Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz f4lcon #199340 üzenetére

    Egy másik srácnak legalább magyar díjbekérőt küldtek (Kiss Gábor kisadózó), csak gondolom kimerült a KATA keret. Mondjuk azt írta nekem, számlát azóta se kapott, de neki legalább jött bringa. Igaz új helyett egy használt tesztmodell, de azt mondja, örül, hogy valamit kapott.

    Felvettem a kapcsolatot a Commencal-lal is, kb 10 percen belül írtak, hogy felveszik a kapcsolatot velük és jelentkeznek. Remélem a legjobbakat. Én már csak a pénzemet szeretném visszakapni, nem szívesen ülnék olyan kerékpáron, amit ilyen emberek képviselnek itthon.

    #199342 f4lcon:
    Amennyire ki tudtam hámozni a lényeget a katyvaszból, amiket összehordott. Az van, hogy a Commencal 5 napig tartja a rendelést, neki annyi ideje van fizetni. A Revolut viszont van, hogy lassabban írja jóvá a pénzt. Amikor én rendeltem, még áprilisi szállítást írtak a kerékpárra a hivatalos oldalon is. Gondolom elpöcsölte az időt vagy piramisjáték az egész és az új belépők fizetik a "régi" rendeléseket. Nem sokkal a rendelésem után (pár hét) váltott a Commencal is, 2021 decemberi szállításra. Szinte biztosra veszem, ha meg is rendelték egyáltalán a kerékpáromat, akkor ebbe a sávba esik bele. Az egyetlen ok, amiért nem YT Izzo-t rendeltem, az az áprilisi szállítás volt. Innentől kezdve köszönöm, de nem érdekel a márka. A gond az, amit te is írsz: nem tudnak elszámolni a pénzzel.

    [ Szerkesztve ]

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák