Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lsebestyen

    addikt

    Nem akartam kihagyni a mai jó időt és a group rideot, így leszedtem a Tribant a görgőről. Tettem rá GP5000 gumikat, azt kell hogy mondjam, egész jól haladt. Nem éreztem sehol, hogy nagyon kéne erőlködni a többiek után, nagyobb lószoknál valószínűleg sokat számítana, belendíteni lassú. 10.9kg pedállal, reggel lemértem.

    Hidrós tárcsa után a féket elég gyengének éreztem, berendelek valami jobb fékpofát, szerintem segítene rajta (ez még a régi felnifékes verzió). 3*8 kiosztás persze fura a 2*11 után, többet kell matekozni, hogy mikor váltsak, de nagy gondot nem okozott. Sose mentem szerintem még ilyen gyorsan ezzel a bicóval, 115 kilire kijött 33-as átlag, érdemi részre 34.4km/h - 98km.

    Hiányzott azért a Rose, én jobban preferálom az agresszívebb geot, sokkal biztosabbnak érzem vele a menést, kanyarodást, cserébe az endurance geo valóban sokkal kényelmesebb. Így azért kevésbé stresszelek azon, hogy azonnal legyen egy gyors bicóm, sokkal rosszabbra emlékeztem. Igaz a gumi sokat számít, conti ride tour-t szedtem le róla a reggel. Aliról vettem egy ilyen külső-felszerelő cuccot, baromi jó, 2$-t bőven megért. CADE youtube csatornáján jött velem szembe.

    Itt a büszke (nem, nem ér bele a sárvédő a gumiba):

    Hajtás oldalról: ;] Anno még ezért vettem meg, 2018 Trieszt. :B

Új hozzászólás Aktív témák