- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #249300 üzenetére
pedig van olyan, hogy annyira lassan ereszt, hogy nem látszik a bubikon. Jó, akkor nem egy óra alatt van nullán, az igaz. A gumi oldalfala tud igen lassan is ereszteni, arra nekem eddig hosszú távon megoldás volt, hogy mentem vele, aztán addig kapta a bevonatot belülről, hogy egyszercsak abbamaradt. De akkor foltosodott is a külső.
n.gab: én is kizártnak tartom, hogy érezhető javulást érj el. Ez vastagabbnak is tűnik 27.2-nél. Ha tényleg kell a rugózás, akkor olyan nyeregcsövet nézz, ami valóban működik, tehát semmiképpen nem a teleszkópos fajtát, hanem vagy paralelogrammásat (mostanában volt pár az apróban is, meg van már Thudbuster koppintás nem csak Sunrace-ben, hanem már más márkákban is), vagy azt a két lapos karbonpálcából állót, aminek nem tudom a gyártóját. Olyat szintén láttam nemrég a Testbike bolhán.
Csak halkan kérdem, hogy ugye nem nyeregben ülve, egyenes háttal mész bele a huplikba, mint néha a városban látom másoktól? Ha nem élsz a tereppel, akkor lehet aztán rugós csövekre költeni...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest