Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz torzo #28403 üzenetére

    A kazetta már a harmadik láncot eszi, eddig nincs jele láncugrásnak. Szemre képtelen vagyok megállapítani a kopást, egyszerűen nem látom az árnyalatokat, csak a két végletet. :D
    HG-4x-es a kazetta is. Elégedett vagyok eddig vele, 3-4 láncot illő volna kibírnia. A hajtómű vmi gagyi Protek, de az mindegy is. Annyiba került a hajtómű, mint egy kicsit jobb lánc. :D Legközelebb HG hajtóművet szeretnék (vmi Shimano Alivio hülye FC típusszámmal), de addig nem cserélek, amíg ez el nem kopott.
    Hát az csúnya lenne, ha a HG sor nem szeretné a HG láncot. :C
    Gondolkodtam már egysebissé alakításon, de nem éri meg pénzt rakni bele. Nem ér annyit a bicikli, amennyibe az átalakítás kerülne. Már így is szinte a dupláját költöttem rá fejlesztéssel és kopó alkatrészekben, mint a bringa eredeti ára. :)

    (#28404) Because
    Sunrace-t messze elkerülöm. Igaz a legolcsóbb vackokat próbáltam, talán a sor+lánc együtt alig volt 4k ebike-ról, na de 1000 km-ert bírt ki és lenyúlott a lánc és a sor is csapágyas lett - akkor még menetes agyon. Mindkettő kuka. :U Sunrace többet nem kell, ha ipari hulladékot gyárt olcsón, akkor nem is érdekel mit tudhat a magasabb kategóriákban.
    Ellenben a Sunrace olcsó iparis monoblokkjáról jókat írnak Testbike-on. Esetleg azt kipróbálnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák