Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RWD

    tag

    Sziasztok! Olvasgattam az összefoglalót, de maradtak bennem kérdések.
    27,5-29" méretben keresgélek MTB-t, tó körüli tekerésre, kavicsos, zúzott köves, földes, néha aszfaltos felületeken. Jellemzően átlag ~50-60 kilométert mennék.
    Fontos hogy könnyen karbantartható legyen (V-fék pl nekem egyszerűbbnek tűnik, a hidrós tárcsaféknél gondolom ugyanúgy folyadékot kell cserélni x időként, mint az autóknál. Vagy van bowdenes tárcsafék is?), legyen hozzá alkatrész, könnyen szerelhető legyen (van racsni leszedőm, és klasszik négyszögtengelyes monoblokk kihajtóm is, ezeket le tudom fedni).

    Használttól sem riadok el, jó lenne max 100-150 ezer forintból kihozni a dolgot. Jól sejtem, hogy újból felejtős ennyiért a normál minőség? Van egy 26"-os Caprine Forestem, cca 15 éves, mai napig szolgál. Gondolom a mai bringák már nem ennyire tartósak, de cáfoljatok rám. Szóval láttam a Decathlonnál Rockrider című MTB-ket, 150ezer felett, de még 200ezer alatt. Érdemes ilyenben gondolkodni, vagy engedjem el ezt az utat? Annyira nem szimpi a Decathlon, vallásom szerint cipőt a cipésztől, bicót a bicóboltból...de eBike-on 200+ felett kezdődnek a járgányok, azt az összeget másra is el tudom költeni. Vagy? Érdemes rááldozni a pluszt, és tényleg nincs rendes bringa negyedmillió forint alatt? Legrosszabb esetben marad a használt bicó, az se para :)

    Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák