Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Sziasztok,
    Van egy 2015-ös Trek Madone 2.1 outim, 105-ös szettel. Nekem ez egy álomgép volt, sokat kerestem, hogy méretben is megfelelőt találjak. Szerintem max 2000 Km-t sikerült vele menni, mert előjött egy derékprobléma, amivel 1-2 évet küzdöttem, sikerült gyógytornákkal, Mckenzi kezelésekkel rendbe hozni és a heti teremedzéseknél is figyelünk erre. Mára gyakorlatilag tünetmentes vagyok.
    Kerültem vele Balcsit, másztam Dobogókőre, de az útminőség miatt sosem éreztem kényelmesnek, inkább a sportértéke miatt csináltam. Az tény, hogy ha az asszonnyal elmentünk csavarogni, nem volt ideális, mert Ő a trekkinggel jóval komfortosabban kerekezett, mint én a 23-as gumival, útminőségtől függetlenül.
    Mára van egy közel 2 éves kisfiúnk, nagyon aktív, szeretnénk vele tavasztól biciklizni, hétvégén környékbeli kisebb (50-60 km-es) túrákat csinálni. Decathlonban kinéztem egy szuper gyerekülést pár napja 20 e körül, persze mára már a weblapjukon sem találom, de biztos tudok valami jót választani majd.
    Viszont egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy elengedjem a Trek országútit és lecseréljem pl. egy trekkingre ami városban is könnyen használható, és én is fel tudjam rá tenni a hátsó gyerekülést.
    Rákölteni nem szeretnék pluszban, de úgy gondolom, hogy az outi jelenlegi értékéből tudnék választani újat és használtat is.

    Igyekszem a héten kipróbálni egy Trek Dualsport-ot illetve egy KTM life track disc-et, de fogalmam sincs még, hogy ezek a geometriák milyen hatással lesznek rá, félek, hogy ez csak tartós használat után fog kiderülni.
    Nem vagyok naprakész a kerékpár geometriákban, de ha van esetleg hasonló problémán alapuló tapasztalata valakinek, ami alapján tenne javaslatot, hogy milyen gyártmányok felé keresgessek, azt megköszönném.
    szerk: átolvasás után: szóval, ha tudtok ajánlani most egy best buy trekkinget, ami derékfájósoknak is jó, azt ne tartsátok magatokban :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák