Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz goldnarmz #53147 üzenetére

    "Igen, csalódtam a virtuális környezetben, de nem azért, mert túl sokat vártam, hanem azért, mert ettől a rendszertől még nem (volt) várható az, hogy gond nélkül tudd arra használni, amire megalkották. Tessék belenézni a tacx forum megfelelő topicjaiba..."
    Ezt elismerem, illetve elismerem azt, hogy nem ismerem a VR rendszert. De nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha pöccre ment volna minden, neked akkor se jött volna be igazán :)

    "Sokkal inkább élvezem azt, hogy friss levegőn vagyok, és szemlélem a természet adta szépségeket mindegy egyes tekerés alkalmával. Sz'al nálam ezért nem vált be a görgő. ;)"
    Persze, egyetértek és ezzel nem is vitatkozok :)

    bandus
    "sőt, talán amatőr versenyzés esetén sem. annyi minden más van, amire ezt az időszakot szánhatod: komoly alapozást lehet végezni futással, úszással, konditeremben és saját súlyos gyakorlatokkal, na meg ott van még a spinning is"
    Én pont azért szeretem a biciklizést (és ezért is akarok majd görgőt kipróbálni), mert ott itthon felöltözök, felülök a biciklire és tekerek. Nem kell elmennem valahova, ott átöltözni, sportolni, majd visszaöltözni és hazajönni, és az egésszel eltelik annyi idő, mint amennyit sportoltam. Helyette inkább tekernék 2 órát, vagy csak 1 órát, de helyette játszanék valamit gépen vagy olvasnék. Másik oldala, hogy jobban szeretek egyedül sportolni, mint társaságban (nekem a biciklizés részben pontosan azt jelenti, hogy egyedül vagyok :) ). Futás ilyen téren alternatíva lehetne, de hóban / jégen az is problémás, illetve nem is jön be annyira, mint a tekerés (pedig próbálkoztam vele már többször is).

Új hozzászólás Aktív témák