Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv!
    Eljutottam odáig, hogy csak új kerékpárt vennék, kiterjesztettem a keretet 150 ezer környékére - Cross Trekkinget szeretnék, első villában mindenféleképp kell rugóstag, tárcsafék előny, de nem kötelező, 182cm magas vagyok, átlag 85kg, és 80cm az átlépési magasságom, 90%-ban aszfalton használnám.
    Körbejártam a környék kerékpárboltjait (Békés megye), és a fenti mondatomat eldaráltam mindenhol, és vártam a választ. A következő ajánlásokat kaptam:

    KTM Life One - 150 ezer

    Cube LTD CLS Pro - viszont a festése olyan volt, mint a rendes CLS-nek, de tárcsafék volt rajta az biztos - 184 helyett 152ezer.

    Igazából ez a kettő maradt meg bennem, de a Cube jobban tetszett külsőre. Volt még pár hely, ahol majd jön, meg nézzem meg a katalógust, meg tudnak a Kellysből bármilyet rendelni.

    Közben találtam még egy helyet, ahol nagy Kross készlet van, oda még elnézek holnap, de már kész tervvel szeretnék menni.

    Szóval tanácsot kérnék, hogy a fentiek közzül melyikkel járok jobban, esetleg ha ebben az árkategóriában tudtok ajánlani jobbat, akkor azt is szívesen fogadnám. Csöppet sürgős lenne, mert holnap venném a gépet.

    Köszönöm!

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák