Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz Roland861010 #293655 üzenetére

    Az a gond, hogy te a bringától várod a csodát. A Rose-nak nem sok esélyt adtál, mennyi ment bele összesen, 200km? Nem úgy működik a dolog, hogy veszek egy bringát és egyből távokat meg szinteket megyek versenytempóban. Arról nem beszélve, hogy mindig lesz valaki, aki gyorsabb nálad, tökmindegy, milyen bringán ülsz.
    Most olyan outiktól várod a megváltást, amik bőven túlmutatnak a jelenlegi edzettségeden. Pl. ezen a Scapinon [link] elöl 53-39, hátul 13-26 van. Ha a montis áttétellel az etyeki dombocska kifogott rajtad, miből gondolod, hogy a 39/26 elég lesz?
    Az a része oké, hogy inkább aszfalton mennél, és így a monti nem annyira jó választás volt. De egy gravel vagy outi sem fogja kiváltani azt a melót, amit mindenképpen bele kell tenned ahhoz, hogy ne "száguldjanak" el melletted, ha már ez ennyire fontos. (Nem akarom a kedvedet szegni, de mindig lesz olyan, aki simán állva hagy egy emelkedőn, és nem feltétlenül azért, mert jobb a bringája. Egyszerűen azért, mert nem két hónapja bringázik, mert neki már megvan az az erő, állóképesség, rutin, ami neked majd csak évek múlva lesz meg, feltéve, ha te is belepakolsz annyi melót, amennyit ő.) Vegyél egy bringát, tekerd minél többet, és ami a legfontosabb, ne akarj azonnali eredményt, adj magadnak időt a fejlődésre.
    Ha meg tényleg olyan bringa kell, ami megoldja helyetted, akkor ebike + pótakku a táskába :D .

Új hozzászólás Aktív témák