h megvettem.

Új hozzászólás Aktív témák